reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Siuniab przesłodkie kupiłaś to ubranko:tak::-) Ja dziś dostałam wypłatę oj ciężko mi się powstrzymać od zakupów:sorry: Ale chcę poczekać do USG:-p

A mnie wczoraj mój chłop zdrażnił. Mysłam, że go zabiję. Jak mu powiedziałam, ze 3 częsciowy wózek kosztuje 1400 zł to się za głowe złapał, ze mnie pogieło, że taki drogi...To mu powiedziałam, że sam jest głupi, niech sobie ceny sprawdzi.
W ogóle jak mówię, że trzeba coś zaczać kupowac to twierdzi, że jeszcze czas, że spoko. Kurde potem raz, ze nie wydolimy z kasa, a dwa niech sie coś stanie i np urodze w 7 miesiącu i chyba sam se będzie po sklepach latał.

Tfu tfu - nie urodzisz tak wcześnie, a po drugie nie masz swoich pieniędzy ? Ja poprostu pójdę i kupię. To ja przede wszystkim będę z Małą więc mój głos jest decydujący :-p

A mnie wczoraj mój chłop zdrażnił. Mysłam, że go zabiję. Jak mu powiedziałam, ze 3 częsciowy wózek kosztuje 1400 zł to się za głowe złapał, ze mnie pogieło, że taki drogi...To mu powiedziałam, że sam jest głupi, niech sobie ceny sprawdzi.
W ogóle jak mówię, że trzeba coś zaczać kupowac to twierdzi, że jeszcze czas, że spoko. Kurde potem raz, ze nie wydolimy z kasa, a dwa niech sie coś stanie i np urodze w 7 miesiącu i chyba sam se będzie po sklepach latał.

1400 to cena standardowa. Jest naprawde wiele wozkow duzo drozszych wiec ja zobaczy to napewno pozwoli :) ;) moja mama mowila ze zawsze bylo tak ze wozek to najdrozsza inwestycja, praktycznie jedna pensje kosztuje. I nie zmienilo sie to od lat.

Mamy wspólna kasę. i tak kupimy taki jak ja chce:-), ale mnie wkurzył.

u mnie jest tak samo. Tez mamy wspolna. Ale ja sie dogadalam z moim kochanym. Poprosilam go zebysmy pojechali do sklepu z wozkami i sie przekonal ze ceny sa wielkie, a standard zly nawet za duza cene. Juz zgodzil sie na moj wybor jak zobaczyl co sie dzieje z tymi wozkami.Predzej czy pozniej wyjdzie na twoje nawet bez kombinowania, bo po rpstu zobaczy ze ta cena wcale nie jest wysoka.

Laski normalnie kilka godzin przerwy na BB i mam takie zaległości, że mózg w pionie staje :-D

Pysia
Zaprowadź małża do sklepu i pokaż mu ile kosztują wózki, bo cena 1400 za 3 -funcyjną brykę to żadne dziwactwo-to normalne. Jak zobaczy inne ceny to mu dopiero kopara opadnie :-D I uszyska do góry maleńka, faceci są dziwaki, nie znają się na cenach i tyle, wciąż trzeba ich uświadamiać i nie dostać przy tym ataku wścieklizny słysząc w odpowiedzi: "ILE?! :szok:" HAHAHA

Ilona Ja też oglądałam śpiochy i nne wdzianka dla maluszka tej firmy EWA KLUCZE- zakochałam się w nich i są naprawdę przystępne te ceny. Jest dużo innych i droższych,a wcale nie powalają, no chyba, ze ceną :-D Jak tylko będę znała płeć to kupuję właśnie tej firmy ;-)

Tygrynka Te bukiety są boskie! Chciałabym coś takie dostać :tak: To znaczy dla dzidziusia hahah. A jeśli chodzi o kupowanie wyprawki dla dzidziora to ja znalazłam taką fajną na necie i będę kupować właśnie wg. niej. Podaję link gdybyś miała ochotę zerknąć ;-)

Wyprawka dla noworodka Rodzina - Ciąża - Ciąża - Rodzina - Polki - Kobieta - Starania o dziecko - Przebieg ciąży - Ciążowe dolegliwości - Poród - Pielęgnacja ciała w ciąży - Zdrowie w ciąży

Plastelinka Tak, mam właśnie ten wózek Picasso kolor grafit z żółtym po prostu obłęd ale inne też są zajedwabiste :-D

Patrycja Ciężko się powstrzymać przed zakupami ubranek, ale i tak jestem twarda a nie miętka :-D Wytrzymałam 5 m-cy bez kupowania. A te białe śpiochasy i kaftanik i czapulinka to kupiłam w białym kolorze bo uniwersalne :-)

No, ale się rozpisałam, ufff paluchy bolą. Idę zrobić sobie herbatkę :happy2:

reklama

tak a pomyslał ile kosztuja takie pierdołki do pielęgnacji ja ostatnio liczyłam to wyszło 600zł dolicz ciuchy łóżeczko wózek co myślał że z nieba spadnie.......ja już kombinuje jak moge tu coś załatwię to tam, jakoś się chyba uda załatwić wyprawkę...

Do góry