reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Dziekuje za wszelkie opinie:-)
Z tymi kolkami to sie tez zastanawialam:eek:ale okazalo sie ze wozek fajnie sie prowadzi i kolka mozna dodatkowo zablokowac:tak:
Dzisiaj jade ogladac kolyske dla mojej malej:-) uzywana ale zadbana podobno i w fajnej cenie. Jak tylko zakupie to wstawie fote;-)

reklama
Dzisiaj jade ogladac kolyske dla mojej malej:-) uzywana ale zadbana podobno i w fajnej cenie. Jak tylko zakupie to wstawie fote;-)

Super, czekamy na zdjęcia i opinie :-)
Sama zastanawiam się nad kołyską, tyle, że na kołyskę i łóżeczko mam mało miejsca, więc muszę się zdecydować na jedno.

Kalemeon- a nie mozesz miec kolyski u was w sypialni a lozeczka u malej w pokoju?

Co do tego wozka i malych kolek z przodu to wogule nie ma nic do stabilnosci wozka. Ja mam taki wozek po malym Świat Dziecka :: Wózek Infinity firmy Hauck Group ESPRIT kolor Classic tylko inny kolor i jest naprawde fajny bardzo lekko sie prowadzi. Mam jeszcze dwa inne wozki z normalnymi kolkami i ten z mniejszymi z przodu duzo lepjej sie prowadzi.

No wlasnie jak bylam w sklepie to tez odnioslam takie wrazenie jak Dusia:tak:Ale sie ciesze, ze mi tak fajnie pomagacie bo juz stracilam nadzieje, ze wogole jakis wozek kupie:szok::-)
Kalemeon na poczatku nie bylam za kolyska ale poczytalam troche i sa plusy jesli chodzi o dzidzie. Zreszta kolyska wystarcza do 6mca i pozniej do lozeczka:-)Wiec na poczatku raczej nie bede rozkladac go.

Jestem spowrotem :-) Oto kolyska;-)
img1067v.jpg

img1066v.jpg

Jestem happy:rofl2::-)

Jestem spowrotem :-) Oto kolyska;-)
img1067v.jpg

img1066v.jpg

Jestem happy:rofl2::-)

Piękna:tak: A najładniejsza będzie z lokatorką:-D

My też dziś byliśmy oglądać łóżeczka, niestety te, które mi się podobały są zbyt drogie... Trzeba będzie znaleźć tańsze....
A co do wózka, to powiedzcie co myślicie o takim wózeczku...
Fyn 4 DS Freeline

Bardzo lekki jak na wielofunkcyjny z pompowanymi kołami. Super! A jaki kolor wybierasz?

:-)Aninaka masz racje, tylko jej tam brakuje:tak::-)Dzieki
Rudaania bardzo fajny ten wozio:tak:Fajnie, ze mozna obrocic spacerowke w str. mamy:tak:bo ja jak sie zdecyduje na ten ktory pokazalam to takiej mozliwosci nie mam:-(Swietnie wygladaja kola:-)

Aaa, i kolorek niebieski mi sie podoba osobiscie:-)

reklama
Monikasia super ta kołyska!! ja może przy następnym dziecku sobie fundnę, teraz nie mamy nawet na to miejsca...

a wózek może być, chociaż ja lubię klasyczne, z równymi kółkami, ale słyszałam dobre opinie o Fyn:tak:

Do góry