reklama
monikasia
Fanka BB :)
Albo majcioszki;-)Zawsze można pod spód jakieś spodenki założyć ;-)
Właśnie listonosz przyniósł mi zamówione koszulki do karmienia :-)
O takie: Komfortowa koszula dla karmiacej KOLORY M/40 (873938620) - Aukcje internetowe Allegro
Prawda, że fajne?
fajne mimo że faktycznie ciut krótka, ale tak wygląda że wiosną możesz do legginsów jako tunikę założyć
No ja nie lubię workowatych i przydługich koszul, bo się w nich w nocy plączę - strasznie się wiercę ;-)
A długość mi nie przeszkadza - w końcu to do spania i karmienia maluszka, a nie do pokazywania się ludziom
Tygrynko a o noszeniu do legginsów to nawet nie pomyślałam, ale pomysł fajny :-)
A długość mi nie przeszkadza - w końcu to do spania i karmienia maluszka, a nie do pokazywania się ludziom
Tygrynko a o noszeniu do legginsów to nawet nie pomyślałam, ale pomysł fajny :-)
monikasia
A ja lubie wlasnie ciut "workowate"
monikasia
okPonoć o gustach się nie dyskutuje ;-)
Ja kupilam w PL taka koszule wlasnie workowata;-)i byloby super ale mi biust sie "lekko" rozrosll i mi przez te otwory boczne "wyplywa"TragediaPrzeciez nie bede w szpitalu swiecic brodawkami
madzia8310
ok
Ja kupilam w PL taka koszule wlasnie workowata;-)i byloby super ale mi biust sie "lekko" rozrosll i mi przez te otwory boczne "wyplywa"TragediaPrzeciez nie bede w szpitalu swiecic brodawkami
hihhi niezłe....
A ja dziś właśnie dostałam materacyk już dawno zamówiony i fotelik dla małej....
Jestem super zadowolona...fotelik jest rewelacyjnie wyprofilowany i ta wkładka dla niemowląt jest pogrubiona tak że dzidzia nie będzie wpadać do środka tylko prawie na płasko leżeć
Mamy ten fotelik...w tym kolorze urban breen: materiał jest rewelacyjny...taki przyjemny :-)
Poltrade "Waletko" - Maxi-Cosi - foteliki - CabrioFix
reklama
madzia8310
kupiliśmy go na ebay..
Jest kilka takich które trafiają do reklamacji...jeszcze nie używane, ale z jakimiś drobnymi błędami które nie mają wpływu na bezpieczeństwo fotelika. Są poddawane naprawom przez serwis maxi-cosi i jeszcze raz testom na bezpieczeństwo.
Kupiliśmy go za 60 f czyli w sumie połowę ceny
Ma wszystkie atesty i nie można nawet znaleźć tej usterki...zupełnie jak ze sklepu
Jest kilka takich które trafiają do reklamacji...jeszcze nie używane, ale z jakimiś drobnymi błędami które nie mają wpływu na bezpieczeństwo fotelika. Są poddawane naprawom przez serwis maxi-cosi i jeszcze raz testom na bezpieczeństwo.
Kupiliśmy go za 60 f czyli w sumie połowę ceny
Ma wszystkie atesty i nie można nawet znaleźć tej usterki...zupełnie jak ze sklepu
Podziel się: