reklama
aninaka
Fanka BB :)
rozciągliwy jest najgorszy jaki moze byc, bo nie podtrzymuje Ci piersi, więc nic nei daje
To może faktycznie kupić jakiś za duży? Taki na zapas trochę?
Niestety większość kobiet krótko po porodzie ma nawał i robią się dwie mleczarnie zamiast dwóch piersi :-)
Jak dotąd jestem zadowolona z tego, co się z moimi dzieje. Bo już mam co w stanik włożyć;-) Najfajniej było na początku. Jak piersi urosły a brzuszka jeszcze nie było i przyłapałam szwagra, jak się na nie gapi z niedowierzaniem takim
aninaka
Jak sobie pomyślę, że kiedyś moimi kompleksami były piersi i brzuch, a teraz to właśnie podkreślam
Troszkę zazdroszczę, bo ja ostatnio bez przerwy kopy dostaję albo w żołądek albo po żebrach...
a ja dostaję po pęcherzu i nie zdążę dojść do pokoju a już muszę wracać do łazienki
monikasia
Jak sobie przypomne 2-3 dzien po porodzie pierwszym to normalnie szokJak sie pokarm nazbiera to te piersi naprawde nie wygladaja jak piersi tylko mleczarnieMusialam w staniku spac bo wszystko ladowalo na poscieli
kaasiorek84
kurde a cos oprócz rennie na zgage można brać????????? bo to cholerstwo nie pomaga
aninaka
kurde a cos oprócz rennie na zgage można brać????????? bo to cholerstwo nie pomaga
mleko z lodówki
kaasiorek84
hmm kakao sie nie liczy nie?? lubie mleko spróbuje dzieks;-);-);-);-);-);-)
reklama
madzia8310
Z tymi stanikami to wam współczuje...sama jak byłam w ciąży z Filipem to myślałam że zwariuje...w Polsce wybór w dużych rozmiarach jest.....hmmm...praktycznie wyboru nie ma! Na zakupach sie denerwowałam tylko...
Teraz jestem w Anglii i tu już dużo lepiej ale jeszcze wycieczki po staniki do karmienia nie robiłam więc tak na serio to się przekonam- chyba właśnie w styczniu. Oby sie udało znaleźć coś wygodnego!
A ja sie pochwalę tylko ze pojechaliśmy odebrać kołyskę dla naszej niuni! Jest śliczna i jak nowa- kupiliśmy na ebay.
wygląda dokładnie tak: Crystal Gliding Crib - Natural - Mamas & Papas
A my ją kupiliśmy tylko za 22.50 F. Więc naprawdę nam się udało!!
Teraz jestem w Anglii i tu już dużo lepiej ale jeszcze wycieczki po staniki do karmienia nie robiłam więc tak na serio to się przekonam- chyba właśnie w styczniu. Oby sie udało znaleźć coś wygodnego!
A ja sie pochwalę tylko ze pojechaliśmy odebrać kołyskę dla naszej niuni! Jest śliczna i jak nowa- kupiliśmy na ebay.
wygląda dokładnie tak: Crystal Gliding Crib - Natural - Mamas & Papas
A my ją kupiliśmy tylko za 22.50 F. Więc naprawdę nam się udało!!
Podziel się: