reklama
aninaka
Fanka BB :)
Naprawdę ładna kołyska! A czy oprócz kołyski będziesz miała też łóżeczko? No może głupie pytanie, ale... ja z tych początkujących
madzia8310
aninaka tak będę miała jeszcze łóżeczko u nas w sypialni. A kołyska będzie stała na dole w salonie, żeby nam wygodniej było....
W domu w Polsce dla Filipa też miałam łóżeczko i koszyk do spania. Tyle że wtedy łóżeczo bylo w jego pokoju a koszyk u nas w sypialni. Mały do 5 miesiecy spał w koszyku( mielismy robiony na zamówienie i był trochę większy od tych gotowych)...tylko w dzień czasem go kładłam do łóżeczka żeby się przyzwyczajał. Ta kołyska też jest duża...i myśle że spokojnie malutka będzie miała 5-6 miesięcy jak z niej wyrośnie.
W domu w Polsce dla Filipa też miałam łóżeczko i koszyk do spania. Tyle że wtedy łóżeczo bylo w jego pokoju a koszyk u nas w sypialni. Mały do 5 miesiecy spał w koszyku( mielismy robiony na zamówienie i był trochę większy od tych gotowych)...tylko w dzień czasem go kładłam do łóżeczka żeby się przyzwyczajał. Ta kołyska też jest duża...i myśle że spokojnie malutka będzie miała 5-6 miesięcy jak z niej wyrośnie.
Dusia08
Marzec '08
Madzia- sliczna ta kolyska. Ja mam taka po malym Cuddle 'N Care with Light Vibes Mobile Bassinet - Buttercup - Kolcraft - Babies "R" Us Ale bardziej podobaja mi sie te drewniane albo tez na ta mam ochote Fisher-Price Zen Collection Gliding Bassinet - Fisher-Price - Babies "R" Us Ale stwierdzilam ze szkoda kasy jak mamy ta w dobrym stanie, a te kolyski to na jakies 4 miesiace wiec nie bende kupowac nowej.
Dusia08
Marzec '08
W poniedzialek pojechalam na zakupy i kupilam pierwsza sukienke dla malej, taka misiowata haha Shop clothes for women, men, maternity, baby, and kids | Gap I do sukieneczki takie getry Shop clothes for women, men, maternity, baby, and kids | Gap i podobne body.
madzia8310
Dusia super zakupy dla małej
Kołyskę macie śliczną i nie ma sensu kupować nowej...one faktycznie starczają na krótko jak te Moses Basket. My gdybyśmy byli w Polsce używalibyśmy naszego kosza po Filipie....ale cena tej kołyski mi się bardziej opłacała niż wysyłka kosza z Polski albo specjalny wyjazd po niego ...jeszcze tylko kupię jakąś ładną pościelkę do kosza i będzie ładnie...myślałam o czymś w kolorach beżu...ecru.
Kołyskę macie śliczną i nie ma sensu kupować nowej...one faktycznie starczają na krótko jak te Moses Basket. My gdybyśmy byli w Polsce używalibyśmy naszego kosza po Filipie....ale cena tej kołyski mi się bardziej opłacała niż wysyłka kosza z Polski albo specjalny wyjazd po niego ...jeszcze tylko kupię jakąś ładną pościelkę do kosza i będzie ładnie...myślałam o czymś w kolorach beżu...ecru.
Dusia08
Marzec '08
Madzia- dzieki! A mala bendzie miala swoj pokuj??? Wyciagnelam kiedys ciuchy bo synku posortowalam i musze wyprac bo juz sie nie moge doczekac zeby sobie poukladac w szafie. W weekend kupilismy malemu lozko wiec lozeczko juz stoi u malej w pokoju tylko czeka na posciel, na ktura sie nie moge zdecydowac za duzo do wyboru
reklama
madzia8310
Dusia mała będzie miała swój pokoik ale tylko narazie będzie tam szafa i jakieś inne potrzebne rzeczy dla niej. Spała będzie w naszej sypialni w swoim łóżeczku przez pierwsze miesiące....chcę karmić piersią i będzie mi wygodniej. Nasz Filip też miał swój pokój od urodzenia choć przez pierwsze miesiące służył on tylko jako przechowalnia jego rzeczy no i na czas popołudniowych drzemek- żeby się chłopak nauczył że to jego pokoik :-) Tutaj w Anglii też ma swój pokoik i łóżeczko- takie dla przedszkolaków....ostatnio powiedział że pozwoli dzidziusiowi u siebie też spać i będą spać razem.... słodziak nasz
Podziel się: