reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
trzymam za słowo:-D
a to mój wieczorny brzuszek (hehehe jak Rasputia z Norbita - majtki mam, moge podnieść brzuszysko i pokazać:-p) i dzisiejsze słoniątko które słodko grucha:tak:

Ojeja jakie cudne foto, ja se takiego nie walnę bo musiałabym fotoszopa użyć. Mam ciemne kłaczki i to by nie wyglądało zbyt fajnie. A Ty masz cudny brzusiek, kresunię też a słoń ma fajną.. eee trąbę ;P

Mi zamiast kreski to taki meszek sie pojawił na brzuszku:-Da tam gdzie powinna byc ta kreseczka,to mam włoski..mam nadzieje,że znikną..w sumie są blond,ale..nie chce takeigo meszku:-( do niczego nie jest mi potrzebny:no::shocked2:

A ja mam kłaczki praktycznie na całym brzusiu i to od zawsze. To mój ogromny kompleks odkąd pamiętam. Z resztą na rękach też golę... Nie wiem czy wszystkie brunetki tak mają?! Całe szczęście, że takie bardziej widoczne te włoski są tylko w miejscu kreski. Ogólnie to są widoczniejsze po operacji tej z zeszłego roku, a może to też przez ciążę.... :-:)zawstydzona/y:

Superowy komplecik :)

A oto co ja dziś upolowałam, zabawka biedronka z pozytywką. Można zawiesić nad łóżeczkiem :) A na drugim zdjęciu jesień w moim parku :)

biedronkamala.jpg jesienmale.jpg

Super przytulanka :-) Ja też chciałam takie coś kupić żeby móc zawsze ze sobą zabrać. Pamiętam że mój Lolek bardzo lubił melodyjkę z karuzeli - mi się po 3 tygodniach już rzygać chciało, ale twardo puszczałam, bo On się uspokajał i usypiał :-) Ale karuzeli nie chciałoby mi się demontować żeby ze sobą zabrać :-p

Ojeja jakie cudne foto, ja se takiego nie walnę bo musiałabym fotoszopa użyć. Mam ciemne kłaczki i to by nie wyglądało zbyt fajnie. A Ty masz cudny brzusiek, kresunię też a słoń ma fajną.. eee trąbę ;P

A ja mam kłaczki praktycznie na całym brzusiu i to od zawsze. To mój ogromny kompleks odkąd pamiętam. Z resztą na rękach też golę... Nie wiem czy wszystkie brunetki tak mają?! Całe szczęście, że takie bardziej widoczne te włoski są tylko w miejscu kreski. Ogólnie to są widoczniejsze po operacji tej z zeszłego roku, a może to też przez ciążę.... :-:)zawstydzona/y:

Superowy komplecik :)

A oto co ja dziś upolowałam, zabawka biedronka z pozytywką. Można zawiesić nad łóżeczkiem :) A na drugim zdjęciu jesień w moim parku :)

Zobacz załącznik 176730 Zobacz załącznik 176731

ja się smieję , że mój ojciec kiedyś bedzie musiał mi zasponsorować laserowa depilacje, bo przez niego mam takie włochy... masakra. Ojciec to ma włosy jak małpa :D:D. Na brzuchu sobie zgoliłam, bo mnie drazniły :). Ręce od kilku lat golę. Nie miałam ciemnych, ale długie i teraz nie ma dla mnie okropniejszej rzeczy niż włosy na rękach. Mój Jacek ma też ma chopla na tym punkcie. Dawno temu na poczatku mnie do tego przekonywał, ale mu ne wyszło, dopiero siostra ze mna wygrała, a teraz sobie nei wyobrażam włosów na rękach ;). A włosy ciemnieją i mocniejsze są w trakcie ciąży, podobno normalne.
jesień i biedroneczka super :)

Ja pamiętam zawsze wstydziłam się włosów na rękach były takie ciemne i grube bleee , aż w końcu nie wytrzymałam i ogoliłam, teraz golę od czasu do czasu i wcale nie odrastają grubsze - tak jak mnie straszono - wręcz przeciwnie...... Na brzuchu też se czasem zgolę jak mnie wkurzą :-) hehe

siuniab super biedronka :-)

ja ostatnio parę rzeczy kupiłam dla Oliwci w lumpeksie - całkiem fajne, później zrobię fotki to wrzucę

spodnie świetne! ja się zastanawiam na sztruksami
JESIEN/ZIMA CIAZOWE SPODNIE SZTRUKSOWE 36-44roz.36 (787809928) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
no i bluzeczką tylko nie wiem jaki kolor najbardziej podoba mi sie róż ale w tym to jak szafa 3drzwiowa bedę wyglądać Cudna bluzeczka odcięta pod biustem (790721892) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

mi najbardziej się podoba niebieski, fioletowy i zielony:tak:
w ogóle super bluzeczka, też chyba sobie taką zamówię:-D

tyle że chciałam coś innego bo same niebieskie lub fiolety mam o czerwonym też myślałam

hm... a zielony?

A ja mam kłaczki praktycznie na całym brzusiu i to od zawsze. To mój ogromny kompleks odkąd pamiętam. Z resztą na rękach też golę... Nie wiem czy wszystkie brunetki tak mają?! Całe szczęście, że takie bardziej widoczne te włoski są tylko w miejscu kreski. Ogólnie to są widoczniejsze po operacji tej z zeszłego roku, a może to też przez ciążę.... :-(

Siuniabku razem ze słonikiem dziękujemy za komplementa:tak::-D
skoro masz kompleksy to może sobie fundniesz laserowe usuwanie włosków?:tak: tylko nie wiem czy na brzuszku można?:eek: moja koleżanka miała taki probklem z nogami, wyrastały jej dzień po depilacji, mocne i czarne, uzbierała i sobie fundnęła, łącznie 5 tys chyba, bo raz czy dwa trzbea powtórzyć... pomyśl:tak:
a zabawka super, podobają mi się takie, wkleję misia-pozytywkę którą synek dostał od taty, gra słodką kołysankę i kręci delikatnie główką na boki:tak: a taka do powieszenia też by mi się przydała:-D zastanawiam się nad karuzelką, czy warto kupować?:eek:
a jesień w praku cudna:tak:

Ja pamiętam zawsze wstydziłam się włosów na rękach były takie ciemne i grube bleee , aż w końcu nie wytrzymałam i ogoliłam, teraz golę od czasu do czasu i wcale nie odrastają grubsze - tak jak mnie straszono - wręcz przeciwnie...... Na brzuchu też se czasem zgolę jak mnie wkurzą
ja ostatnio parę rzeczy kupiłam dla Oliwci w lumpeksie - całkiem fajne, później zrobię fotki to wrzucę

No ja też na rękach miałam takie paskudne. Wyglądałam jak kinkong :p Chłopacy w szkole się ze mnie śmiali mendy jedne! Więc zaczęłam golić i też małe odrastają. Ale te na brzuchu, są brzydkie. Gdybym miała pewność, że zachowają się jak te na rękach to bym sobie zgoliła... A może woskiem sobie zrobię?

Siuniabku razem ze słonikiem dziękujemy za komplementa:tak::-D
skoro masz kompleksy to może sobie fundniesz laserowe usuwanie włosków?:tak: tylko nie wiem czy na brzuszku można?:eek:

Oj jak Ty do mnie ładnie mówisz "siuniabku" hihihi :) Na nogach też mam ciemne i grube, ale golę maszynką pier..ę :p Tylko ten brzuch... Laser jest drogi. Ale jeśli by po wosku były takie małe jak na rękach to może woskiem se zrobię. Poproszę przyjaciółkę :) Tylko dopiero po ciąży oczywiście :) A Twój misio (o przytulance mówię żeby nie było, że znam twojego męża hahah) jaki słodki i te rumieńce na pulasach to mnie rozbroiły heheh :)

Dziewczyny śliczne kupiłyście rzeczy i maskoty dla swoich dzieciaczków:tak::-)
A co do włosów to odkąd zaszłam w ciąże mam ciemne kudły na brzuchu nie mogę na to patrzyć:no::no::no:

Ceść dziecynki ... ;) A ja kupiłam dzisiaj w Biedronce 2 pary body dla mojej córci . Od razu 62 bo pomyślałam że takie śliczne kolorki nie mogą po miesiącu iść w odstawke , kupiłam jasno różowe i jasno zielone . Naprawde polecam , bawełna pierwsza klasa nie jakiś tak plastik :p Trochu drogie bo za jedną pare 9.90 , ale nie żałuję , jutro chyba pojade jeszcze po zielone welurowe spioszki z krówką , mam nadzieje że jeszcze będą ;)

reklama
Ja tez taka maskotke z pozytywka chce kupic:-):-)
Wloskow na rekach u mnie prawie nie ma, sa krotkie i prawie niewidoczne wiec ich nie gole, ale nogi to masakra. w lecie co drugi dzien maszynka idzie w ruch:-D:-D.
A na brzuchu wloskow nie mialam dlatego teraz mnie to strasznie wkurza:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry