reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
No ja nie lubię workowatych i przydługich koszul, bo się w nich w nocy plączę - strasznie się wiercę ;-)
A długość mi nie przeszkadza - w końcu to do spania i karmienia maluszka, a nie do pokazywania się ludziom :-D

Tygrynko a o noszeniu do legginsów to nawet nie pomyślałam, ale pomysł fajny :-)

:-D:-D:-Dok
Ja kupilam w PL taka koszule wlasnie workowata;-)i byloby super ale mi biust sie "lekko":wściekła/y: rozrosll i mi przez te otwory boczne "wyplywa":-D:-DTragedia:szok:Przeciez nie bede w szpitalu swiecic brodawkami:szok::szok::szok::-D:-D:-D

hihhi niezłe....:-D:-D:-D

A ja dziś właśnie dostałam materacyk już dawno zamówiony i fotelik dla małej....:)
Jestem super zadowolona...fotelik jest rewelacyjnie wyprofilowany i ta wkładka dla niemowląt jest pogrubiona tak że dzidzia nie będzie wpadać do środka tylko prawie na płasko leżeć:tak:
Mamy ten fotelik...w tym kolorze urban breen: materiał jest rewelacyjny...taki przyjemny :-)
Poltrade "Waletko" - Maxi-Cosi - foteliki - CabrioFix

reklama
kupiliśmy go na ebay..
Jest kilka takich które trafiają do reklamacji...jeszcze nie używane, ale z jakimiś drobnymi błędami które nie mają wpływu na bezpieczeństwo fotelika. Są poddawane naprawom przez serwis maxi-cosi i jeszcze raz testom na bezpieczeństwo.
Kupiliśmy go za 60 f czyli w sumie połowę ceny :)
Ma wszystkie atesty i nie można nawet znaleźć tej usterki...zupełnie jak ze sklepu :tak:

Do góry