reklama
madzia8310
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny...mi się też kołderka podoba
Dusia świetne zakupy....a te spodenki w kropeczki super są Takie słodziaszne....ahhh:-)
Dusia świetne zakupy....a te spodenki w kropeczki super są Takie słodziaszne....ahhh:-)
kinia220v
Fanka BB :)
Dusia zakupy super :-)
A ja wymyslilam ze,,,, chce szafe no i wczoraj polazlam z mezem i kupilam dla mojego nowego lokatora:-) myslalam o komodzie ale postanowilismy ze w szafie sie wiecej pomiesci oto zdjatka
A ja wymyslilam ze,,,, chce szafe no i wczoraj polazlam z mezem i kupilam dla mojego nowego lokatora:-) myslalam o komodzie ale postanowilismy ze w szafie sie wiecej pomiesci oto zdjatka
Załączniki
Dusia08
Marzec '08
Super ta szafa. Fajne kolorki.
Dusia08
Marzec '08
Dzieki dziewczyny za mile komentarze
Dusia08
Marzec '08
Hmmm chyba raczej nie bo za duzo tego sie nazbieralo haha. Ja i tak duzo rzeczy nie kupowalam bo duzo mam po synku.
A co to wogule ma za znaczenie ile sie kasy wydalo? Nie codziennie sie dzieci rodzi wiec pare razy w zyciu mozna sobie zaszalec :-)
A co to wogule ma za znaczenie ile sie kasy wydalo? Nie codziennie sie dzieci rodzi wiec pare razy w zyciu mozna sobie zaszalec :-)
Ostatnia edycja:
Dusia08
Marzec '08
Tygrynka- nie mozesz spac? Czy z ciebie taki nocny marek? :-)
reklama
Dusia - śliczne ubranka. Ja tez wychodzę z założenia, ze muszę teraz kupować, bo więcej dzieci mogę nie mieć, a kupowanie i strojenie dziecka mi sprawia przyjemność. Nie podliczam tez ile wydałam.
Kinia - piękna szafa!!!!
Kinia - piękna szafa!!!!
Podziel się: