reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

A ja się zastanawiam nad takim powieszeniem baldachimu:-D jakoś tak inaczej niż u wszystkich:happy2: choć przyznam, że sama bym chyba na to nie wpadła:-p

Zobacz załącznik 198897

Ciekawy pomysł. I mój mąż nie miał by z nim większych problemów :D
Jednak dostałam pięknego glinianego aniołka, którego chce powiesić nad łóżeczkiem by strzegł naszej Myszki ;)

reklama

No nie było łatwo, bo podobały mi się prawie wszystkie kolory, ale stwierdziliśmy, że najlepiej wybrać żywe kolory i jakoś tak w końcu musieliśmy coś wybrać:happy2: a TYGRYS urzekł mnie swoim rozbrajającym uśmiechem:-D

A ja się zastanawiam nad takim powieszeniem baldachimu:-D jakoś tak inaczej niż u wszystkich:happy2: choć przyznam, że sama bym chyba na to nie wpadła:-p

Zobacz załącznik 198897
Bardzo mi się podoba. A baldachim? Moim zdaniem bardzo praktycznie powieszony, bo nie będzie przeszkadzał przy wkładaniu malucha.

ja właśnie ma taki komplet tylko biały z pomaranczowo-zielonymi paskami elementami:tak::tak: no i myślałam że te zwisające serducha i tak nie zainteresuja Amelki i moze jeszcze jej zapodam jakąś karuzelkę nad główką:-D:-D czy to nadmiar bedzie???

Ja wczoraj odebrałam wielką torbe ubranek od koleżanki. "Pożycza" mi po swojej córeczce, która ma teraz 5 miesięcy. Po przejrzeniu wszystkiego musimy tylko dokupić kombinezonik, ciepłą czapeczkę, skarpetki i niedrapki :D

super sa takie koleżanki!! jejku musicie dokupić tak malutko... super!!

a TYGRYS urzekł mnie swoim rozbrajającym uśmiechem:-D

nooo nie dziwię się, że Tygrys urzeka swym uśmiechem:-D:-D:-D:-D

świetne są te lampki!!

No rzeczywiście, niebanalne rozwiązanie. :-)
I chyba nie będzie tak przeszkadzał przy wkładaniu i wyciąganiu Bartusia z łóżeczka :-D
Bardzo mi się podoba. A baldachim? Moim zdaniem bardzo praktycznie powieszony, bo nie będzie przeszkadzał przy wkładaniu malucha.
mamo Sówko widzę ,że zakupki udane bo wszystko prześliczne!:tak:
a co do tego baldachimu to chyba odgapię,bo bardzo mi się ten pomysł spodobał:-);-):tak::zawstydzona/y:

Dziękuje:-D rzeczywiście dam tak ten baldachim, bo wydaje mi się, że to będzie dobre rozwiązanie, a poza tym oryginalne, bo u nikogo jeszcze tak nie widziałam:-D

ja właśnie ma taki komplet tylko biały z pomaranczowo-zielonymi paskami elementami:tak::tak: no i myślałam że te zwisające serducha i tak nie zainteresuja Amelki i moze jeszcze jej zapodam jakąś karuzelkę nad główką:-D:-D czy to nadmiar bedzie???

My żadnej karuzeli nie kupujemy, bo pewnie jakąś dostaniemy:-) coś takie mamy przeczucie:happy2: ale jak nie to kupimy i wcale nie myślę, że to będzie przesada:-)

nooo nie dziwię się, że Tygrys urzeka swym uśmiechem:-D:-D:-D:-Dświetne są te lampki!!

Wiesz jak od zawsze kocham Tygryska, więc pewnie jeszcze kupimy jakieś ozdoby Tygryskowe i powiesimy koło łóżeczka:-D

Mama Sówka super zakupy :tak::tak::tak:
moja koleżnaka ma baldachim tak powieszony nad łóżeczkiem córci...cały bialutki :tak: ładnie to wygląda....
Ja nie będę miała baldachimu....tak jakos nie miałam do Filipa i teraz też nie myślałam o tym.

reklama
dzieczyny te baldachimy są poprostu piękne, ale my miec takiegho nie będziemy... bo niestety to pięknie wygląda, ale tyle kurzu się na tym gromadzi że szok... a że ja na kurz uczulona to obawiam się że moje uczulenie udzieli się Matiemu

Do góry