reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

A ja się zastanawiam nad takim powieszeniem baldachimu:-D jakoś tak inaczej niż u wszystkich:happy2: choć przyznam, że sama bym chyba na to nie wpadła:-p

Zobacz załącznik 198897

Ciekawy pomysł. I mój mąż nie miał by z nim większych problemów :D
Jednak dostałam pięknego glinianego aniołka, którego chce powiesić nad łóżeczkiem by strzegł naszej Myszki ;)

reklama

No nie było łatwo, bo podobały mi się prawie wszystkie kolory, ale stwierdziliśmy, że najlepiej wybrać żywe kolory i jakoś tak w końcu musieliśmy coś wybrać:happy2: a TYGRYS urzekł mnie swoim rozbrajającym uśmiechem:-D

A ja się zastanawiam nad takim powieszeniem baldachimu:-D jakoś tak inaczej niż u wszystkich:happy2: choć przyznam, że sama bym chyba na to nie wpadła:-p

Zobacz załącznik 198897
Bardzo mi się podoba. A baldachim? Moim zdaniem bardzo praktycznie powieszony, bo nie będzie przeszkadzał przy wkładaniu malucha.

ja właśnie ma taki komplet tylko biały z pomaranczowo-zielonymi paskami elementami:tak::tak: no i myślałam że te zwisające serducha i tak nie zainteresuja Amelki i moze jeszcze jej zapodam jakąś karuzelkę nad główką:-D:-D czy to nadmiar bedzie???

Ja wczoraj odebrałam wielką torbe ubranek od koleżanki. "Pożycza" mi po swojej córeczce, która ma teraz 5 miesięcy. Po przejrzeniu wszystkiego musimy tylko dokupić kombinezonik, ciepłą czapeczkę, skarpetki i niedrapki :D

super sa takie koleżanki!! jejku musicie dokupić tak malutko... super!!

a TYGRYS urzekł mnie swoim rozbrajającym uśmiechem:-D

nooo nie dziwię się, że Tygrys urzeka swym uśmiechem:-D:-D:-D:-D

świetne są te lampki!!

No rzeczywiście, niebanalne rozwiązanie. :-)
I chyba nie będzie tak przeszkadzał przy wkładaniu i wyciąganiu Bartusia z łóżeczka :-D
Bardzo mi się podoba. A baldachim? Moim zdaniem bardzo praktycznie powieszony, bo nie będzie przeszkadzał przy wkładaniu malucha.
mamo Sówko widzę ,że zakupki udane bo wszystko prześliczne!:tak:
a co do tego baldachimu to chyba odgapię,bo bardzo mi się ten pomysł spodobał:-);-):tak::zawstydzona/y:

Dziękuje:-D rzeczywiście dam tak ten baldachim, bo wydaje mi się, że to będzie dobre rozwiązanie, a poza tym oryginalne, bo u nikogo jeszcze tak nie widziałam:-D

ja właśnie ma taki komplet tylko biały z pomaranczowo-zielonymi paskami elementami:tak::tak: no i myślałam że te zwisające serducha i tak nie zainteresuja Amelki i moze jeszcze jej zapodam jakąś karuzelkę nad główką:-D:-D czy to nadmiar bedzie???

My żadnej karuzeli nie kupujemy, bo pewnie jakąś dostaniemy:-) coś takie mamy przeczucie:happy2: ale jak nie to kupimy i wcale nie myślę, że to będzie przesada:-)

nooo nie dziwię się, że Tygrys urzeka swym uśmiechem:-D:-D:-D:-Dświetne są te lampki!!

Wiesz jak od zawsze kocham Tygryska, więc pewnie jeszcze kupimy jakieś ozdoby Tygryskowe i powiesimy koło łóżeczka:-D

Mama Sówka super zakupy :tak::tak::tak:
moja koleżnaka ma baldachim tak powieszony nad łóżeczkiem córci...cały bialutki :tak: ładnie to wygląda....
Ja nie będę miała baldachimu....tak jakos nie miałam do Filipa i teraz też nie myślałam o tym.

reklama
dzieczyny te baldachimy są poprostu piękne, ale my miec takiegho nie będziemy... bo niestety to pięknie wygląda, ale tyle kurzu się na tym gromadzi że szok... a że ja na kurz uczulona to obawiam się że moje uczulenie udzieli się Matiemu

Do góry