reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
hihi....ale fajnie się was czyta :-D:-D:-D

Koła pompowane są naprawdę pomocne...pamiętam spacery z koleżanką która miała plastikowe koła...nieziemsko napchała się wózek po śniegu..do tego miała dość sztywny wózek i każdy podjazd pod krawężnik był poprzedzony niezłym wysiłkiem z jej strony. Ja decyduje się na wózek X-lander XA .....znowu.....Byłam z niego mega zadowolona i jednak do niego chyba wrócę, musze tylko dowiedzieć się ile zażyczą sobie za wysyłkę wózka do UK. Ale w kwocie 1400 można kupić zestaw spacer+ godnola i kilka dodatkowych akcesoriów...na te modele z roku 2008. Mi się teraz podoba kolor pomarańczowy- widziałam go na żywo i fajnie wygląda. Dla Filipa miałam zielono-granatowy :tak:

reklama
jeden jest na ulicy Piaśnickiej, tj. między osiedlem Czecha a Rusa, niedaleko M1 i Ikei (jakieś 5 min autkiem od nich), jak się będziecie wybierały dajcie znać, możemy się gdzieś spotkać i razem ruszyć:tak:

Do góry