reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Monikasia ale super kołyska!!!!:tak::-D też zawsze chciałam mieć, ale na dłuższą metę to jednak chyba łóżeczko a wiadomo ile wydatków na małego, a jeszcze sie urządzamy w nowym miejscu to już całkiem:-(Tygryniu super wózeczek!:tak::-)

mamy wózek!!!!

Wózek Jedo Bartatina Classic Fereeline + GRATISY! (818123296) - Aukcje internetowe Allegro

jutro wkleję foty, wózek jest w super stanie, jedynie co to naklejka z napisem się zdarła i trzeba koła dopompować:-D jest taki jak chcieliśmy, w dodatku niebieski i 500 zł taniej niż w sklepie:tak: a jeszcze niedawno dostałam sms od poprzedniej właścicielki (bo aktualną jestem JA:tak: tzn moj syn:-D) o leku na kolki z Niemiec (Lefax), że jej siostra może nam kupować i wysyłać bo tam mieszka, żeby do szpitala wziąc ze dwie bawełniane czapeczki, bo często są przeciągi i niedrapki, bo ich mała się podrapała pierwszej nocy jak nieboskie stworzenie, i w ogóle jak coś to mam do niej dzwonić:szok: super kobietka:tak: a ich córeczka zrobiła niezłą jazdę że zabieramy jej ukochany wózek, płakała i chciała wejść do środka, a potem się na nas obraziła i nie chciała pomachać na do widzenia:tak::-D
Cieszę się że ktoś też ma wózek firmy JEDO :) My też chcemy wózek tej firmy, tylko model FYN 4D :)

Specjalnie dla Joasi :-) wrzucam stronkę z łóżeczkiem.
ŁÓŻECZKO KUBA II SOSNA SZUFLADA DREWEX BONUSY$$ (815720740) - Aukcje internetowe Allegro

Moja Mama kupiła podobne od sąsiadki za 100 zł:-) Tyle,że chyba nie ma tej szuflady, bo widziałam złożone. Ale te wszystkie podusie i baldachim też są i w taką beżową krateczkę. Gdybym kupowała, to wybrałabym zieloną. Ale za tą cenę to grzech był nie kupić;-) No i teraz mamy dwa łóżeczka (od znajomej i to). Ale to bardziej mi się podoba. A tamto oddamy. I nawet dobrze się składa, bo ona sama niedawno zaszła w ciążę:-D:-D:-D

Cieszę się że ktoś też ma wózek firmy JEDO :) My też chcemy wózek tej firmy, tylko model FYN 4D :)

też słyszałam o nim same dobre opinie, nawet zaczepiałam panią w centrum i mi opowiadała że jest świetny, no tylko ma przednie kółka mniejsze, a mi chcieliśmy klasyczny:tak: a firma jest naprawdę świetna!

Tygrynko, wózeczek świetny.
Też się nad tym modelem długo zastanawiałam, ale w końcu u mnie wygrał Roan Kortina :-)

w sumie podobny:tak: Pysia też będzie taki miała:tak:

Specjalnie dla Joasi :-) wrzucam stronkę z łóżeczkiem.
ŁÓŻECZKO KUBA II SOSNA SZUFLADA DREWEX BONUSY$$ (815720740) - Aukcje internetowe Allegro

Moja Mama kupiła podobne od sąsiadki za 100 zł:-) Tyle,że chyba nie ma tej szuflady, bo widziałam złożone. Ale te wszystkie podusie i baldachim też są i w taką beżową krateczkę. Gdybym kupowała, to wybrałabym zieloną. Ale za tą cenę to grzech był nie kupić;-) No i teraz mamy dwa łóżeczka (od znajomej i to). Ale to bardziej mi się podoba. A tamto oddamy. I nawet dobrze się składa, bo ona sama niedawno zaszła w ciążę:-D:-D:-D

hihi ja kupiłam to łóżeczko:-)ale tylko z materacem z allegro i zapłaciłam trochę ponad 200zł;-)

Cytat:
Napisał kalemeon1
Tygrynko, wózeczek świetny.
Też się nad tym modelem długo zastanawiałam, ale w końcu u mnie wygrał Roan Kortina :biggrin2:

w sumie podobny:tak: Pysia też będzie taki miała:tak:

ja będe miała martinę :). trochę inny model

reklama
Do góry