reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

hej dziewczyny i ja postanowiłam się pochwalił moimi ostatnimi zakupami.
buciki wypatrzyłam w second hand i kosztowały mnie dosłownie grosze. może na zdjęciu kiepsko widać ale one są w takiego mięciutkiego materiału :) do tego zakupiłam body oraz spodenki do kompletu, które "krzyczały" do mnie by je kupić... po prostu nie mogłam się oprzeć tym cudeńkom :)

nie dziwię Ci się że nie mogłaś się oprzeć - super rzeczy!!!

Mam taka samą, tylko niebieską. to jest Onda ta wersja bardziej exluziv ;-).
Ja kupiłam to na allegro za 105zł plus przesyłka. Są tez wersje bez tego wyścielenia antypoślizgowego juz za 75zł. Mężulek mnie namówił i nie żałuję, jest prześliczna.

aaa jednak:tak: mam nadzieję, że Ci się będzie dobrze w niej kąpało i wanienka się sprawdzi:tak:

reklama
A my kupiliśmy wózek :-D
Z wielką namową męża...bo ja do końca nie mogłam sie zdecydować...ale po kolei:
Bardzo chciałam Maxi cosi Mura4....w kolorze brązowym....no ale sama spacerówka kosztuje ponad 300 F.
Dziś na e bayu pokazały się maxi cosi mura3- z trzema kołami....w kolorze niebiesko zielonkawym-który ewentualnie mi się też podobał...i za 139 F :szok: Nowe :)
Więc mąż powiedział ze z powodu koloru (no bo to jest starsza kolekcja)i różnicy w budce) nie będzie tracił ponad 100 f........
No i zamówiliśmy....teraz muszę tylko zdecydować co z gondolą...czy chcę taką miękka wkładkę czy może normalną twardą....ale mam czas...:) W razie czego gondolkę kupię w kolorze brązowym który mi sie tak podoba ;-)
A wózek jest taki: Maxi Cosi Mura 3 Pushchair Green Slice on eBay (end time 30-Jan-10 05:51:43 GMT)

oj takk.....brązik mi się baaardzo podoba. Ale tak już to jest z tymi nowymi kolorami...potem wejdą nowe kolorki znowu....
Już trudno...ważne że sam stelaż i wykonanie się niczym nie różni ;-)

Madzia fajny ten wózeczek - chociaż trochę nie w moim guście ;-)
Ale kolorki ma bardzo ładne - podoba mi się połączebnie zieleni z niebieskim.
Myślę, że nie będziesz żałowała :-)

a mi sie podobaja te kolory sky blue albo morskie, sliczne sa. ostalo mi tak z dziecinstwa, zawsze niebieski i pochodne lubialam. Mi sie podobał jeszcze quinny w kolorze sky blue, bardzo ladny kolorek. Ale z tych quinny i tak te kolorowe mi sie najbardziej podobaly. Chociaz i tak go nie kupilam :p Ja mam w cieniutkie paseczki bezowe i e-creu ( material dziwnej grubej tekstury) taki, ze z daleka wyglada jak jasny bez, bo sie zlewaja :) bardzo mi sie podoba, z reszta duzo rzeczy mam w e-creu i bezu. Chcialam wozek w wystrzalowym kolorze ale moj kochany wybil mi to z glowy ! ;)

reklama
Do góry