reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Ja intensywnie szukam na Allegro. Trochę chodziłam też po sklepach i porównuję ceny. Jeśli będę kupowała ciuszki na Allegro to chyba najlepiej u jednej osoby-wtedy koszty przesyłki są tańsze. Ideałem byłoby znaleźć takiego sprzedawcę, który mieszka blisko nas i od którego można odebrać osobiście, a co idzie za tym obejrzeć przed kupnem takie ubranka :-)

A dziś oglądając ciuszki dla niemowlaczków dorwałam to... No nie mogłam się powstrzymać :-D To mój pierwszy taki zakup i jestem mega szczęśliwa :rofl2:

biayy.jpg

reklama
Ostatnia edycja:
tak myślałam, że tyle bedzie to kosztować, decyzji nie podjęliśmy, bo Maciek też mówi, że moze lepiej znaleźć coś tańszego, ale wybór zostawiamy na przełom października i listopada bo teraz męczą nas przygotowania do ślubu i też mjasa wydatków:eek:
Rozumiem Cię kasiorek, ślub to mnóstwo wydatków. Ja też w tej chwili nie kupuję, poczekam tak jak Ty, do listopada, ale już wiem, że to na pewno będą te mebelki.
A co do zakupów, to ja na razie jeszcze nic nie kupiłam dla dzidzi.
A z rzeczy dla siebie to ubrania i kojec motherhood do spania, jest rewelacyjny, polecam. Od kiedy go używam przestały mnie boleć plecy.
Z zakupami dla dzidzi czekam do momentu, aż dowiem się jaka jest płeć Maleństwa. Mam nadzieję, że poznam ją niedługo:)

reklama
Do góry