reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Ja bardzo mało wydałam w sumie. Nie dość że mam mnóstwo rzeczy po synku to jeszcze teraz od dwóch kumpelek dostałam siaty z ciuchami, pościelą, kocykami...

reklama
Bo jeszcze Synusia na rękach nie miałaś. Jak się urodzi to nie zatęsknisz już za dziewczynką. Wiem co mówię bo ja też tak miałam jak chodziłam w ciąży z Lolkiem :tak:

Shingle dobrze muwi :tak: Jak zobaczysz synka to o dziewczynce nigdy nie pomyslisz. Ja w pierwszej ciazy tez bylam troche smutna ze nie moge kupowac sukieneczek ale jak synek sie urodzil to mi raz dwa przeszlo haha Chlopakow tez fajnie mozna stroic ;-)

nie no jak dwie synkowe mamy mi to mówią to musi być prawda:-D
może w nastepnej ciąży będzie dziewczynka.. albo jeszcze następnej:sorry2:
i wtedy będę ją stroić w sukienusie, ale w sumie Dusia ma rację, chłopczyka też można ładnie ubrać, strasznie mi się podoba jak takie maluszki latają w jeansikach i koszulach pod sweterkiem:sorry2::sorry2::sorry2:

Madzia8310: fantastyczna ta posciel, taka delikatna! no i polaczenie rozu z brazem jak zawsze fantastycznie wyglada!!!

Dusia: moglabym sie na te slodkie male ciuszki patrzec godzinami:-)sliczne sa!!! ja tez sie wlasnie zastanawiam nad ta poduszka do karmienia, kupic czy nie...tutaj to jest bardzo rozpowszechnione, ale z drugiej strony to przeciez mam rozek i zwyklych poduszek mnostwo w domu to nie wiem czy warto...

ja dalej nie wiem czy bedzie synus czy coreczka:wściekła/y: ale sie pocieszam, ze sobie odbije kupujac ciuszki na nastepny rozmiar!!:-D:-D:-D

Tygrynko: mnie tez zawsze zachwycaly takie pupy zapakowane jeszcze w pampersy ale juz w 'doroslych' jeansach :tak:

Jestem mamą marcową 2009 i chciałam się zaptyac czy któraś z Was nie byłaby zainteresowna odkupieniem ciuszków po moim synku ( są to m.in bluzy polarowe, bluzeczki cienkie, sweterki spodnie różnego rodzaju buciki czapki wszystko kupowałam nowe rzeczy są bardzo zadbane jak któraś z Was byłaby zainteresowna proszę o wiadomośc wyślę e-maila ze zdjęciami )
Dodatkowo sprzedam mate edukacyjną Tiny Love Małpia Wyspa za 80zł zdjęcia też mogę wysłac :tak: I mam jeszcze wózek Atlantic gondola+ spacerówka kolor szaro-turkusowy sprzedam za 400zł gondola używana 3mc :tak: Oczywiście jak ktoś się zdecyduje mogę wystawic aukcję na allegro z tymi rzeczami żeby było pewniej :tak:
Pozdrawiam i życzę zdrowych różowych bobasków :-D

ja dalej nie wiem czy bedzie synus czy coreczka:wściekła/y: ale sie pocieszam, ze sobie odbije kupujac ciuszki na nastepny rozmiar!!:-D:-D:-D

czyli nie jestem jedyna niedoinformowana mamuśka :) A już się bałam, że tylko nasze takie uparte:)

Dziewczyny, nie zadzroszczę Wam tej niewiedzy. :-(
Pamiętam jak sama jeszcze niedawno nie znałampłci Dzieciaczka i chodziłam jakś struta z tego powodu. Ale nie martwcie się. Na pewno Maleństwa się jeszcze ujawnią - mam nadzieję. Uszy do góry :tak::-D

reklama
Dziewczyny, nie zadzroszczę Wam tej niewiedzy. :-(
Pamiętam jak sama jeszcze niedawno nie znałampłci Dzieciaczka i chodziłam jakś struta z tego powodu. Ale nie martwcie się. Na pewno Maleństwa się jeszcze ujawnią - mam nadzieję. Uszy do góry :tak::-D

moje sie ujawni dopiero przy porodzie :tak: i juz sie jakos z tym pogodzilam...no powiedzmy, ze PRAWIE... ale od poniedzialku niesmialek bedzie juz donoszony ..takze mam nadzieje, ze nie da mamie i tacie dlugo na siebie czekac :-D i wkoncu bedziemy wiedziec czy bedzie Lea czy Daniel ;-) (a wlasnie ...z wiekszych newsow, to nastopil rozejm w naszej wojnie o imiona i stanelo na Lea Antonina dla dziewczynki i Daniel Aleksander dla chlopca...no chyba, ze sie malenstwu wybitnie nie spodoba to bedziemy myslec dalej..hehe:tak:)
aha! jakby ktoras wpadla na pomysl jak taka Lee moznaby nazywac pieszczotliwie to ja bardzo chetnie poslucham...ja nie mam absolutnie pomyslow..

Ostatnia edycja:
Do góry