reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
czesc mamusie lutowe!

znowu sobie na kilka minutek przerwe od lezenia robie, takze korzystam i ogladam Wasze zakupy...Same slicznosci!!!!

co do tych dunskich pieluszek...hmm, to ja mieszkam w Danii i takiej firmy na rynku nie ma napewno, no ale jezeli rzeczywiscie sa oznakowane tym labadkiem to zazwyczaj te produkty maja wysoka jakosc. Zastanawiam sie, ze moze to jest produkt tylko na eksport i dlatego nie kojarze...Takze sama nie wiem czy to warte polecenia, ale przy tej cenie to moze rzeczywiscie warto sprobowac:sorry:

czesc mamusie lutowe!

znowu sobie na kilka minutek przerwe od lezenia robie, takze korzystam i ogladam Wasze zakupy...Same slicznosci!!!!

co do tych dunskich pieluszek...hmm, to ja mieszkam w Danii i takiej firmy na rynku nie ma napewno, no ale jezeli rzeczywiscie sa oznakowane tym labadkiem to zazwyczaj te produkty maja wysoka jakosc. Zastanawiam sie, ze moze to jest produkt tylko na eksport i dlatego nie kojarze...Takze sama nie wiem czy to warte polecenia, ale przy tej cenie to moze rzeczywiscie warto sprobowac:sorry:

Właśnie na necie są same dobre opinie :) Fajnie by było jakby faktycznie okazały się niezłe... czekam aż siostra dostanie te 6 sztuk na próbę i powie mi czy są warte czy nie... ;-)

miałam wkleić ciuszku które mam dla małej...to oczywiście malutka część...
ale w końcu udało mi się cyknąć fotki.
Możecie zobaczyć kombinezonik w jakim mała zostanie przywieziona do domku to jest rozmiar 0-1m-ca...no i dresik, sukienki i buciki :)

Załączniki

• Niunia1.jpg
    Niunia1.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 55
  • niunia2.jpg
    niunia2.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 60
  • niunia3.jpg
    niunia3.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 53
  • niunia4.jpg
    niunia4.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 67
no a ty Ilonko nam przekażesz ocene, bo ja tak troszke sie boje kupowac pieluchy nieznanych mi firm, a ta cena kojarzy mi sie z czyms co w TESCO sprzedaja:eek::eek::eek::eek:

Poziomeczko mi się na początku pomyliło!! to nie był Pati i Maks tylko Akpol przy Modenie!! byłam w Pasażu Rondo i to też chyba nie jest Pati i Maks bo się nazywali "junior" czy jakoś tak, w zasadzie nic ciekawego, Tako nie było:no:

reklama
Do góry