reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Ja ciągle obstawiam Akjax Mariner
3w1 Wózek MARINER gondola + spacerówka + fotelik (724517572) - Aukcje internetowe Allegro
lub Jumper
Lonty TAKO JUMPER 3W1+FOTELIK 0-11kg+parasol-wys 0 (725510274) - Aukcje internetowe Allegro
lub Titi Triton
TITI TRITON 3w1 wysyłka gratis wielofunkcyjny (735958010) - Aukcje internetowe Allegro
cenowo przystępne , 3w1 , duża gama kolorów , pompowane koła .. wygodne w prowadzeniu dzięki mniejszym 2 przednim kołom ... żyć nie umierać .
Pierwsze dwa bardzo mi się spodobały;-) Tylko musiałabym je jeszcze na żywo zobaczyć może spotkam w sklepie;-) ale na razie ten chicco najbardziej mi przypadł do gustu:-)

To fakt kazdy ma inny gust co do wygladu. Ja naprzyklad nie cierpie takich wozkow http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?manufacturers_id=59&products_id=760&<osCsid>

Jeszcze przy sprawdzaniu wozka dobrze jest wziasc ze soba jakies roczne dziecko i wlozyc do wozka i wtedy sie przejechac. Czesto jest tak ze wozek jest super jak dziecko jest male i malo wazy a puzniej ciezko nim ruszyc. Ja pierwszy wozek mialam firmy silver cross o taki Linear Freeway Stroller Pistachio - The Safety Superstore's BabyProofingPlus.com jak moj maly byl malutki to byl super wozek a puzniej to masakra.

Ja ciągle obstawiam Akjax Mariner
3w1 Wózek MARINER gondola + spacerówka + fotelik (724517572) - Aukcje internetowe Allegro
lub Jumper
Lonty TAKO JUMPER 3W1+FOTELIK 0-11kg+parasol-wys 0 (725510274) - Aukcje internetowe Allegro
lub Titi Triton
TITI TRITON 3w1 wysyłka gratis wielofunkcyjny (735958010) - Aukcje internetowe Allegro
cenowo przystępne , 3w1 , duża gama kolorów , pompowane koła .. wygodne w prowadzeniu dzięki mniejszym 2 przednim kołom ... żyć nie umierać .

Mi najbardziej sie podoba ten Tako

Pierwsze dwa bardzo mi się spodobały;-) Tylko musiałabym je jeszcze na żywo zobaczyć może spotkam w sklepie;-) ale na razie ten chicco najbardziej mi przypadł do gustu:-)

Marinera trudno znaleźć w sklepach . Najpewniej chyba u bezpośredniego producenta w Częstochowie . Natomiast Tako Jumper jest dostępny raczej w każdym sklepie z wózkami . No ale dla mnie atutem Marinera jest cena :) A Titi Triton ma nadruk słodkiej owieczki ^,_,^

Szanuję zwinność, lekkość i trwałość i inne fantastyczne zalety wózka, ale brzydki jak fix moim zdaniem ;-) wygląd jest również dla mnie ważny, a i do tego tyle za wózek bym nie dała

Święta racja dziewczyny :tak: Jakie my jesteśmy mądre i genialne hahah nie damy sobie byle gówna wcisnąć bo niby jakiś tam wózek jest taki rewelacyjny bo drogi no i firma porządna sratatata :-D Prawda jest taka, że akurat w przypadku wózków kosmiczne ceny raczej nie mają wiele wspólnego z ich jakością, bo co niby ma mieć lepszego taki wózek niż mój za 900zł?! Skoro ma wszystkie zalety o jakich można zamarzyć :-) Poza tym myślę, że warto również sobie obczaić w sklepie wymarzony wózek, wypróbować go i wedy na allegro poszukać używki, bo wydaje mi się, że raczej nie będzie bardzo wysłużony- w końcu nie jeździ się takim wózkiem całymi dniami i po jakiś wertepach :p To nie terenówka przecież heheh

Święta racja dziewczyny :tak: Jakie my jesteśmy mądre i genialne hahah nie damy sobie byle gówna wcisnąć bo niby jakiś tam wózek jest taki rewelacyjny bo drogi no i firma porządna sratatata :-D Prawda jest taka, że akurat w przypadku wózków kosmiczne ceny raczej nie mają wiele wspólnego z ich jakością, bo co niby ma mieć lepszego taki wózek niż mój za 900zł?! Skoro ma wszystkie zalety o jakich można zamarzyć :-) Poza tym myślę, że warto również sobie obczaić w sklepie wymarzony wózek, wypróbować go i wedy na allegro poszukać używki, bo wydaje mi się, że raczej nie będzie bardzo wysłużony- w końcu nie jeździ się takim wózkiem całymi dniami i po jakiś wertepach :p To nie terenówka przecież heheh

Te BabyActiv też sprawdzałam w sklepie i kurde wózek za 900 zł, a jeździ cud, miód :-p Kręciłam sobie nim w miejscu jedną ręką hehehe tylko muszę się do tych kółek przekonać ! ale widziałam już na allegro,że te małe teraz też robią pompowane więc może jak będą ciut większe wtedy to mnie urzekną :):-)

właśnie oglądałam sobie wózki na Allegro i trafiłam na ten...
BUGABOO CAMELEON+2 KPL.WKŁADEK - POLSKA GWARANCJA (723937218) - Aukcje internetowe Allegro

No ja bym w życiu tyle kasy na takie coś nie wydała...

Ohydka, ale i tak tanio!!Moja ciocia z USA opowiadała, że tam wszystkie "liczące" się mamuśki muszą mieć Bugaboo i to z najnowszej kolekcji i z wszystkimi bajerami, inaczej już się tak nie liczą :szok: a ja się zastanawiałam co to za super wózek musi byc no i mam odpowiedź-nic ciekawego:-D

reklama
Ohydka, ale i tak tanio!!Moja ciocia z USA opowiadała, że tam wszystkie "liczące" się mamuśki muszą mieć Bugaboo i to z najnowszej kolekcji i z wszystkimi bajerami, inaczej już się tak nie liczą :szok: a ja się zastanawiałam co to za super wózek musi byc no i mam odpowiedź-nic ciekawego:-D

No fakt duzo osob ma bugaboo, ale jeszcze wiecej to jezdzi tandetami takie jak Graco:-D Nigdy w zyciu bym tego wozka nawet za darmo nie chciala.

Do góry