reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
A ja sie z wami nie zgodze bo gdybym szukala teraz wozka pojedynczego to brala bym ten wozek pod uwage. Za bardzo mi sie nie podoba z gondola ale spacerowka jest fajna (duzo teraz jest takich spacerowek w takim stylu). Jak byscie sie nim przejechaly to mysle ze zmienily byscie zdanie. Jest tak lekki i zwinny ze inne wozki wogule nie maja poruwnania. Cena troche wysoka, u nas mozna juz kupic za jakies $700 z poprzedniego sezonu. Ale przewaznie pozadne wozki sa drogie.
Ja mam 3 wozki teraz prubuje sprzedac dwa bo musze kupic podwojny. Bo moj maly bendzie mial dopiero dwa latka jak druga dzidzia sie urodzi wiec nie mysle ze bendzie wytrzymywal tyle na nogach jak gdzies na spacer pujdziemy lub na zakupy.

Szanuję zwinność, lekkość i trwałość i inne fantastyczne zalety wózka, ale brzydki jak fix moim zdaniem ;-) wygląd jest również dla mnie ważny, a i do tego tyle za wózek bym nie dała

Szanuję zwinność, lekkość i trwałość i inne fantastyczne zalety wózka, ale brzydki jak fix moim zdaniem ;-) wygląd jest również dla mnie ważny, a i do tego tyle za wózek bym nie dała
Ja tak samo myślę:tak: Za tą cenę mamy całą wyprawkę dla maluszka i jeszcze by coś zostało;-) a już za 1200 zl już są lekkie, poręczne i naprawdę fajne wózki ;-) Więc po co przepłacać;-)

reklama
my przekonalismy sie ze trzeba kazdy wózek na zywo obejrzeć, nie tyle dotknąc co go odrobine wypróbować.
pani w renomowanym sklepie pokazała nam jeden z 2500. fajnie wyglądał na wystawie i ...tyle. ogólnie to już prowadzenie nam się nie podobało, wszystko jakoś klekocze, rączka nowego już sie kiwa i za niedlugo odpadnie. składa sie koszmarnie, dwie rece małej osoby moga nie wystrczyć. a kto mi bedzie pomagał? Po prostu koszmar. ale na wystawie wygladał perfect.
Najwazniejsze dla mnie jest- skrętność kół, lekkosc, prostota w składaniu i małe wymiary po złozeniu. No i solidnosc, chcemy by posłuzył kolejnemu dziecku.

Zgadzam się ze wszystkim co napisałaś- myślimy identycznie. Wypróbowanie wózka to najważniejsza rzecz. Cena niestety najczęściej nijak się ma do funkcjonalności wózeczka - a ta jest najważniejsza. Dlatego my wybraliśmy BabyActive Jet Picasso. Skrętność kół-rewelacja, składanie? Pikuś ;-) Waga? Leciutki jak piórko nawet dla mnie (a jestem naprawdę malutka -154cm wzrostu) Jest po prostu poręczny i cudowny w każdym calu :-) No i cena naprawdę przystępna :tak: Gorąco polecam

Do góry