reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
ej a może oddzielimy Maleństwa od Mamusiek?i tu będzie tylko o zakupach dla dzieciaczków, a zrobimy nowy wątek o zakupach dla mam??bo jak zaczną wszystkimm brzuszki znacznie rosnąć to zaczną się (często przymusowe) zakupy i porady co do nich, a potem tutaj będzie ciężko się dokopać do śpioszków i innych takich:-)co Wy na to?

ja się boję, żeby teraz nie szaleć, a potem żałować, że za dużo, że niepotrzebnie...
chyba będę kupować wg jakiejś listy z netu, typu "wyprawka dla niemowlaka"...

a ten kojec to ile kosztuje??????? bo na te moje bolace plecki by sie przydało:-)

109 bez przesylki. ja tez bralam bez dodatkowej poszewki.Mi bardziej pomaga na brzuszek niz na plecy :tak:

oczywiscie juz wiemy jakie bedzie lozeczko. jednak bedzie drewniane. Moj mezczyzna juz wybral caly zstaw ;) posciel tez... i mowi ze nie moze sie doczekac kiedy juz bedzie mozna kupic ( bo najpierw chemy znac plec zeby moc kupic pod plec :) )

reklama
siuniab tak nas też interesuje seria Picasso :))) Masz już ten wózeczek ?? Rozumiem,że polecasz :D ? Mi się strasznie spodobał i mam świra na jego punkcie Ja kupiłam dziś dwa siedmiopaki przepięknych bodów Mothercare za 60 zł co wychodzi ok.4.30 za sztuke :) i tego jak na razie nie brakuje więc bodów nie kupuje

Jakbyście znalazły gdzieś fajne kombinezonki to dajcie znać :))

Do góry