reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Madzia fajny ten fotelik a macie do niego daszek i folie p.deszczowa?
Mamy daszek do niego ale folii przeciwdeszczowej nie... jednak mam koleżankę która ma tez fotelik maxi cosi więc może odkupie od niej albo sobie na ebay znajdę....pewnie są niedrogo. Planujemy też dokupić bazę pod fotelik...

Ja mam rowniez Maxi Cosi tylko taki i rowniez udalo mi sie znalezc w fajnej cenie Babyschale Citi SPS, Enzo, Maxi-Cosi, Babyschalen 0 bis 13 kg - myToys.de
Ten fotelik też fajny i cena okazyjna:tak:, choć ja sie uparłam na ten Cabrio fix bo jest większy trochę.. Ogólnie maxi cosi są bardzo bezpieczne...

Oto moje dzisiejsze zakupy:

1. Urocza Dziecięca Lampka Nocna - Zwierzaki - 5W (895700100) - Aukcje internetowe Allegro -> lampka TYGRYS
biggrin.gif

2. MY-SWEET-BABY pokrowiec frotte na przewijak PROFIL (887299643) - Aukcje internetowe Allegro -> kolor ZIELONY i KREMOWY
laugh.gif

3. MY-SWEET-BABY *** pościel 2-cz.120x90 cm cudna (884967522) - Aukcje internetowe Allegro -> WZÓR 255 KRATKA KREMOWA (zamówiłam tylko pościel, bo baldachim, ochraniacz na łóżeczko i przybornik mam od kuzynki właśnie w tym kolorze w kratkę)
laugh.gif

4. MY-SWEET-BABY 14-cz.120x90 tiul serca + 2 GRATISY (884973585) - Aukcje internetowe Allegro -> WZÓR 248 SERDUSZKA W PASKI POMARAŃCZOWE (bo stwierdziliśmy z Mężusiem, że takie żywe kolory będą najlepsze
happy8se.gif
) i do tego oczywiście literki tworzące imię -> Bartuś
laugh.gif

Zmówiłam też dziś butelki z AVENTA (2x260ml i 1x125ml za 26,70zł), kolorowe pieluchy tetrowe, myjkę kąpielową, łańcuszek do smoczka autko, komplet szczoteczka+grzebyk i 2 komplety 3xskarpetki z ABS
biggrin.gif

Mamo Sówko wszytko piękne. Pościel po prostu jest boska.
Jak zostanie mi kasy po sobotnich zakupach to na pewno się skusze na taką :D
Ale bez baldachimu. Jakoś nie widzi mi się mój mąż ( prawie 2 metry wzrostu) nurkujący pod baldachimem do małej ;P

Lampki są tez super. Mi się strasznie krowa podoba :D

Ja wczoraj odebrałam wielką torbe ubranek od koleżanki. "Pożycza" mi po swojej córeczce, która ma teraz 5 miesięcy. Po przejrzeniu wszystkiego musimy tylko dokupić kombinezonik, ciepłą czapeczkę, skarpetki i niedrapki :D

Foteliki super. My kupiliśmy wózek x-lander xq 2009 juz z fotelikiem, który ma od razu daszek wiec osłona przed wiatrem jest ;)

reklama
Mamo Sówko pościele są wręcz boskie :-D A taki wybór wzorów i kolorów, że dziwię Ci się, że umiałaś się zdecydować ;-)
A lampka cudowna, chyba też się na podobną skuszę, ale poczekam jeszcze z kupowaniem dodatków do czasu jak już się urządzimy w nowym mieszkanku :-)

No nie było łatwo, bo podobały mi się prawie wszystkie kolory, ale stwierdziliśmy, że najlepiej wybrać żywe kolory i jakoś tak w końcu musieliśmy coś wybrać:happy2: a TYGRYS urzekł mnie swoim rozbrajającym uśmiechem:-D

Mamo Sówko wszytko piękne. Pościel po prostu jest boska.Jak zostanie mi kasy po sobotnich zakupach to na pewno się skusze na taką :DAle bez baldachimu. Jakoś nie widzi mi się mój mąż ( prawie 2 metry wzrostu) nurkujący pod baldachimem do małej ;P

A ja się zastanawiam nad takim powieszeniem baldachimu:-D jakoś tak inaczej niż u wszystkich:happy2: choć przyznam, że sama bym chyba na to nie wpadła:-p

322_5.jpg

Do góry