reklama
olenka12345
Fanka BB :)
trzymam za słowo
a to mój wieczorny brzuszek (hehehe jak Rasputia z Norbita - majtki mam, moge podnieść brzuszysko i pokazać) i dzisiejsze słoniątko które słodko grucha
Fajna fotka..no i ten słonik z trąbką,że niby ma nam coś sugerowac? hehe;-)
ŚLiczny brzusio,ta kreska i pieprzyk ja narazie nie mam kreski..a to sie każdemu robi???
zabeczka
Olenka ja tez nie mam jescze kreseczki, ale z tego co wiem to nie kazda musi ja miec
olenka12345
Olenka ja tez nie mam jescze kreseczki, ale z tego co wiem to nie kazda musi ja miec
Mi zamiast kreski to taki meszek sie pojawił na brzuszkua tam gdzie powinna byc ta kreseczka,to mam włoski..mam nadzieje,że znikną..w sumie są blond,ale..nie chce takeigo meszku:-( do niczego nie jest mi potrzebny
_Pysia_
trzymam za słowo
a to mój wieczorny brzuszek (hehehe jak Rasputia z Norbita - majtki mam, moge podnieść brzuszysko i pokazać) i dzisiejsze słoniątko które słodko grucha
Zajebista fotka
zabeczka
Haha mam tak samo, tylko ja szatynka wiec wloski ciemne, wiec w sumie juz wolalabym ta kreske
Ale chyba znikna po porodzie bo ja na brzuchu owlosiona nie bylam
olenka12345
Haha mam tak samo, tylko ja szatynka wiec wloski ciemne, wiec w sumie juz wolalabym ta kreske
hehe no ja też nie miałam wcześniej dlatego mam nadzieje,że znikną po porodzie..;-):-)
reklama
kaasiorek84
śliczne ciuszki pysiu;-) ja zaraz idę rozejrzeć się na miasto, biorę naszą listę i kupię już trochę rzeczy a konkrety z Maćkiem
Podziel się: