aninaka
Fanka BB :)
Moim kolejnym argumentem było to, że jeśli będę w drugiej ciąży to nie będę mogła dźwigać tak cieżkiej spacerówki:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, dzieki za odpowiedz w sprawie pompowanych kol;-):-)
Ja sie wlasnie wybieram po wozek :-)Posciele to niewiem jakie wymiary majaale chyba tez standardowe podobnie jak lozeczka
Ja wlasnie czekam na nowy towar w moim sklepie, zeby kupic kolderke i podusie plus dwie zmiany poscieli.
A zaopatrzycie sie w taka hmm, niewiem jakto nazwac...poduszke do karmienia? Bo ja zamierzam karmic piersia i wszedzie pisza, ze to bardzo pomocne jest ale ja czegos takiego nie mialam przy pierwszym dziecku i jakos dawalm rade i nie chce wydawac na darmo kasy jak to okaze sie w sumie niepotrzebne;-)
no i zajebiście łóżko niby złożone ale nie do końca, jedna dziurka jest troszke nie na miejscu i trzeba wiertatrką powiekszyć...nienawidze jak rzecz nie jest zgodna z umową brrrrr Maciej mowi że luzik, że to sie łatwo zrobi, ale jak cholera kupuje nowe i to jest podobno dobra firma DREWEX to chce to normalnie złożyć, a nie bawić się dodatkowo w wiercenie....zastanawiam sie jaki komentarz temu klesiowi wysłać...wysyłka szybka nie uszkodzona, wszystko jest, ale ta dziura mi nie daje spokoju..........
to nei jego wina ,bo kupowałaś nowe i zapakowane. Tylko firmy drewex. Ja mam od siostry łożeczko, tre niby 3 lata temu bylo masakrycznie drogie, a jak je przywieżli to nei było jakiś oryginalnych śrub i je macher (teść siostry) poskecał tak, ze niby nie da isę rozkęcić. także luzikno i zajebiście łóżko niby złożone ale nie do końca, jedna dziurka jest troszke nie na miejscu i trzeba wiertatrką powiekszyć...nienawidze jak rzecz nie jest zgodna z umową brrrrr Maciej mowi że luzik, że to sie łatwo zrobi, ale jak cholera kupuje nowe i to jest podobno dobra firma DREWEX to chce to normalnie złożyć, a nie bawić się dodatkowo w wiercenie....zastanawiam sie jaki komentarz temu klesiowi wysłać...wysyłka szybka nie uszkodzona, wszystko jest, ale ta dziura mi nie daje spokoju..........
A zaopatrzycie sie w taka hmm, niewiem jakto nazwac...poduszke do karmienia? Bo ja zamierzam karmic piersia i wszedzie pisza, ze to bardzo pomocne jest ale ja czegos takiego nie mialam przy pierwszym dziecku i jakos dawalm rade i nie chce wydawac na darmo kasy jak to okaze sie w sumie niepotrzebne;-)