reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Powiem Ci , ze jestem baaaardzo mile zaskoczona jak na 3kolowke i ciagle zle komentarze znajomych co do tych wozkow. Po pokoju jezdzi swietnie:tak:Ma tez obrotowe kolo przednie wiec jest bardzo zwrotny:tak:Spacerowke mozna obrocic dzidzia do mamy - co jest dla mnie bardzo wazne:-) M tez z technicznego rozwiazania jest zadowolony.
Ogolnie jak na dzisiejszy test wyszlo suuuper:-)

reklama
No piękne zakupki...już prawie wszystko gotowe :-)
Ja jeszcze mam kilka rzeczy do kupienia...narazie kompletuje torbę do szpitala...staniki do karmienia spędzają mi sen z powiek :no: Nie mogę nic znaleźć.
Dusia te rożki to takie...hmm- cieplejsze kocyki i niektóre są usztywniane od spodu. Ja miałam dla Filipa taki od koleżanki ale użyłam go z 2-3 razy bo młody mi się zsuwał ciągle w dół ( w tym usztywnianym właśnie) i mnie to denerwowało. Więc używałam kocyka normalnego....teraz rożka nie mam. Tutaj w UK też nie ma takich rożków z resztą....

No piękne zakupki...już prawie wszystko gotowe :-)
Ja jeszcze mam kilka rzeczy do kupienia...narazie kompletuje torbę do szpitala...staniki do karmienia spędzają mi sen z powiek :no: Nie mogę nic znaleź .

Ja kupilam w Mother Care w Irl ty jestes w UK napewno tez sa takie sklepy, jestem bardzo zadowolona trafilam na fajny rozmiar i kupilam jak narazie 2szt

Tak byłam w Mothercare...i w M&S i H&M....
akurat nie mieli mojego rozmiaru...ja noszę aktualnie 34 G....a nawet przydałby się większy bo pewnie jak najdzie mleko to będą jeszcze większe!!:zawstydzona/y:
No a poza tym przy takich rozmiarach trudno być zadowolonym ze stanika...jak w jakimś namiocie się wygląda....ehhh :no: Nienawidzę kupować staników...serio...

Powiem Ci , ze jestem baaaardzo mile zaskoczona jak na 3kolowke i ciagle zle komentarze znajomych co do tych wozkow. Po pokoju jezdzi swietnie:tak:Ma tez obrotowe kolo przednie wiec jest bardzo zwrotny:tak:Spacerowke mozna obrocic dzidzia do mamy - co jest dla mnie bardzo wazne:-) M tez z technicznego rozwiazania jest zadowolony.
Ogolnie jak na dzisiejszy test wyszlo suuuper:-)

To dobrze! Ja lubie 3 kolowki. A duzo osob, przewaznie te kture nie mialy wozka 3 kolowego twierdza ze te wozki nie sa stabilne bo maja 3 kola :-D Dla mnie to jest smieszne, bo te wozki sa tak robione zeby byly stabilne.

Madzia- dzieki za wytlumaczenie co do tego rozka.

Dzisiaj bylam na zakupach myslalam ze malej cos fajnego kupie ale nie bylo nic ciekawego, kupilam jej tylko spodnie dresowe takie fajne z falbanka na tylku :-) i dwa body. Ale za to malego jak zwykle obkupilam.

A ja juz kupilam wozek :-) juz jestem spokojna , firmy neo nato NeoNato - Wózki dziecięce ; jak dla mnie wyglada supe zajelo nam prawie miesiac szukanie tego dla nas i dla maluszka !! Mam nadzieje ze sie w pelni sprawdzi jest bardzo lekki i 3 funkcyjny.

fajny wózek mimo, że mi się nie podobają trójkołowce... ale spacerówka jest świetna:tak:

Dusia niektórzy usypiają dzieciaczki w rożkach tzn w pierwszych miesiącach używają ich zamiast kołderki czy śpiworka... myślę że to właśnie ten dawny becik:tak:

To dobrze! Ja lubie 3 kolowki. A duzo osob, przewaznie te kture nie mialy wozka 3 kolowego twierdza ze te wozki nie sa stabilne bo maja 3 kola :-D Dla mnie to jest smieszne, bo te wozki sa tak robione zeby byly stabilne.
No wlasnie tez sie obawialam tej stabilnosci:-D:tak::-D Ale jest OK. Duzo czytalam na necie o tym wlasnie wozku i w sumie padaly same pozytywne opinie.
Cale 3 miesiace poszukiwalam wozka i wybralam inny a ten mi przez przypadek jakos "wyskoczyl":-) i decyzja zapadla jeszcze tego samego wieczora wlasciwie. Chociaz cenowo wyszedl mnie drozej niz ten pierwszy, bo on mial wszystko w komplecie. A do tego musialam dokupic fotelik i spiwor ale to nic bo i tak jestem zadowolona bardzo.

A ja juz kupilam wozek :-) juz jestem spokojna , firmy neo nato NeoNato - Wózki dziecięce ; jak dla mnie wyglada supe zajelo nam prawie miesiac szukanie tego dla nas i dla maluszka !! Mam nadzieje ze sie w pelni sprawdzi jest bardzo lekki i 3 funkcyjny.
Rewelacyjny kolorek uwielbiam brązy i beże:-)

reklama
Rewelacyjny kolorek uwielbiam brązy i beże:-)

Dziekuje ;-)Mnie tez od razu spodobal sie ten kolorek :-) Ja tez obawiam sie z tym ze jest na wzor trzech kolek, ale w zasadzie ma cztery :-D co mnie zachwycilo ze jest taki lekki , dla mnie to cudowne bo mam problem z kregoslupem i raczej podnoszenie wiekszego ciezaru sprawia mi klopot i duuuzy bol :baffled: mam nadzieje ze bedzie sie dobrze prowadzic ;-)

Do góry