reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

kurcze Monikasia - super kołyska, jakoś kołyski mają w sobie coś magicznego, nie powiem...
u nas będzie zwykle łózeczko, ale kiedy to nie wiem.
podoba mi się to najprostsze i najtańsze z IKEA, Miała któraś was coś takiego z Ikea? Sprawdza się? Bo u mnie jezeli juz wycieczka do ikea będzie jedna, ale za to solidna (mam daleko) i zastanawiam sie czy warto tam kupować łóżeczko, czy nie.
70457_PE185756_S3.jpg

reklama
Nesca dziekuje:-)
Ja jestem zwolenniczka IKEA:tak::-) Coprawda nie wszystko jest tam godne polecenia, ale...moja sasiadka zaopatrywala sie tam wlasnie jak spodziewala sie dzidzi i byla zadowolona:tak:
Niewiem jak w polskiej ofercie, ale tutaj jak bylam na ogledzinach bardzo podobalo mi sie biale lozeczko (jest tez takie w naturalnym drewnie) mialo szuflade po spodem. Najbardziej zachwycil jednak mnie wyglad:-)Koszt 89 eu.
Widzialam rowniez za 34eu ale niewiem czy jest ok, bo sie nie przyjzalam:no:Ogolnie kupuje rzeczy z tej sredniej polki - ni za tanie i nie za drogie.
ogolnie jak mala bedzie miala swoj pokoik to napewno mebelki beda z IKEA:tak:

:-)Aninaka masz racje, tylko jej tam brakuje:tak::-)Dzieki
Rudaania bardzo fajny ten wozio:tak:Fajnie, ze mozna obrocic spacerowke w str. mamy:tak:bo ja jak sie zdecyduje na ten ktory pokazalam to takiej mozliwosci nie mam:-(Swietnie wygladaja kola:-)

Aaa, i kolorek niebieski mi sie podoba osobiscie:-)

Mam ochotę na któryś z zielonymi dodatkami... Nasza Dzidzia nie chce ujawić swojej płci, więc postanowiłam że wszystko będzie zielono - żółte :) Tymbardziej, że pokoik Dzidzi (nasza obecna sypialnia) jest właśnie zielona :)

Kalemeon- a nie mozesz miec kolyski u was w sypialni a lozeczka u malej w pokoju?

No właśnie nie bardzo mam miejsce :-(
Mamy tylko 2 pokoje. W sypialni mieści się nasze łóżko, szafa i komputer.
W "salonie" będzie teraz pokój małej. :eek: Nie mamy innego wyjścia, niestety.:-(
Gorzej będzie jak goście przyjadą, ale tym się będę martwić później ;-)

Jestem spowrotem :-) Oto kolyska;-)
img1067v.jpg

img1066v.jpg

Jestem happy:rofl2::-)

Kołyska świetna :-)
Jestem coraz bardziej za jej zakupem :-D

kurcze Monikasia - super kołyska, jakoś kołyski mają w sobie coś magicznego, nie powiem...
podoba mi się to najprostsze i najtańsze z IKEA, Miała któraś was coś takiego z Ikea? Sprawdza się? Bo u mnie jezeli juz wycieczka do ikea będzie jedna, ale za to solidna (mam daleko) i zastanawiam sie czy warto tam kupować łóżeczko, czy nie.
70457_PE185756_S3.jpg

Jeśli się zdecyduję na zakup łóżeczka, to chyba to będzie z IKEI.:tak:
Raczej nigdy na mebelki stamtąd nie narzekałam, a mam kilka.
I powiem Tobie, że to co najprostsze to najfajniejsze - podoba mi się to proste, bez żadnych bajerów.:-D

No właśnie nie bardzo mam miejsce :-(
Mamy tylko 2 pokoje. W sypialni mieści się nasze łóżko, szafa i komputer.
W "salonie" będzie teraz pokój małej. :eek: Nie mamy innego wyjścia, niestety.:-(
Gorzej będzie jak goście przyjadą, ale tym się będę martwić później ;-)

:-D

Aj tam, nie przejmuj się. My mamy jeden pokój z kuchnią. W pokoju jest łózko (bo na kanapie nie umiemy spać w dwójkę - kłótnia murowana), szafa, regały z książkami, komputer, stolik rozkładany i jeszcze do tego dojdzie łóżeczko i wózek. A goście czują się dobrze jak jest atmosfera. Co tam ciasnota, ważne, że jest fajnie:-D

70457_PE185756_S3.jpg

My mamy po malym lozeczko z ikei ale takie IKEA | Children's beds | Cribs | LEKSVIK | Crib i bardzo je lubie.

mamy wózek!!!!

Wózek Jedo Bartatina Classic Fereeline + GRATISY! (818123296) - Aukcje internetowe Allegro

jutro wkleję foty, wózek jest w super stanie, jedynie co to naklejka z napisem się zdarła i trzeba koła dopompować:-D jest taki jak chcieliśmy, w dodatku niebieski i 500 zł taniej niż w sklepie:tak: a jeszcze niedawno dostałam sms od poprzedniej właścicielki (bo aktualną jestem JA:tak: tzn moj syn:-D) o leku na kolki z Niemiec (Lefax), że jej siostra może nam kupować i wysyłać bo tam mieszka, żeby do szpitala wziąc ze dwie bawełniane czapeczki, bo często są przeciągi i niedrapki, bo ich mała się podrapała pierwszej nocy jak nieboskie stworzenie, i w ogóle jak coś to mam do niej dzwonić:szok: super kobietka:tak: a ich córeczka zrobiła niezłą jazdę że zabieramy jej ukochany wózek, płakała i chciała wejść do środka, a potem się na nas obraziła i nie chciała pomachać na do widzenia:tak::-D

reklama
Do góry