reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Ja na razie nie kupuje łóżeczka bo dostanę w spadku po moim chrześniaku kołyskę więc na pierwsze kilka miesięcy dopóki dziecko nie będzie siadać to kołyska będzie ok a łóżeczko kupimy dopiero w okolicach maja

reklama
a Maciej mi na you tubie pokazal filmik co dzieci robia z łóżeczkiem ihihihih jak je rozp.... sam był w szoku i ze zgrozą popatrzył na to, co przed chwilą tak pieczołowicie składał:-D:-D

byłam dzisiaj w PEPCO i miło sie zaskoczyłam bo nigdy tam nie wczodziłam a na prawdę warto ciuszki sa super tanie i bardzo ładne.kupiłam małemu np.pajacyk z polarku bardzo ciepły za 15zł więc polecam Wam kochane ten sklep
Potwierdzam w PEPCO są naprawdę tanie ciuszki też mam polarowego pajaca w takie brązowe paski za 14,99zł

kołyska:sorry2: jej też bym chciała:tak: ale miejsca brak:-(
Kołyska zajmuje mniej miejsca niż łóżeczko więc na małe mieszkanko jest idealna wadą jest jednak to że gdy dziecko już zacznie siadać to jest duże ryzyko że z niej wypadnie. Sama pewnie bym nie kupiła kołyski tylko od razu łóżeczko ale darowanemu koniowi ....... coś tam dalej było:-)

a oto moja dzisiejsza praca:-):-) Zobacz załącznik 178810 [/ATTACH]

widać tu troszkę zakupków, pierwsza szuflada z wyprasowanymi przed chwilą ciuszkami;-) hmmmm ale cała sterta jeszcze czeka:szok: i mi już ciężko sie za to zabrać:-p no i to cholerne łóżeczko, jeszcze nie całe, bo szuflade trzeba jeszcze złożyć i tę dziurkę poprawić:-p:-p, w łóżeczku wanienka z promocji za 13 zeta hehehehehhe

Potwierdzam w PEPCO są naprawdę tanie ciuszki też mam polarowego pajaca w takie brązowe paski za 14,99zł
Kołyska zajmuje mniej miejsca niż łóżeczko więc na małe mieszkanko jest idealna wadą jest jednak to że gdy dziecko już zacznie siadać to jest duże ryzyko że z niej wypadnie. Sama pewnie bym nie kupiła kołyski tylko od razu łóżeczko ale darowanemu koniowi ....... coś tam dalej było:-)

w poniedziałek ruszam na Pepco:-D
tak, ale my dostaniemy łóżeczko od męża z pracy a z tego co wiem kołysek tam nie ma, więc nie będziemy dokupywać:-( a Ty tylko możesz się cieszyć, że dostaniesz, jak nie chcesz oddaj mi:-p;-)

Kasiu no Ty już jesteś gotowa na sto dwa:-D

z tym prasowaniem to żart oczywiście żeby nie było że biedna Tygrynie wykorzystuje:-p:-p:-p mam pytanko, czy zostawic te ciuchy tak poskladane??? bo znajoma mi mowila, ze dobrze je owinac np w papier śniadaniowy, bo w szufladzie mogą sie okurzyc?????:eek::eek::eek::eek: nie wiem czy bede miala sily ponownie to prac i prasowac:eek::eek::eek:

ja się pytałam ostatnio dziewczyn to mówiły że mogą poleżeć poprasowane, to jakieś 3 miesiące, wiec nie aż tak dużo chyba... zresztą są w szafie, szufladzie, wiec chyba właśnie sie nie zakurzą?:eek: najwyżej może tym papierem z góry przykryć?:eek:

przyszla posciel:)))))))))))))ale camery kuzwa tera brak....ale jaka mieciutka...i bede musiala po nie zelazkiem przeleciec zdziebko bo sie w paczce wygniotlaaaaaa:p

Kasiorek...no swietnie juz prawie sie uporalas...mi sie ta Twoja komoda straszliwie podoba...a ja mam problem nie wiem jakie mebelki wybrac znaczy sie kolor...bo poscie jest bialo...niebiesko bezowa...to mebelki nie wiem czy takie brazowe czy biale....????

reklama
Kasiu ale Ty masz juz rzeczy dla maleństwa. Wow. Poprasowane ślicznie :-)
ja bym radziła poprzykrywać je ale nie papierem tylko bawełnianymi np powłoczkami albo czyms takim. mogą sie zakurzyć, a szkoda by było Twojej pracy.

Ja to jestem za wami daleko , daleko. Nic wiecej nie kupiłam- bo i nie było gdzie. Nie chodzę po sklepach, nie wychylam za bardzo nocha z domu. Jak juz byłam w banku to taxi do, taxi z pod dom i tyle. Jak ja porobie te zakupy, sama nie wiem, nie mówie juz tylko o ubrankach. oprócz łozeczka nic nie mamy, absosmerfnie. A czeka nas remont ekspresowy mieszkania i Jarek od listopada do 15 grudnia bedzie nie do zakupów.

Do góry