reklama
Też kupiłam kilka body i pajacyków. Na razie trzymam u siebie w wersalce. Ale miałam dylemat jak to oglądałam. Normalnie jak ubranka dla lalek Byłam przerażona jak ja ją w to ubiorę Przecież ona taka malutka będzie Ale wogóle chyba wszystkie ubranka dla dzieci są śliczne, przesłodkie:-)
Właśnie na necie są same dobre opinie Fajnie by było jakby faktycznie okazały się niezłe... czekam aż siostra dostanie te 6 sztuk na próbę i powie mi czy są warte czy nie... ;-)
no to czekamy na sprawozdanie :-)
mnie sie tam niektore opakowania kojarzyly z tymi pieluszkami z Aldi, a wiem napewno, ze ten sklep ma materialy higieniczne dobrej jakosci...tyle,ze to niemiecka siec no ale tak jak mowilam zazwyczaj te produkty oznaczone labedziem to mozna praktycznie w ciemno brac, a tu jeszcze probki wysylaja, to trudno sie bedzie naciac ...nic tylko korzystac!
Hej, hej :-)
Ja teżazie nie mam za dużo rzeczy dla Maluszka
Po pierwsze jestem ograniczona budżetem, który nie jest za duży.
A po drugie i tak nie wiem jeszcze co mi się urodzi :-(
I jeszcze po trzecie gro ciuszków zakupiła już babcia i nie chcę kupić za dużo, bo Maleństwa przecież tak szybko rosną ;-)
Ale póki co kupiłam już kilka ubranek :-)
Teraz zastanawiam się nad komodą z Jyska:
Komoda MAJA 6 szuflad lakierowana w JYSK.
Co powiecie?
I jeszcze po trzecie gro ciuszków zakupiła już babcia i nie chcę kupić za dużo, bo Maleństwa przecież tak szybko rosną ;-)
Co powiecie?
Załączniki
L
Losek
Gość
śliczny!!! )hej
chcialam sie pochwalic bo zmaowilam w konc wozek , bedzie za okolo tydzien u mnie, juz sie nie moge doczekac.
Zobacz załącznik 179598
Hej, hej :-)
Co powiecie?
Komoda bardzo fajna (tylko szrokość ma 37 cm - to chyba nie za wiele), ale zależy do jakiego pokoju chcesz ją wstawić, do małego pokoju będzie super.
reklama
Komoda bardzo fajna (tylko szrokość ma 37 cm - to chyba nie za wiele), ale zależy do jakiego pokoju chcesz ją wstawić, do małego pokoju będzie super.
Pokój rzeczywiście mam malutki :-(
Do wykorzystania mam 1,8m ściany, na której będzie stało łóżeczko i tyłem do niego komoda. Szersza sią raczej nie zmieści, bo jeszcze będę potrzebowała miejsca, żeby się do tego wszystkiego dostać :-)
Podziel się: