reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Też kupiłam kilka body i pajacyków. Na razie trzymam u siebie w wersalce. Ale miałam dylemat jak to oglądałam. Normalnie jak ubranka dla lalek:shocked2: Byłam przerażona jak ja ją w to ubiorę:shocked2: Przecież ona taka malutka będzie:shocked2: Ale wogóle chyba wszystkie ubranka dla dzieci są śliczne, przesłodkie:-)

Właśnie na necie są same dobre opinie :) Fajnie by było jakby faktycznie okazały się niezłe... czekam aż siostra dostanie te 6 sztuk na próbę i powie mi czy są warte czy nie... ;-)

no to czekamy na sprawozdanie :-)

mnie sie tam niektore opakowania kojarzyly z tymi pieluszkami z Aldi, a wiem napewno, ze ten sklep ma materialy higieniczne dobrej jakosci...tyle,ze to niemiecka siec:confused2: no ale tak jak mowilam zazwyczaj te produkty oznaczone labedziem to mozna praktycznie w ciemno brac, a tu jeszcze probki wysylaja, to trudno sie bedzie naciac ...nic tylko korzystac!

Hej, hej :-)

Ja teżazie nie mam za dużo rzeczy dla Maluszka :zawstydzona/y:
Po pierwsze jestem ograniczona budżetem, który nie jest za duży.
A po drugie i tak nie wiem jeszcze co mi się urodzi :-(
I jeszcze po trzecie gro ciuszków zakupiła już babcia i nie chcę kupić za dużo, bo Maleństwa przecież tak szybko rosną ;-)

Ale póki co kupiłam już kilka ubranek :-)
Teraz zastanawiam się nad komodą z Jyska:
Komoda MAJA 6 szuflad lakierowana w JYSK.
Co powiecie?

Załączniki

• IMG_4251.jpg
    IMG_4251.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 47
Hej, hej :-)

Ja teżazie nie mam za dużo rzeczy dla Maluszka :zawstydzona/y:
Po pierwsze jestem ograniczona budżetem, który nie jest za duży.
A po drugie i tak nie wiem jeszcze co mi się urodzi :-(
I jeszcze po trzecie gro ciuszków zakupiła już babcia i nie chcę kupić za dużo, bo Maleństwa przecież tak szybko rosną ;-)

Ale póki co kupiłam już kilka ubranek :-)
Teraz zastanawiam się nad komodą z Jyska:
Komoda MAJA 6 szuflad lakierowana w JYSK.
Co powiecie?

Komoda bardzo fajna (tylko szrokość ma 37 cm - to chyba nie za wiele), ale zależy do jakiego pokoju chcesz ją wstawić, do małego pokoju będzie super.

reklama
Komoda bardzo fajna (tylko szrokość ma 37 cm - to chyba nie za wiele), ale zależy do jakiego pokoju chcesz ją wstawić, do małego pokoju będzie super.

Pokój rzeczywiście mam malutki :-(
Do wykorzystania mam 1,8m ściany, na której będzie stało łóżeczko i tyłem do niego komoda. Szersza sią raczej nie zmieści, bo jeszcze będę potrzebowała miejsca, żeby się do tego wszystkiego dostać :-)

Do góry