reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Dziewczyny, dzieki za odpowiedz w sprawie pompowanych kol;-):-)
Ja sie wlasnie wybieram po wozek :-)Posciele to niewiem jakie wymiary maja:zawstydzona/y:ale chyba tez standardowe podobnie jak lozeczka:eek:
Ja wlasnie czekam na nowy towar w moim sklepie, zeby kupic kolderke i podusie plus dwie zmiany poscieli.
A zaopatrzycie sie w taka hmm, niewiem jakto nazwac...poduszke do karmienia? Bo ja zamierzam karmic piersia i wszedzie pisza, ze to bardzo pomocne jest ale ja czegos takiego nie mialam przy pierwszym dziecku i jakos dawalm rade i nie chce wydawac na darmo kasy jak to okaze sie w sumie niepotrzebne;-)

Dziewczyny, dzieki za odpowiedz w sprawie pompowanych kol;-):-)
Ja sie wlasnie wybieram po wozek :-)Posciele to niewiem jakie wymiary maja:zawstydzona/y:ale chyba tez standardowe podobnie jak lozeczka:eek:
Ja wlasnie czekam na nowy towar w moim sklepie, zeby kupic kolderke i podusie plus dwie zmiany poscieli.
A zaopatrzycie sie w taka hmm, niewiem jakto nazwac...poduszke do karmienia? Bo ja zamierzam karmic piersia i wszedzie pisza, ze to bardzo pomocne jest ale ja czegos takiego nie mialam przy pierwszym dziecku i jakos dawalm rade i nie chce wydawac na darmo kasy jak to okaze sie w sumie niepotrzebne;-)

Poczytaj i sama zdecyduj:-)
poduszka do karmienia piersią - forum
Ja nie kupuję, bo to trochę dużo miejsca zajmuje. Jeśli będziesz miała kącik tylko do karmienia piersią, to może się przyda. Poducha bedzie tam sobie leżała i nie trzeba będzie jej przewalać z kąta w kąt, żeby ktoś mógł usiąść w fotelu. Osobiście uważam to za zbędny gadżet.

no i zajebiście:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: łóżko niby złożone ale nie do końca, jedna dziurka jest troszke nie na miejscu i trzeba wiertatrką powiekszyć...nienawidze jak rzecz nie jest zgodna z umową brrrrr Maciej mowi że luzik, że to sie łatwo zrobi, ale jak cholera kupuje nowe i to jest podobno dobra firma DREWEX to chce to normalnie złożyć:wściekła/y::wściekła/y:, a nie bawić się dodatkowo w wiercenie....zastanawiam sie jaki komentarz temu klesiowi wysłać...wysyłka szybka nie uszkodzona, wszystko jest, ale ta dziura mi nie daje spokoju..........

no i zajebiście:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: łóżko niby złożone ale nie do końca, jedna dziurka jest troszke nie na miejscu i trzeba wiertatrką powiekszyć...nienawidze jak rzecz nie jest zgodna z umową brrrrr Maciej mowi że luzik, że to sie łatwo zrobi, ale jak cholera kupuje nowe i to jest podobno dobra firma DREWEX to chce to normalnie złożyć:wściekła/y::wściekła/y:, a nie bawić się dodatkowo w wiercenie....zastanawiam sie jaki komentarz temu klesiowi wysłać...wysyłka szybka nie uszkodzona, wszystko jest, ale ta dziura mi nie daje spokoju..........

kochana zdarza sie czasem, ktoś za szybko na produkcji wcisnoł guzik

to nei jego wina ,bo kupowałaś nowe i zapakowane. Tylko firmy drewex. Ja mam od siostry łożeczko, tre niby 3 lata temu bylo masakrycznie drogie, a jak je przywieżli to nei było jakiś oryginalnych śrub i je macher (teść siostry) poskecał tak, ze niby nie da isę rozkęcić. także luzik :)

no to mnie uspokoilyście;-), mam nadzieję że z szufladą do łóżeczka nic nie będzie, bo ta jeszcze w częściach stoi:eek::eek::eek: a pojde do uroczego pana Sławka-mojego sąsiada po wiertareczke i Maciek bedzie zasuwac z koksem ihihihih

reklama

ja ma taki kojec do spania, więc pewnie potem użyję do karmienia, ale gdybym nie miała to raczej bym nie kupowała takiej poduchy, jakby co to można chyba zwykłą sobie podłożyć nie? wydaje mi się, że bardzo dużo jest takich gadżetów dla kobiet w ciąży lub młodych mam, niby bardzo potrzebnych, a tak naprawdę to się obejdzie bez tego:tak:

Do góry