reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
hej dziewczyny i ja postanowiłam się pochwalił moimi ostatnimi zakupami.
buciki wypatrzyłam w second hand i kosztowały mnie dosłownie grosze. może na zdjęciu kiepsko widać ale one są w takiego mięciutkiego materiału :) do tego zakupiłam body oraz spodenki do kompletu, które "krzyczały" do mnie by je kupić... po prostu nie mogłam się oprzeć tym cudeńkom :)

Załączniki

• buciki.jpg
    buciki.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 67
  • body.jpg
    body.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 61
  • spodnie.jpg
    spodnie.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 60
Dziewczynki a ja dziś kupilam wanienkę dla malucha.....
thumb.php

Jest o tyle fajna ze jedna osoba moze dziecko umyc :)
Mam taka samą, tylko niebieską. to jest Onda ta wersja bardziej exluziv ;-).
Ja kupiłam to na allegro za 105zł plus przesyłka. Są tez wersje bez tego wyścielenia antypoślizgowego juz za 75zł. Mężulek mnie namówił i nie żałuję, jest prześliczna.

buciki wypatrzyłam w second hand i kosztowały mnie dosłownie grosze. może na zdjęciu kiepsko widać ale one są w takiego mięciutkiego materiału :) do tego zakupiłam body oraz spodenki do kompletu, które "krzyczały" do mnie by je kupić... po prostu nie mogłam się oprzeć tym cudeńkom :)

te paputki są boskie...:-D

Wlasnie o takim lezaczku pisalam i u nas sie sprawdzil przy synku. I teraz tez bendziemy uzywac. :tak:
A co do gabki to chyba chodzi ci o taka http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3618616 Jak tak to ja bym nie polecala. Tez ja mialam i moze uzylam jej raz. I jak wiadomo w gabkach lubia sie mnozyc bakterie. Wiec ja bym odradzala.

Ostatnia edycja:
reklama

O JEZU!!!!!! ale cuda! jeja oddaj mojej tez bedzie pasowało :p

szczescie mialas bo naprawde super sa te rzeczy. Śmiechowe i ja tez takie bardzo lubie!

Do góry