reklama
Tygrynka- nie mozesz spac? Czy z ciebie taki nocny marek? :-)
i to i to
a jak patrzę na Wasze dziewczęce ciuszki takie jak te co Dusia ostatnio wklejała te wszystkie śliczne sukieneczki nawet nie różowe to mi się jakaś tęsknotka za dziewczynką włącza
Dusia08
Marzec '08
Shingle dobrze muwi Jak zobaczysz synka to o dziewczynce nigdy nie pomyslisz. Ja w pierwszej ciazy tez bylam troche smutna ze nie moge kupowac sukieneczek ale jak synek sie urodzil to mi raz dwa przeszlo haha Chlopakow tez fajnie mozna stroic ;-)
nie no jak dwie synkowe mamy mi to mówią to musi być prawda
może w nastepnej ciąży będzie dziewczynka.. albo jeszcze następnej
i wtedy będę ją stroić w sukienusie, ale w sumie Dusia ma rację, chłopczyka też można ładnie ubrać, strasznie mi się podoba jak takie maluszki latają w jeansikach i koszulach pod sweterkiem
może w nastepnej ciąży będzie dziewczynka.. albo jeszcze następnej
i wtedy będę ją stroić w sukienusie, ale w sumie Dusia ma rację, chłopczyka też można ładnie ubrać, strasznie mi się podoba jak takie maluszki latają w jeansikach i koszulach pod sweterkiem
Madzia8310: fantastyczna ta posciel, taka delikatna! no i polaczenie rozu z brazem jak zawsze fantastycznie wyglada!!!
Dusia: moglabym sie na te slodkie male ciuszki patrzec godzinami:-)sliczne sa!!! ja tez sie wlasnie zastanawiam nad ta poduszka do karmienia, kupic czy nie...tutaj to jest bardzo rozpowszechnione, ale z drugiej strony to przeciez mam rozek i zwyklych poduszek mnostwo w domu to nie wiem czy warto...
ja dalej nie wiem czy bedzie synus czy coreczka ale sie pocieszam, ze sobie odbije kupujac ciuszki na nastepny rozmiar!!
Tygrynko: mnie tez zawsze zachwycaly takie pupy zapakowane jeszcze w pampersy ale juz w 'doroslych' jeansach
Dusia: moglabym sie na te slodkie male ciuszki patrzec godzinami:-)sliczne sa!!! ja tez sie wlasnie zastanawiam nad ta poduszka do karmienia, kupic czy nie...tutaj to jest bardzo rozpowszechnione, ale z drugiej strony to przeciez mam rozek i zwyklych poduszek mnostwo w domu to nie wiem czy warto...
ja dalej nie wiem czy bedzie synus czy coreczka ale sie pocieszam, ze sobie odbije kupujac ciuszki na nastepny rozmiar!!
Tygrynko: mnie tez zawsze zachwycaly takie pupy zapakowane jeszcze w pampersy ale juz w 'doroslych' jeansach
rudaania1
Domek Dzieciorka
czyli nie jestem jedyna niedoinformowana mamuśka A już się bałam, że tylko nasze takie uparteja dalej nie wiem czy bedzie synus czy coreczka ale sie pocieszam, ze sobie odbije kupujac ciuszki na nastepny rozmiar!!
avanti85
Entuzjast(k)a
Jestem mamą marcową 2009 i chciałam się zaptyac czy któraś z Was nie byłaby zainteresowna odkupieniem ciuszków po moim synku ( są to m.in bluzy polarowe, bluzeczki cienkie, sweterki spodnie różnego rodzaju buciki czapki wszystko kupowałam nowe rzeczy są bardzo zadbane jak któraś z Was byłaby zainteresowna proszę o wiadomośc wyślę e-maila ze zdjęciami )
Dodatkowo sprzedam mate edukacyjną Tiny Love Małpia Wyspa za 80zł zdjęcia też mogę wysłac I mam jeszcze wózek Atlantic gondola+ spacerówka kolor szaro-turkusowy sprzedam za 400zł gondola używana 3mc Oczywiście jak ktoś się zdecyduje mogę wystawic aukcję na allegro z tymi rzeczami żeby było pewniej
Pozdrawiam i życzę zdrowych różowych bobasków
Dodatkowo sprzedam mate edukacyjną Tiny Love Małpia Wyspa za 80zł zdjęcia też mogę wysłac I mam jeszcze wózek Atlantic gondola+ spacerówka kolor szaro-turkusowy sprzedam za 400zł gondola używana 3mc Oczywiście jak ktoś się zdecyduje mogę wystawic aukcję na allegro z tymi rzeczami żeby było pewniej
Pozdrawiam i życzę zdrowych różowych bobasków
czyli nie jestem jedyna niedoinformowana mamuśka A już się bałam, że tylko nasze takie uparte
Dziewczyny, nie zadzroszczę Wam tej niewiedzy. :-(
Pamiętam jak sama jeszcze niedawno nie znałampłci Dzieciaczka i chodziłam jakś struta z tego powodu. Ale nie martwcie się. Na pewno Maleństwa się jeszcze ujawnią - mam nadzieję. Uszy do góry
reklama
Dziewczyny, nie zadzroszczę Wam tej niewiedzy. :-(
Pamiętam jak sama jeszcze niedawno nie znałampłci Dzieciaczka i chodziłam jakś struta z tego powodu. Ale nie martwcie się. Na pewno Maleństwa się jeszcze ujawnią - mam nadzieję. Uszy do góry
moje sie ujawni dopiero przy porodzie i juz sie jakos z tym pogodzilam...no powiedzmy, ze PRAWIE... ale od poniedzialku niesmialek bedzie juz donoszony ..takze mam nadzieje, ze nie da mamie i tacie dlugo na siebie czekac i wkoncu bedziemy wiedziec czy bedzie Lea czy Daniel ;-) (a wlasnie ...z wiekszych newsow, to nastopil rozejm w naszej wojnie o imiona i stanelo na Lea Antonina dla dziewczynki i Daniel Aleksander dla chlopca...no chyba, ze sie malenstwu wybitnie nie spodoba to bedziemy myslec dalej..hehe)
aha! jakby ktoras wpadla na pomysl jak taka Lee moznaby nazywac pieszczotliwie to ja bardzo chetnie poslucham...ja nie mam absolutnie pomyslow..
Ostatnia edycja:
Podziel się: