reklama
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Śliczny komplecik:-) dla królewnyciuszko-kombinezonik
Ja ostatnio wyłowiłam w komisie coś takiego
Załączniki
Gibaga sliczna ta posciel :-) a kolor to juz wogole rewelacja-taki delikatny błękit :-)
Mantezowa no prosze jakie czasami umiecie cuda wyszperac :-) ja to jakos nie mam telentu do lumpexow itp
LadyMocca cos mis ie zdjec, ze niezle bedziesz stroila ta swoja Krolewne
Mantezowa no prosze jakie czasami umiecie cuda wyszperac :-) ja to jakos nie mam telentu do lumpexow itp
LadyMocca cos mis ie zdjec, ze niezle bedziesz stroila ta swoja Krolewne
marga82
Lutóweczka2010
sliczne ciuszki- uwielbiam jak pokazujecie zdjecia ciuszkow az oczu nie mozna od nich oderwac:-)
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
Poznanianki a czy któraś z Was widziała w Poznaniu wózek Tako jumper w sklepie. Ja widziała go tylko w necie ale chciałam zobaczyć tak na żywo , no czy jest ciężki i jak chodzi.
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
na pewno jakiś Tako jest w hurtowni Pati i Maks przy Modenie, tylko nie wiem jaki bo nie zwróicłam uwagi ale dziś będę w Pati i Maks w Rondzie to zerknę i dam Ci znać wieczorkiem
No własnie ostatnio tam byłam i pani mówiła że nie prowadzą Tako :-(
No własnie ostatnio tam byłam i pani mówiła że nie prowadzą Tako :-(
ej ale ja jestem pewna że go widziałam
tak czy tak - jak gdzieś będę (w weekend może w Bobosklepie czy jakoś tak w Swadzimiu) to będę zwracać uwagę na Tako i dam Ci znać
reklama
Zainteresowały mnie te pieluchy higieco ! Chyba też w styczniu zamówie sobie 6 szt . na próbe . Cena naprawdę świetna ! 300 sztuk za 120 zł ? to wychodzi za 40gr jedna ! No i plus ta saszetka . Kurcze , naprawde fajna oferta
Podziel się: