reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

przyszla posciel:)))))))))))))ale camery kuzwa tera brak....ale jaka mieciutka...i bede musiala po nie zelazkiem przeleciec zdziebko bo sie w paczce wygniotlaaaaaa:p

Kasiorek...no swietnie juz prawie sie uporalas...mi sie ta Twoja komoda straszliwie podoba...a ja mam problem nie wiem jakie mebelki wybrac znaczy sie kolor...bo poscie jest bialo...niebiesko bezowa...to mebelki nie wiem czy takie brazowe czy biale....????

jedne i drugie tak naprawde beda ryba pasować:-):-) ja staralam sie dopasowac to wszystko by nie bylo zgrzytow kolorystycznych..w sensie meble;-) pościel do wszytskiego sie dopasowuje, ona i tak potem sie wyróżnia:tak::tak::tak: ja na moja czekam bo powinnam ja dostac na poczatku tygodnia;-)

reklama
przyszla posciel:)))))))))))))ale camery kuzwa tera brak....ale jaka mieciutka...i bede musiala po nie zelazkiem przeleciec zdziebko bo sie w paczce wygniotlaaaaaa:p

Kasiorek...no swietnie juz prawie sie uporalas...mi sie ta Twoja komoda straszliwie podoba...a ja mam problem nie wiem jakie mebelki wybrac znaczy sie kolor...bo poscie jest bialo...niebiesko bezowa...to mebelki nie wiem czy takie brazowe czy biale....????

czekamyy na fotę:tak:
wydaje mi sie, że do wszystkiego będzie pasować:tak: lepiej dopasuj mebelki do reszty (mebli, pokoju), ja osobiście nie przepadam za białymi, zawsze wolę drewno lub chociaż kolor drewna, obojętnie czy jasny czy ciemny, chociaż wolę ciemny:-D

nie no fotke napewno wkleje tylko gdzie ten cholerny aparat??????
hmmmm.no tak to jest jak sie juz mieszka na walizkach...pierd***nik jakby sie psy tlukly no....nic znalesc nie mozna>.<
No ja tam bialych mebli fanem tez wielkim nie jestem...ale mozna wiecej dodatkow dokupic...Chociaz ja wiem....no dupsko trzeba bedzie znow ruszyc i polatac po sklepach i poszukac a ja jeszcze bede potrzebowac male wiszace poleczkii ramki na zdjecia...i wieszaczek...i taka polke 3 kostki na 3...nie wiem cyz wiecie o co mi chodzi

No ja tam bialych mebli fanem tez wielkim nie jestem...ale mozna wiecej dodatkow dokupic...Chociaz ja wiem....no dupsko trzeba bedzie znow ruszyc i polatac po sklepach i poszukac a ja jeszcze bede potrzebowac male wiszace poleczkii ramki na zdjecia...i wieszaczek...i taka polke 3 kostki na 3...nie wiem cyz wiecie o co mi chodzi

nie wiem:eek: wklejaj jakiegoś linka:tak:
ej no do innych kolorów też dobierzesz dodatki:tak:

Gibaga prześliczna!!! jestem zachwycona!! w ogóle całym kompletem, a jak ładnie wygląda z ciemnymi meblami i ten misiu, jejku:-D co prawda firanka i lampka to już dla mnie za dużo:-D

Gibaga prześliczna!!! jestem zachwycona!! w ogóle całym kompletem, a jak ładnie wygląda z ciemnymi meblami i ten misiu, jejku:-D co prawda firanka i lampka to już dla mnie za dużo:-D

firanki i lampki nie ma w tym komplecie...ale jak ktos chce to sobie dokupic...a cala raeszta no bez misia byla w komplecie...wiec ja tam lubie ta poszciel...jest taka mieciutka....:)sama bym sie w niej polozyla:p
No wielkim fanem tych fiarnek to ja nie jestem:p LOL ale w sumie wolalam ta posciel od poscieli z ciezarowkami i traktorami...porazka

reklama
Piękna ta pościel cudnie by było położyć już teraz w nią maluszka
No z maluszkiem to trzeba do lutego poczekac:p

ale no trzeba jeszcze lozeczko wczesniej kupic:p

Aguś cudowna pościel, a wszystko inne tworzy atmosferę takiej przytulności. Uwielbiam takie klimaty.
zakochała bym sie po uszy gdybym juz nie była zakochana w innej ;)

to jak juz bedziesz ja miec to dawaj dawaj tez chce popodziwiac...

Do góry