My z M. już od lipca się zastanawialiśmy nad wózkiem. I wspólnie stwierdziliśmy, że najbardziej podobają nam się BabyActive. Bardzo solidne, super materiały, świetne wykończenia. No, ale konkrety :-): przednie koła duże pompowane, tylne małe piankowe-skrętne (można też zablokować) - to daje duże pole do popisu, można wykonać każdy manewr dosłownie w miejscu. Jest super lekki-14kg! Na aluminiowym stelażu. Budka składa się bardzo cicho. Ma regulowany podnóżek w spacerówce. Rewelacyjnie łatwo się składa i rozkłada, przekształcenie na spacerówkę jest dziecinnie proste-dosłownie można to zrobić 2 ruchami. Poza tym co ważne ma miękkie zawieszenie-dzięki temu łatwo go unieść np. przy krawężniku czy na schodach. Próbowaliśmy też inne wózki i ten był bezkonkurencyjny
Mam porównanie, bo ostatnio moja kuzynka pokazywała mi swój wózek, za który dużo zapłaciła, a jest starsznie z niego niezadowolona. To był poprostu koszmar-za składanie tego wóziora to ja bym dała nobla, poza tym ogromnie ciężki- a dla niskich i drobnych kobietek takich jak ja to dodatkowy problem, twarde zawieszenie itp...