reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

ja mam chyba 2 dostać od siostry, Ona miała usztywniane, ale je pozamieniała na miękkie bo dla niej były wygodniejsze.

reklama
A mi mama uszyła coś takiego jakby kwadratową kołderkę i do tego 3 powłoczki i paski do przewiązania. Jak dla mnie to się całkiem nieźle sprawdzało. Takiego usztywnianego rożka nie miałam, więc nie mam na ten temat wyrobionego poglądu.

też mam taki z wyjmowaną wkładką usztywniającą, drugi mam od teściowej, ale nawet go nie widziałam, chyba dopier w lutym dostanę:eek:

moj becik jest tez bez usztywnienia, ale wydaje mi sie osobiscie ze taki wystarczy

Ja w koncu sie zabralam i zamowilam nianie elektroniczna, laktator i buteleczki dla Lenki :), teraz tylko czekac na przesylke

pozdrowionka i milego dnia

Zgadzam się że przy kolejnej ciąży nie ma się już takiej "zajawki". Ja także już nie przeżywam każdego kopniaka i nie szykuję gniazdka tak wcześnie.
Planowałam się wyrobić z najważniejszymi rzeczami do końca listopada, bo w grudniu Święta i nie będę mieć czasu, ale znając życie dopiero w styczniu będę mieć komplet :-p

20091114.jpg

20091114(001).jpg

20091114(002).jpg

20091114(005).jpg

20091114(006).jpg

20091114(007).jpg

20091114(008).jpg

20091114(009).jpg

20091114(010).jpg

20091114(021).jpg

Napisałam dłuuuugą notke o kupowaniu wózka , i całą mi wżarlo ... juz nie mam siły ... Powrzucam tylko fotki ...
20091114(016).jpg20091114(017).jpg20091114(020).jpg20091114(018).jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry