reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

no to mnie uspokoilyście;-), mam nadzieję że z szufladą do łóżeczka nic nie będzie, bo ta jeszcze w częściach stoi:eek::eek::eek: a pojde do uroczego pana Sławka-mojego sąsiada po wiertareczke i Maciek bedzie zasuwac z koksem ihihihih

w sumie to tez bym sie wsiekla...bo wydajesz kase na NOWE i chcesz zeby wszystko gralo a nie tam jakies poprawki jeszcze....to jak juz wszystko zrobicie przy lozeczku daj znac i wklej fotke jak wyglada:)))))
ja na lozeczko i wszystkie mebelki musze poczekac az ten dom WRESZCIE kupimy no.... a no jak po gruzie...:( bo nie chce przewozic mebli 20 razy i skrecac i rozkrecac...bo jak kupisz to przeciez musisz sprawdzic czy wszystko gra bo jak nie to reklamacja do sklepu a na to tylko chyba 90 dni masz...wiec...czas to pieniadz:p

reklama
no i zajebiście:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: łóżko niby złożone ale nie do końca, jedna dziurka jest troszke nie na miejscu i trzeba wiertatrką powiekszyć...nienawidze jak rzecz nie jest zgodna z umową brrrrr Maciej mowi że luzik, że to sie łatwo zrobi, ale jak cholera kupuje nowe i to jest podobno dobra firma DREWEX to chce to normalnie złożyć:wściekła/y::wściekła/y:, a nie bawić się dodatkowo w wiercenie....zastanawiam sie jaki komentarz temu klesiowi wysłać...wysyłka szybka nie uszkodzona, wszystko jest, ale ta dziura mi nie daje spokoju..........
Hmmm, my też mamy z Drewexa łóżeczko i też z szufladą i jak je skręcaliśmy za pierwszym razem to nam się wydawało, że powinny być dziurki wywiercone a były tylko takie jakby dołki i już prawie by to było poprawiane, ale się na szczęście zorientowaliśmy, że podłogę trzeba umocować na niższym poziomie (tam gdzie były dziury, a te dołki to tylko znaczniki jak wysoko może materacyk sięgać) Takie jesteśmy pierdoły;-)

A ja mimo wszystko nadal sie zastanawiam nad kupnem, bo nie bardzo wyobrazam sobie karmienie parki jednoczesnie ... moze jak je poukladam na takim wielkim rogalu to bedzie latwiej...

dalej męczę temat łóżeczka: czy ten materac to musi być kokos lub gryka? bo teraz wyczytałam, ze najlepsza jest pianka lateksowa, a taką mają w IKEA (my stamtąd dostaniemy), no i on kosztuje ok 300 zł, więc może też jest dobry??

dalej męczę temat łóżeczka: czy ten materac to musi być kokos lub gryka? bo teraz wyczytałam, ze najlepsza jest pianka lateksowa, a taką mają w IKEA (my stamtąd dostaniemy), no i on kosztuje ok 300 zł, więc może też jest dobry??
Ja coś czuję że tak samo dobry jak gryka czy kokos. Idealny to coś mi się wydaje że nie jest żaden z wymienionych i co fachowiec to opinia, więc nie ma co się jakoś bardzo stresować.

reklama
ja mam ten gryczano kokosowy, pianka tez jest:-)ale na poczatku zwatpilam czy te kuleczki nie beda dzidzi przeszkadzac, Maciej kazal mi sie na to klasc heheheheh:-D:-D:-D i jest oki:tak::tak::tak:

Do góry