reklama
AniaForever
Polinezja i Jamajka
A mi mama uszyła coś takiego jakby kwadratową kołderkę i do tego 3 powłoczki i paski do przewiązania. Jak dla mnie to się całkiem nieźle sprawdzało. Takiego usztywnianego rożka nie miałam, więc nie mam na ten temat wyrobionego poglądu.
Ja wkleiłam jaki kupiłam, taki normalny, nie usztywniany, zresztą usztywniany jak wyglądaTygrynka świetne zakupy :-) szczególnie te body z pieskami
Dziewczyny jakie kupujecie rożki? usztywniane czy nie? i ile?
AsiaMoss
Fanka BB :)
moj becik jest tez bez usztywnienia, ale wydaje mi sie osobiscie ze taki wystarczy
Ja w koncu sie zabralam i zamowilam nianie elektroniczna, laktator i buteleczki dla Lenki , teraz tylko czekac na przesylke
pozdrowionka i milego dnia
Ja w koncu sie zabralam i zamowilam nianie elektroniczna, laktator i buteleczki dla Lenki , teraz tylko czekac na przesylke
pozdrowionka i milego dnia
Zgadzam się że przy kolejnej ciąży nie ma się już takiej "zajawki". Ja także już nie przeżywam każdego kopniaka i nie szykuję gniazdka tak wcześnie.
Planowałam się wyrobić z najważniejszymi rzeczami do końca listopada, bo w grudniu Święta i nie będę mieć czasu, ale znając życie dopiero w styczniu będę mieć komplet
Planowałam się wyrobić z najważniejszymi rzeczami do końca listopada, bo w grudniu Święta i nie będę mieć czasu, ale znając życie dopiero w styczniu będę mieć komplet
reklama
Podziel się: