reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
A ja wreszcie kupiłam pościelkę dla małej...:)
Bumper for a Cot or Cot/Bed - Roundabout Girls - Mamas & Papas wygląda tak :)
Biel z różem...jeszcze tylko ten ochraniacz muszę dokupić....:)

Jest po prostu cudna!!!! Te chce taką!!!!
copy.png
favicon.ico

Dziewczyny a poco wogule sa te rozki??? Moze jestem jakas zacofana ale u nas nie ma takich wynalazkow. To cos takiego jak bety kiedys byly? I dziecko ma lezec w tym caly czas czy jak :confused:

Ja miałam dwa rożki , w tym jeden ze szywnym - kokosowym spodem - używałam biorąc dziecko do karmienia - rewelacja. Dziecko jest stabilne, nie niszczysz mu też kręgoslupa i Tobi esię tez wygodnie jej trzyma.

Ja miałam dwa rożki , w tym jeden ze szywnym - kokosowym spodem - używałam biorąc dziecko do karmienia - rewelacja. Dziecko jest stabilne, nie niszczysz mu też kręgoslupa i Tobi esię tez wygodnie jej trzyma.

Mi też położna polecała rożek do karmienia - dziecko jest bardziej stabilne i mniej się rusza - więc jest po prostu wygodniej :-)

Ja mam na razie jeden rożek (taki ze sztywnym wkładem) i myślę, że póki ci, to mi wystarczy. Ten wkład można wyjąć, więc nie będe na razie kupować drugiego, miękkiego rożka. Jak będzie potrzeba, to zawsze można dokupić :-)

Mi też położna polecała rożek do karmienia - dziecko jest bardziej stabilne i mniej się rusza - więc jest po prostu wygodniej :-)

Ja mam na razie jeden rożek (taki ze sztywnym wkładem) i myślę, że póki ci, to mi wystarczy. Ten wkład można wyjąć, więc nie będe na razie kupować drugiego, miękkiego rożka. Jak będzie potrzeba, to zawsze można dokupić :-)

No pewnie, ja i tak wolalam ten sztywny rożek, nawet jak by się jakimś cudem zasikał, to szybko można wyprac i wysuszyć. Myslę że 1 wystarczy.

Dziewczyny - w tesco są fajne śpioszki dla dziewczynek - przecenione z 46 zł na 13 (welurkowe) z czapeczką bawełnianą. Wklejam fotkę. Druga to sukieneczka z z body przeceniona z 38 zł na 19.

Załączniki

• IMGP5240.jpg
    IMGP5240.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 69
  • IMGP5241.jpg
    IMGP5241.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry