reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Zakupy wózków na Allegro faktycznie są tańsze, tylko jest jeden minusik (komuś może przeszkadzać, a komuś w ogóle);-) Jak się coś spierdzieli w nim to trzeba robić paczkę i odsyłać do nich...a nie zawsze jest to wygodne :-p

reklama
Patrycja my tez tak zrobimy, pooglądamy, popróbujemy w sklepach i kupimy przez internet.
A co łóżeczka to już wiem ze chcę drewniane, koniecznie, tyle ze znów dostałam ochrzan teraz od mojej mamy ze mamy niczego nie kupować bo to zapeszy. Ja to chyba oszaleje, jak nie siostra mnie meczy to mama to znów jakaś ciotka, jedno przestanie drugie zaczyna.
co jest z tymi przesądami?? Żeby kobieta z 4 dzieci w takie przesądy wierzyła:szok:, jeszcze mi zakazą zagladać przez wizjer w drzwiach i szyć na maszynie
Nie przejmuj się nikim:tak: Jak ktoś mi coś mówi na temat że za wcześnie a ja odpowiadam a jak dziecko się urodzi to gdzie będzie spało? A tylko 5 % dzieci się rodzi w terminie i mam spokój;-)

Zakupy wózków na Allegro faktycznie są tańsze, tylko jest jeden minusik (komuś może przeszkadzać, a komuś w ogóle);-) Jak się coś spierdzieli w nim to trzeba robić paczkę i odsyłać do nich...a nie zawsze jest to wygodne :-p
Pewnie tak ale o tyle fajnie że nie pokrywasz kosztów wysyłki zapakować to już nie problem no i od czego mamy Mężów:-D

Ilonaa i tu się zgadzam! Poza tym, średnia mi przyjemność gadać przez telefon i tłumaczyć, że coś się zepsuło, a gość mnie zlewa. Wolę iść do sklepu, pojeździć sobie wózkiem wcześniej, zobaczyć czy mi pasuje, a jak sie spierdzieli, to bede wiedziała na kim mogę się wyrzyć hehe

moja kumpela kupiła na allegro wózek i została oszukana sprawa jest w prokuraturze a 1500 zł wyparowało zresztą nie była sama....więc uważajcie dobrze sprawdźcie sprzedawcę....

moja kumpela kupiła na allegro wózek i została oszukana sprawa jest w prokuraturze a 1500 zł wyparowało zresztą nie była sama....więc uważajcie dobrze sprawdźcie sprzedawcę....
Wiem dlatego upatrzyłam sobie gościa który sklep prowadzi i sprzedaje przez allegro i do tego gwarancja o to mi chodziło;-)

Ja kupiłam dwa wózki na Allegro dla siebie i jeden dla kumpeli. Jest na to bardzo prosty sposób - albo odbiór własny albo przesyłka pobraniowa. Nie wydacie kasy dopóki nie dostaniecie towaru. No i odrazu przy kurierze ogląda się czy wszystko jest ok.

Najeli masz rację ;-)
Rechotku Dokładnie ;-) Trzeba patrzeć na komentarze sprzedawcy.
Parysiu Mój by mi zapakował i zawiózł na pocztę, ale czasami takie rzeczy bardzo długo trwają, a co tu zrobić bez wózka... moja koleżanka kiedyś oddała na gwarancję i dostała od sklepu zastępczy co i tak jej wózek bardzo szybko zrobili. A tu jednak dochodzą dni przesyłek, roboty i w ogóle kwestia dogadania się z firmą...

ja wózek kupie używany taki wielofunkcyjny mam nadzieję że akurat jak będę szukała to będzie coś ciekawego i uda mi się kupic coś tanio....teraz dostanę od kuzynki jakąś wanienkę i przewijak.....jakoś chyab uda mi się skompletować wyprawkę dzla dzidziuna.....moja mama szaleje z ciuszkami, jak nie lata po wyprzedazach to po lumpkach i przynosi przesłodkie ciuszki że aż sie w oczach szkli

reklama
Do góry