reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Dziewczyny Kochane:-) Dzisiaj przegladalam z kolezanka str. intern z wozkami.
Prosze powiedzcie co sadzicie o tym modelu - szczerze i bez ogrodek:tak::-)
Hauck Apollo 4 All In One - mit Babywanne & Babyschale & Zubehör - A-Khaki - 2010 | Babyartikel.de

No cena mi sie spodobala, tak na marginesie;-)

A Luftkammerräder to są koła pompowane?:zawstydzona/y: Bo jak sobie przetłumaczę to tak, ale wyglądają jak piankowe. No i ta amortyzacja jakaś niewidoczna.
A w ogóle to super. I kolorek nawet fajny:-)

No i leciutki jest jak na wielofunkcyjny!!!

Wiesz co kola ma piankowe czy jakies takie;-)ale to akurat dla mnie nie problem, bo przy pierwszym dziecku mialam podobne (z Deltim czy cus takiego)I sprawdzily sie niezle. Kolorek fajny ale zastanawiam sie nad brazem z niebieskim - tez wyglada niezle.
Dzieki za opinie:-)

Dzieki Dziewczyny za opinie:-)
Jeszcze poczytam o testach na ten wozek z ADAC, bo ponoc one sa najbardziej wiarogodne i mysle, ze jak beda pozytywne to jestem zdecydowana na zakup.
Tylko czy braz z niebieskim pasuje do dziewczynki??:eek::-)Jak myslicie?

Dziewczyny Kochane:-) Dzisiaj przegladalam z kolezanka str. intern z wozkami.
Prosze powiedzcie co sadzicie o tym modelu - szczerze i bez ogrodek:tak::-)
Hauck Apollo 4 All In One - mit Babywanne & Babyschale & Zubehör - A-Khaki - 2010 | Babyartikel.de

No cena mi sie spodobala, tak na marginesie;-)
Mi się bardzo podoba ten wózeczek. A kolor na pewno musisz obejrzeć na żywo bo na zdjęciach to nie widać dokładnie. Mi się chyba najbardziej podoba limonkowy i czarny :-)

reklama
śliczna kołyska :-)
kurde, ze też ja nie moge sie przełamać zeby jakies łóżeczko kupić czy coś....

Nesca, a ja mam odwrotny problem :eek:
Chciałabym już kupić parę rzeczy, ale niestety na razie nic z tego. Mamy mebelki dostać od znajomej, ale to będzie dopiero w połowie grudnia (kupować będę tylko wtedy, jeśli coś będzie z nimi nie tak - np. za bardzo zniszczone). :eek:
Ciuszki z kolei będę mieć od mojej mamy - bo babcia się rozszalała zakupowo - i też póki nie zobaczę, co już kupiła, to też nie ma sensu kupować, bo potem będę mieć wszystkiego za dużo.:eek:

Mi się bardzo podoba ten wózeczek. A kolor na pewno musisz obejrzeć na żywo bo na zdjęciach to nie widać dokładnie. Mi się chyba najbardziej podoba limonkowy i czarny :-)

Wózeczek super - ten zielony nawet ładniejszy. ;-)
Ale ja bym się na niego nie zdecydowała. Nie wiem, może źle myślę, ale wydaje mi się, że mniejsze i zwrotne przednie kółka nie dają wózkowi takiej stabilności, a wózek będzie jechał sam (niekoniecznie w tą stronę co Ty chcesz) na każdej nierówności nawierzchni.:sorry:

Do góry