reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Dusia zakupy super :-)
A ja wymyslilam ze,,,, chce szafe no i wczoraj polazlam z mezem i kupilam dla mojego nowego lokatora:-) myslalam o komodzie ale postanowilismy ze w szafie sie wiecej pomiesci oto zdjatka

Załączniki

• DSCF4244-1.JPG
    DSCF4244-1.JPG
    28,8 KB · Wyświetleń: 83
  • DSCF4246-2.JPG
    DSCF4246-2.JPG
    28,2 KB · Wyświetleń: 75
Hmmm chyba raczej nie bo za duzo tego sie nazbieralo haha. Ja i tak duzo rzeczy nie kupowalam bo duzo mam po synku.
A co to wogule ma za znaczenie ile sie kasy wydalo? Nie codziennie sie dzieci rodzi wiec pare razy w zyciu mozna sobie zaszalec :-)

Ostatnia edycja:
a ja wolę nie liczyć coby się nie załamać;-)
bo na pewno dużo poszło, ale tak jak Dusia mówi - nie codziennie się dzieci rodzi;-)

reklama
Dusia - śliczne ubranka. Ja tez wychodzę z założenia, ze muszę teraz kupować, bo więcej dzieci mogę nie mieć, a kupowanie i strojenie dziecka mi sprawia przyjemność. Nie podliczam tez ile wydałam.

Kinia - piękna szafa!!!!

Do góry