reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
A ja wreszcie kupiłam pościelkę dla małej...:)
Bumper for a Cot or Cot/Bed - Roundabout Girls - Mamas & Papas wygląda tak :)
Biel z różem...jeszcze tylko ten ochraniacz muszę dokupić....:)

Jest po prostu cudna!!!! Te chce taką!!!!
copy.png
favicon.ico

Dziewczyny a poco wogule sa te rozki??? Moze jestem jakas zacofana ale u nas nie ma takich wynalazkow. To cos takiego jak bety kiedys byly? I dziecko ma lezec w tym caly czas czy jak :confused:

Ja miałam dwa rożki , w tym jeden ze szywnym - kokosowym spodem - używałam biorąc dziecko do karmienia - rewelacja. Dziecko jest stabilne, nie niszczysz mu też kręgoslupa i Tobi esię tez wygodnie jej trzyma.

Ja miałam dwa rożki , w tym jeden ze szywnym - kokosowym spodem - używałam biorąc dziecko do karmienia - rewelacja. Dziecko jest stabilne, nie niszczysz mu też kręgoslupa i Tobi esię tez wygodnie jej trzyma.

Mi też położna polecała rożek do karmienia - dziecko jest bardziej stabilne i mniej się rusza - więc jest po prostu wygodniej :-)

Ja mam na razie jeden rożek (taki ze sztywnym wkładem) i myślę, że póki ci, to mi wystarczy. Ten wkład można wyjąć, więc nie będe na razie kupować drugiego, miękkiego rożka. Jak będzie potrzeba, to zawsze można dokupić :-)

Mi też położna polecała rożek do karmienia - dziecko jest bardziej stabilne i mniej się rusza - więc jest po prostu wygodniej :-)

Ja mam na razie jeden rożek (taki ze sztywnym wkładem) i myślę, że póki ci, to mi wystarczy. Ten wkład można wyjąć, więc nie będe na razie kupować drugiego, miękkiego rożka. Jak będzie potrzeba, to zawsze można dokupić :-)

No pewnie, ja i tak wolalam ten sztywny rożek, nawet jak by się jakimś cudem zasikał, to szybko można wyprac i wysuszyć. Myslę że 1 wystarczy.

Dziewczyny - w tesco są fajne śpioszki dla dziewczynek - przecenione z 46 zł na 13 (welurkowe) z czapeczką bawełnianą. Wklejam fotkę. Druga to sukieneczka z z body przeceniona z 38 zł na 19.

Załączniki

• IMGP5240.jpg
    IMGP5240.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 66
  • IMGP5241.jpg
    IMGP5241.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry