reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

jejku ja też, takie balony mam za przeproszeniem, że jak szybciej chodze, to mało sobie zębów nie wybiję! :szok:
Niby każą w domu też nosić staniki, ale ja jakoś nie moge, ledwie przyjde do domu, zrzuce ten pancerz i w koncu moge jakos funkcjonować. I też sie zastanawiam czy juz sobie kupić do karmienia ten stanik (chociaż jeden juz), czy jeszcze poczekać... Wolałabym rozłożyć wydatki w czasie, ale jak mi jeszcze te piersi urosną???
jest raczej bardzo duże prawdopodobienstwo ze urosną, wiec nie ma co teraz kupowac.

reklama
jesu Pysia, nie załamuj mnie, one są już tak cholernie cięższe, zawsze miałam duży biust, ale niedługo to będę wyglądać jak dolly parton :-(

jesu Pysia, nie załamuj mnie, one są już tak cholernie cięższe, zawsze miałam duży biust, ale niedługo to będę wyglądać jak dolly parton :-(
To się ciesz, jeszcze na tym zarobisz:-) Może jakaś sesja rozbierana:-) Niektóre sobie wkładają silikony a Ty masz tak naturalnie:-)

pokarm dopiero się pojawi, więc na bank urosną:tak: najlepiej to kupić w styczniu, bo wtedy to już musimy być przygotowane na rozwiązanie:shocked2:

pokarm dopiero się pojawi, więc na bank urosną:tak: najlepiej to kupić w styczniu, bo wtedy to już musimy być przygotowane na rozwiązanie:shocked2:

Najlepiej mieć jeden taki rozciągliwy, chociaż nie wiem, czy do karmienia takie też robią.. A potem właśnie kupić po urodzeniu dziecka. Mojej znajomej w kilka godzin po urodzeniu dziecka piersi urosły o dwa rozmiary (i wtedy właśnie dostała rozstępów...) bo miała nawał pokarmu.

reklama
Najlepiej mieć jeden taki rozciągliwy, chociaż nie wiem, czy do karmienia takie też robią.. A potem właśnie kupić po urodzeniu dziecka. Mojej znajomej w kilka godzin po urodzeniu dziecka piersi urosły o dwa rozmiary (i wtedy właśnie dostała rozstępów...) bo miała nawał pokarmu.
rozciągliwy jest najgorszy jaki moze byc, bo nie podtrzymuje Ci piersi, więc nic nei daje

Do góry