reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Pysia super ciuszki, ja tez kupiłam 3pak body w tesco bo te rzeczy faktycznie wyglądają na porządne, wzięlam rozmiar 56 i chyyba bez sensu co?ja nadal nie wiem co kupic i ile nie radze sobie z tym dzisiaj pokupowałam rozmiary 62cm i jak teraz je ogladam to wydaja mi sie jakies duże. Mama na mnie krzyczy że tak mało mam kupione ale ja na prawdę nie wiem czy nie kupie czegos za duzo czy za mało...mam nadzieje ze po tej wypowiedzi nie uznacie mnie za tepaka...

reklama
Pysia super ciuszki, ja tez kupiłam 3pak body w tesco bo te rzeczy faktycznie wyglądają na porządne, wzięlam rozmiar 56 i chyyba bez sensu co?ja nadal nie wiem co kupic i ile nie radze sobie z tym dzisiaj pokupowałam rozmiary 62cm i jak teraz je ogladam to wydaja mi sie jakies duże. Mama na mnie krzyczy że tak mało mam kupione ale ja na prawdę nie wiem czy nie kupie czegos za duzo czy za mało...mam nadzieje ze po tej wypowiedzi nie uznacie mnie za tepaka...
milena poszukaj sobie w wątku wyprawka listy rzeczy jąką dziewczyny ukulały razem z doświadczonymi mami.
kilka sztuk 56 jest potrzbne, ale mało. jak się malutkie dziecko urodzi to bedzie jak znalazł. Jesli będize za mało to twój chlop, mama czy przyjaciółka skocza do sklepu i kupia ,bo to nie problem teraz. A 62 będzie na później.

Korci mnie ta bluzeczka co Julisia podała bo jest śliczna ale kurcze kasy nie mam :szok: tym bardziej że dzisiaj kupiłam moje 2gie spodnie ciążowe. Ale pomyślimy jeszcze :-p

Chciałabym się dziewczyny pochwalić moimi dotychczasowymi zakupami. Jest tego naprawdę mało ale spokojnieee powoli Was dogonie, dopiero wpadam w ten rytm :-) dodaje fotki. Większość używana z lumpeksów

Załączniki

• auto 036.jpg
    auto 036.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 39
  • auto 037.jpg
    auto 037.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 37
  • auto 038.jpg
    auto 038.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 31
  • auto 039.jpg
    auto 039.jpg
    50,7 KB · Wyświetleń: 35
  • auto 040.jpg
    auto 040.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 37
  • auto 041.jpg
    auto 041.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 36
  • auto 043.jpg
    auto 043.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 38
  • auto 042.jpg
    auto 042.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 35
  • auto 044.jpg
    auto 044.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 36
  • auto 045.jpg
    auto 045.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 33
Ojeja jakie cudne foto, ja se takiego nie walnę bo musiałabym fotoszopa użyć. Mam ciemne kłaczki i to by nie wyglądało zbyt fajnie. A Ty masz cudny brzusiek, kresunię też a słoń ma fajną.. eee trąbę ;P

A ja mam kłaczki praktycznie na całym brzusiu i to od zawsze. To mój ogromny kompleks odkąd pamiętam. Z resztą na rękach też golę... Nie wiem czy wszystkie brunetki tak mają?! Całe szczęście, że takie bardziej widoczne te włoski są tylko w miejscu kreski. Ogólnie to są widoczniejsze po operacji tej z zeszłego roku, a może to też przez ciążę.... :-:)zawstydzona/y:

Superowy komplecik :)

A oto co ja dziś upolowałam, zabawka biedronka z pozytywką. Można zawiesić nad łóżeczkiem :) A na drugim zdjęciu jesień w moim parku :)

Zobacz załącznik 176730 Zobacz załącznik 176731
Jakie śliczne te ciuszki macie!!!! aż ni żal że do powrotu do domu nie moge nic kupować :((

A co do włosków to jestem pechowa szczęściara.... bo nóg nie golę wcalę na rękach to samo nic nie mam... ale za to i na głowie piórka....

reklama
Do góry