mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Ja na razie nie kupuje łóżeczka bo dostanę w spadku po moim chrześniaku kołyskę więc na pierwsze kilka miesięcy dopóki dziecko nie będzie siadać to kołyska będzie ok a łóżeczko kupimy dopiero w okolicach maja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Potwierdzam w PEPCO są naprawdę tanie ciuszki też mam polarowego pajaca w takie brązowe paski za 14,99złbyłam dzisiaj w PEPCO i miło sie zaskoczyłam bo nigdy tam nie wczodziłam a na prawdę warto ciuszki sa super tanie i bardzo ładne.kupiłam małemu np.pajacyk z polarku bardzo ciepły za 15zł więc polecam Wam kochane ten sklep
Kołyska zajmuje mniej miejsca niż łóżeczko więc na małe mieszkanko jest idealna wadą jest jednak to że gdy dziecko już zacznie siadać to jest duże ryzyko że z niej wypadnie. Sama pewnie bym nie kupiła kołyski tylko od razu łóżeczko ale darowanemu koniowi ....... coś tam dalej było:-)kołyska jej też bym chciała ale miejsca brak:-(
Potwierdzam w PEPCO są naprawdę tanie ciuszki też mam polarowego pajaca w takie brązowe paski za 14,99zł
Kołyska zajmuje mniej miejsca niż łóżeczko więc na małe mieszkanko jest idealna wadą jest jednak to że gdy dziecko już zacznie siadać to jest duże ryzyko że z niej wypadnie. Sama pewnie bym nie kupiła kołyski tylko od razu łóżeczko ale darowanemu koniowi ....... coś tam dalej było:-)