reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
ej a może oddzielimy Maleństwa od Mamusiek?i tu będzie tylko o zakupach dla dzieciaczków, a zrobimy nowy wątek o zakupach dla mam??bo jak zaczną wszystkimm brzuszki znacznie rosnąć to zaczną się (często przymusowe) zakupy i porady co do nich, a potem tutaj będzie ciężko się dokopać do śpioszków i innych takich:-)co Wy na to?

ja się boję, żeby teraz nie szaleć, a potem żałować, że za dużo, że niepotrzebnie...
chyba będę kupować wg jakiejś listy z netu, typu "wyprawka dla niemowlaka"...

a ten kojec to ile kosztuje??????? bo na te moje bolace plecki by sie przydało:-)

109 bez przesylki. ja tez bralam bez dodatkowej poszewki.Mi bardziej pomaga na brzuszek niz na plecy :tak:

oczywiscie juz wiemy jakie bedzie lozeczko. jednak bedzie drewniane. Moj mezczyzna juz wybral caly zstaw ;) posciel tez... i mowi ze nie moze sie doczekac kiedy juz bedzie mozna kupic ( bo najpierw chemy znac plec zeby moc kupic pod plec :) )

reklama
siuniab tak nas też interesuje seria Picasso :))) Masz już ten wózeczek ?? Rozumiem,że polecasz :D ? Mi się strasznie spodobał i mam świra na jego punkcie Ja kupiłam dziś dwa siedmiopaki przepięknych bodów Mothercare za 60 zł co wychodzi ok.4.30 za sztuke :) i tego jak na razie nie brakuje więc bodów nie kupuje

Jakbyście znalazły gdzieś fajne kombinezonki to dajcie znać :))

Do góry