reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
ggosia super ciuszki....:tak:
Ja też czekam na wyprzedaże...u nas tu będą zaraz po świętach. Moze dokupie coś jeszcze....ale już na większy rozmiarek bo ciuszków od 0-6 mam już dużo za dużo :-D
Zaczynam rozglądać się za stanikami do karmienia....ale nie wiem czy już kupować bo pewnie jeszcze urosnę!!:no:

Ja też czekam na wyprzedaże...u nas tu będą zaraz po świętach. Moze dokupie coś jeszcze....ale już na większy rozmiarek bo ciuszków od 0-6 mam już dużo za dużo :-D
Zaczynam rozglądać się za stanikami do karmienia....ale nie wiem czy już kupować bo pewnie jeszcze urosnę!!:no:

nie kupuj jeszcze to stanowczo za wsześnie.

Ja robię tak samo - kupuję większe - niektóre rzeczy kupiłam juz takie na wiosnę i lato, a na poczatek mam bardzo dużo śpioszków po synku. Ja miałam 1 stanik do karmienia, potem używałam już normalnych, ale pewnie zakupiłam przed porodem. Z pewnością jeszcze urosną piersi!!!!

No i z tym stanikiem to sie tez juz zastanawialam:tak:macie cos juz na oku?
Widzialam same takie bawelniane a ja potrzebuje jakis taki usztywniany, bo mam ciezkie piersi i ze tak powiem "widoczne brodawki":zawstydzona/y: i to glupio wyglada - przynajmniej dla mnie:eek:A w taki m usztywnianym to sie troche gubi.

a ja kupiłam z h&M i za mały:-( chyba 80C lub D (a powinnam mieć 75H:zawstydzona/y:) był za 50 czy 60 zł, użyty raz i wyprany, jakby ktoś chciał odkupić to niech da znać, taki do karmienia w paseczki:tak:

reklama
Ja juz sie boje mierzyc staniki:zawstydzona/y:normalnie tak mi sie piersi rozrosly...
mam nadzieje, ze po porodzie chociaz troche znikna:szok:

jejku ja też, takie balony mam za przeproszeniem, że jak szybciej chodze, to mało sobie zębów nie wybiję! :szok:
Niby każą w domu też nosić staniki, ale ja jakoś nie moge, ledwie przyjde do domu, zrzuce ten pancerz i w koncu moge jakos funkcjonować. I też sie zastanawiam czy juz sobie kupić do karmienia ten stanik (chociaż jeden juz), czy jeszcze poczekać... Wolałabym rozłożyć wydatki w czasie, ale jak mi jeszcze te piersi urosną???

Do góry