reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Monikasia ale super kołyska!!!! też zawsze chciałam mieć, ale na dłuższą metę to jednak chyba łóżeczko a wiadomo ile wydatków na małego, a jeszcze sie urządzamy w nowym miejscu to już całkiem:-(Tygryniu super wózeczek!:-)
rudaania1
Domek Dzieciorka
Cieszę się że ktoś też ma wózek firmy JEDO My też chcemy wózek tej firmy, tylko model FYN 4Dmamy wózek!!!!
Wózek Jedo Bartatina Classic Fereeline + GRATISY! (818123296) - Aukcje internetowe Allegro
jutro wkleję foty, wózek jest w super stanie, jedynie co to naklejka z napisem się zdarła i trzeba koła dopompować jest taki jak chcieliśmy, w dodatku niebieski i 500 zł taniej niż w sklepie a jeszcze niedawno dostałam sms od poprzedniej właścicielki (bo aktualną jestem JA tzn moj syn) o leku na kolki z Niemiec (Lefax), że jej siostra może nam kupować i wysyłać bo tam mieszka, żeby do szpitala wziąc ze dwie bawełniane czapeczki, bo często są przeciągi i niedrapki, bo ich mała się podrapała pierwszej nocy jak nieboskie stworzenie, i w ogóle jak coś to mam do niej dzwonić super kobietka a ich córeczka zrobiła niezłą jazdę że zabieramy jej ukochany wózek, płakała i chciała wejść do środka, a potem się na nas obraziła i nie chciała pomachać na do widzenia
aninaka
Fanka BB :)
Specjalnie dla Joasi :-) wrzucam stronkę z łóżeczkiem.
ŁÓŻECZKO KUBA II SOSNA SZUFLADA DREWEX BONUSY$$ (815720740) - Aukcje internetowe Allegro
Moja Mama kupiła podobne od sąsiadki za 100 zł:-) Tyle,że chyba nie ma tej szuflady, bo widziałam złożone. Ale te wszystkie podusie i baldachim też są i w taką beżową krateczkę. Gdybym kupowała, to wybrałabym zieloną. Ale za tą cenę to grzech był nie kupić;-) No i teraz mamy dwa łóżeczka (od znajomej i to). Ale to bardziej mi się podoba. A tamto oddamy. I nawet dobrze się składa, bo ona sama niedawno zaszła w ciążę
ŁÓŻECZKO KUBA II SOSNA SZUFLADA DREWEX BONUSY$$ (815720740) - Aukcje internetowe Allegro
Moja Mama kupiła podobne od sąsiadki za 100 zł:-) Tyle,że chyba nie ma tej szuflady, bo widziałam złożone. Ale te wszystkie podusie i baldachim też są i w taką beżową krateczkę. Gdybym kupowała, to wybrałabym zieloną. Ale za tą cenę to grzech był nie kupić;-) No i teraz mamy dwa łóżeczka (od znajomej i to). Ale to bardziej mi się podoba. A tamto oddamy. I nawet dobrze się składa, bo ona sama niedawno zaszła w ciążę
Cieszę się że ktoś też ma wózek firmy JEDO My też chcemy wózek tej firmy, tylko model FYN 4D
też słyszałam o nim same dobre opinie, nawet zaczepiałam panią w centrum i mi opowiadała że jest świetny, no tylko ma przednie kółka mniejsze, a mi chcieliśmy klasyczny a firma jest naprawdę świetna!
Tygrynko, wózeczek świetny.
Też się nad tym modelem długo zastanawiałam, ale w końcu u mnie wygrał Roan Kortina :-)
w sumie podobny Pysia też będzie taki miała
kaasiorek84
Fanka BB :)
Specjalnie dla Joasi :-) wrzucam stronkę z łóżeczkiem.
hihi ja kupiłam to łóżeczko:-)ale tylko z materacem z allegro i zapłaciłam trochę ponad 200zł;-)
reklama
a to mój zakup:-)
Paullla, śliczne paputki :-)
Podziel się: