reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Powiem Ci , ze jestem baaaardzo mile zaskoczona jak na 3kolowke i ciagle zle komentarze znajomych co do tych wozkow. Po pokoju jezdzi swietnie:tak:Ma tez obrotowe kolo przednie wiec jest bardzo zwrotny:tak:Spacerowke mozna obrocic dzidzia do mamy - co jest dla mnie bardzo wazne:-) M tez z technicznego rozwiazania jest zadowolony.
Ogolnie jak na dzisiejszy test wyszlo suuuper:-)

reklama
No piękne zakupki...już prawie wszystko gotowe :-)
Ja jeszcze mam kilka rzeczy do kupienia...narazie kompletuje torbę do szpitala...staniki do karmienia spędzają mi sen z powiek :no: Nie mogę nic znaleźć.
Dusia te rożki to takie...hmm- cieplejsze kocyki i niektóre są usztywniane od spodu. Ja miałam dla Filipa taki od koleżanki ale użyłam go z 2-3 razy bo młody mi się zsuwał ciągle w dół ( w tym usztywnianym właśnie) i mnie to denerwowało. Więc używałam kocyka normalnego....teraz rożka nie mam. Tutaj w UK też nie ma takich rożków z resztą....

No piękne zakupki...już prawie wszystko gotowe :-)
Ja jeszcze mam kilka rzeczy do kupienia...narazie kompletuje torbę do szpitala...staniki do karmienia spędzają mi sen z powiek :no: Nie mogę nic znaleź .

Ja kupilam w Mother Care w Irl ty jestes w UK napewno tez sa takie sklepy, jestem bardzo zadowolona trafilam na fajny rozmiar i kupilam jak narazie 2szt

Tak byłam w Mothercare...i w M&S i H&M....
akurat nie mieli mojego rozmiaru...ja noszę aktualnie 34 G....a nawet przydałby się większy bo pewnie jak najdzie mleko to będą jeszcze większe!!:zawstydzona/y:
No a poza tym przy takich rozmiarach trudno być zadowolonym ze stanika...jak w jakimś namiocie się wygląda....ehhh :no: Nienawidzę kupować staników...serio...

Powiem Ci , ze jestem baaaardzo mile zaskoczona jak na 3kolowke i ciagle zle komentarze znajomych co do tych wozkow. Po pokoju jezdzi swietnie:tak:Ma tez obrotowe kolo przednie wiec jest bardzo zwrotny:tak:Spacerowke mozna obrocic dzidzia do mamy - co jest dla mnie bardzo wazne:-) M tez z technicznego rozwiazania jest zadowolony.
Ogolnie jak na dzisiejszy test wyszlo suuuper:-)

To dobrze! Ja lubie 3 kolowki. A duzo osob, przewaznie te kture nie mialy wozka 3 kolowego twierdza ze te wozki nie sa stabilne bo maja 3 kola :-D Dla mnie to jest smieszne, bo te wozki sa tak robione zeby byly stabilne.

Madzia- dzieki za wytlumaczenie co do tego rozka.

Dzisiaj bylam na zakupach myslalam ze malej cos fajnego kupie ale nie bylo nic ciekawego, kupilam jej tylko spodnie dresowe takie fajne z falbanka na tylku :-) i dwa body. Ale za to malego jak zwykle obkupilam.

A ja juz kupilam wozek :-) juz jestem spokojna , firmy neo nato NeoNato - Wózki dziecięce ; jak dla mnie wyglada supe zajelo nam prawie miesiac szukanie tego dla nas i dla maluszka !! Mam nadzieje ze sie w pelni sprawdzi jest bardzo lekki i 3 funkcyjny.

fajny wózek mimo, że mi się nie podobają trójkołowce... ale spacerówka jest świetna:tak:

Dusia niektórzy usypiają dzieciaczki w rożkach tzn w pierwszych miesiącach używają ich zamiast kołderki czy śpiworka... myślę że to właśnie ten dawny becik:tak:

To dobrze! Ja lubie 3 kolowki. A duzo osob, przewaznie te kture nie mialy wozka 3 kolowego twierdza ze te wozki nie sa stabilne bo maja 3 kola :-D Dla mnie to jest smieszne, bo te wozki sa tak robione zeby byly stabilne.
No wlasnie tez sie obawialam tej stabilnosci:-D:tak::-D Ale jest OK. Duzo czytalam na necie o tym wlasnie wozku i w sumie padaly same pozytywne opinie.
Cale 3 miesiace poszukiwalam wozka i wybralam inny a ten mi przez przypadek jakos "wyskoczyl":-) i decyzja zapadla jeszcze tego samego wieczora wlasciwie. Chociaz cenowo wyszedl mnie drozej niz ten pierwszy, bo on mial wszystko w komplecie. A do tego musialam dokupic fotelik i spiwor ale to nic bo i tak jestem zadowolona bardzo.

A ja juz kupilam wozek :-) juz jestem spokojna , firmy neo nato NeoNato - Wózki dziecięce ; jak dla mnie wyglada supe zajelo nam prawie miesiac szukanie tego dla nas i dla maluszka !! Mam nadzieje ze sie w pelni sprawdzi jest bardzo lekki i 3 funkcyjny.
Rewelacyjny kolorek uwielbiam brązy i beże:-)

reklama
Rewelacyjny kolorek uwielbiam brązy i beże:-)

Dziekuje ;-)Mnie tez od razu spodobal sie ten kolorek :-) Ja tez obawiam sie z tym ze jest na wzor trzech kolek, ale w zasadzie ma cztery :-D co mnie zachwycilo ze jest taki lekki , dla mnie to cudowne bo mam problem z kregoslupem i raczej podnoszenie wiekszego ciezaru sprawia mi klopot i duuuzy bol :baffled: mam nadzieje ze bedzie sie dobrze prowadzic ;-)

Do góry