reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
hej dziewczyny i ja postanowiłam się pochwalił moimi ostatnimi zakupami.
buciki wypatrzyłam w second hand i kosztowały mnie dosłownie grosze. może na zdjęciu kiepsko widać ale one są w takiego mięciutkiego materiału :) do tego zakupiłam body oraz spodenki do kompletu, które "krzyczały" do mnie by je kupić... po prostu nie mogłam się oprzeć tym cudeńkom :)

Załączniki

• buciki.jpg
    buciki.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 71
  • body.jpg
    body.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 65
  • spodnie.jpg
    spodnie.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 64
Dziewczynki a ja dziś kupilam wanienkę dla malucha.....
thumb.php

Jest o tyle fajna ze jedna osoba moze dziecko umyc :)
Mam taka samą, tylko niebieską. to jest Onda ta wersja bardziej exluziv ;-).
Ja kupiłam to na allegro za 105zł plus przesyłka. Są tez wersje bez tego wyścielenia antypoślizgowego juz za 75zł. Mężulek mnie namówił i nie żałuję, jest prześliczna.

buciki wypatrzyłam w second hand i kosztowały mnie dosłownie grosze. może na zdjęciu kiepsko widać ale one są w takiego mięciutkiego materiału :) do tego zakupiłam body oraz spodenki do kompletu, które "krzyczały" do mnie by je kupić... po prostu nie mogłam się oprzeć tym cudeńkom :)

te paputki są boskie...:-D

Wlasnie o takim lezaczku pisalam i u nas sie sprawdzil przy synku. I teraz tez bendziemy uzywac. :tak:
A co do gabki to chyba chodzi ci o taka http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3618616 Jak tak to ja bym nie polecala. Tez ja mialam i moze uzylam jej raz. I jak wiadomo w gabkach lubia sie mnozyc bakterie. Wiec ja bym odradzala.

Ostatnia edycja:
reklama

O JEZU!!!!!! ale cuda! jeja oddaj mojej tez bedzie pasowało :p

szczescie mialas bo naprawde super sa te rzeczy. Śmiechowe i ja tez takie bardzo lubie!

Do góry