reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
aninaka tak będę miała jeszcze łóżeczko u nas w sypialni. A kołyska będzie stała na dole w salonie, żeby nam wygodniej było....
W domu w Polsce dla Filipa też miałam łóżeczko i koszyk do spania. Tyle że wtedy łóżeczo bylo w jego pokoju a koszyk u nas w sypialni. Mały do 5 miesiecy spał w koszyku( mielismy robiony na zamówienie i był trochę większy od tych gotowych)...tylko w dzień czasem go kładłam do łóżeczka żeby się przyzwyczajał. Ta kołyska też jest duża...i myśle że spokojnie malutka będzie miała 5-6 miesięcy jak z niej wyrośnie.

Dusia super zakupy dla małej :-D:-D
Kołyskę macie śliczną i nie ma sensu kupować nowej...one faktycznie starczają na krótko jak te Moses Basket. My gdybyśmy byli w Polsce używalibyśmy naszego kosza po Filipie....ale cena tej kołyski mi się bardziej opłacała niż wysyłka kosza z Polski albo specjalny wyjazd po niego :eek:...jeszcze tylko kupię jakąś ładną pościelkę do kosza i będzie ładnie...myślałam o czymś w kolorach beżu...ecru.

Madzia- dzieki! A mala bendzie miala swoj pokuj??? Wyciagnelam kiedys ciuchy bo synku posortowalam i musze wyprac bo juz sie nie moge doczekac zeby sobie poukladac w szafie. W weekend kupilismy malemu lozko wiec lozeczko juz stoi u malej w pokoju tylko czeka na posciel, na ktura sie nie moge zdecydowac :-D za duzo do wyboru

reklama
Dusia mała będzie miała swój pokoik ale tylko narazie będzie tam szafa i jakieś inne potrzebne rzeczy dla niej. Spała będzie w naszej sypialni w swoim łóżeczku przez pierwsze miesiące....chcę karmić piersią i będzie mi wygodniej. Nasz Filip też miał swój pokój od urodzenia choć przez pierwsze miesiące służył on tylko jako przechowalnia jego rzeczy no i na czas popołudniowych drzemek- żeby się chłopak nauczył że to jego pokoik :-) Tutaj w Anglii też ma swój pokoik i łóżeczko- takie dla przedszkolaków....ostatnio powiedział że pozwoli dzidziusiowi u siebie też spać i będą spać razem....:sorry: słodziak nasz :laugh2:

Do góry