reklama
olenka12345
Fanka BB :)
miałam wkleić ciuszku które mam dla małej...to oczywiście malutka część...
ale w końcu udało mi się cyknąć fotki.
Możecie zobaczyć kombinezonik w jakim mała zostanie przywieziona do domku to jest rozmiar 0-1m-ca...no i dresik, sukienki i buciki
Ciuszki bombowe,ale buciki to przeeeeeEEeesłodkie!!!;-)
aninaka
a ja wczoraj ukladalam malemu ciuszki i szafeczki przygotowywalam :-)
śliczne:-) Najfajniesze są te kombinezonki, nie?;-)
Ja jeszcze nie mam oddzielnej szafki dla małej i chyba nie będę miała, bo nie wiem, gdzie byśmy ją ostawili. Teraz wydzieliłam jej półeczkę w mojej szafie. I tak śmiesznie to wygląda: moje ciuchy skłębione gdzieś i powciskane, bo się nie mieszczą, a śpioszki poprasowane i poukładane na mega wielkiej przestrzeni;-)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Boskie!!!!!!a ja wczoraj ukladalam malemu ciuszki i szafeczki przygotowywalam :-)
kaasiorek84
a w tym Pepco byłaś????? powiedz wrazie czego czy warto sie tam zabrać....bo mi powoli siły opadają na te bieganie po mieście słyszalam też że mamy fajny lumpeks na św. Marcinie ide tam z mama w czwartek...ale nie taki mały śmierdzący proszkiem na mole, tylko konkretny, ciuchy z zagranicy i w ogóle wypas
kaasiorek84
śliczne ciuszki Joasiu;-) ja kupiałm komodę na ciuszki dla dzidzi i tez powoli graciarnia mi sie z pokoju robi, ale trudno
Dusia08
Marzec '08
Sliczne ciuszki! Ja tez musze zakupic jakas sukienke bo sama sie dziwie ze jeszcze tego nie zrobilam.
Ostatnio kupilam malej takie butki Women's & Men's Clothes: Plus Size, Maternity, Baby & Kid's Clothing | Old Navy
Ja narazie ciuszki trzymam u malego w szafie. Jak kupimy mu lozko w ten weekend to przeniose lozeczko do malej do pokoju i wtedy zrobie tam porzadek w szafie, musze meza ciuchy przeniesc do innej szafy. Wogule mam zaplanowane mega sprzatanie w piatek :-) I lekkie przemeblowanie u michalka i u malej w pokoju. I juz sie nie moge doczekac.
Ostatnio kupilam malej takie butki Women's & Men's Clothes: Plus Size, Maternity, Baby & Kid's Clothing | Old Navy
Ja narazie ciuszki trzymam u malego w szafie. Jak kupimy mu lozko w ten weekend to przeniose lozeczko do malej do pokoju i wtedy zrobie tam porzadek w szafie, musze meza ciuchy przeniesc do innej szafy. Wogule mam zaplanowane mega sprzatanie w piatek :-) I lekkie przemeblowanie u michalka i u malej w pokoju. I juz sie nie moge doczekac.
reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
a ja wczoraj ukladalam malemu ciuszki i szafeczki przygotowywalam :-)
Wszystkie macie cudne ubranka:-)
Jak dla mnie wszystko co jest dla dzieci to jest sliczne
Podziel się: