Pysia super ciuszki, ja tez kupiłam 3pak body w tesco bo te rzeczy faktycznie wyglądają na porządne, wzięlam rozmiar 56 i chyyba bez sensu co?ja nadal nie wiem co kupic i ile nie radze sobie z tym dzisiaj pokupowałam rozmiary 62cm i jak teraz je ogladam to wydaja mi sie jakies duże. Mama na mnie krzyczy że tak mało mam kupione ale ja na prawdę nie wiem czy nie kupie czegos za duzo czy za mało...mam nadzieje ze po tej wypowiedzi nie uznacie mnie za tepaka...
reklama
_Pysia_
Fanka BB :)
milena poszukaj sobie w wątku wyprawka listy rzeczy jąką dziewczyny ukulały razem z doświadczonymi mami.Pysia super ciuszki, ja tez kupiłam 3pak body w tesco bo te rzeczy faktycznie wyglądają na porządne, wzięlam rozmiar 56 i chyyba bez sensu co?ja nadal nie wiem co kupic i ile nie radze sobie z tym dzisiaj pokupowałam rozmiary 62cm i jak teraz je ogladam to wydaja mi sie jakies duże. Mama na mnie krzyczy że tak mało mam kupione ale ja na prawdę nie wiem czy nie kupie czegos za duzo czy za mało...mam nadzieje ze po tej wypowiedzi nie uznacie mnie za tepaka...
kilka sztuk 56 jest potrzbne, ale mało. jak się malutkie dziecko urodzi to bedzie jak znalazł. Jesli będize za mało to twój chlop, mama czy przyjaciółka skocza do sklepu i kupia ,bo to nie problem teraz. A 62 będzie na później.
alexandriaa
Korci mnie ta bluzeczka co Julisia podała bo jest śliczna ale kurcze kasy nie mam tym bardziej że dzisiaj kupiłam moje 2gie spodnie ciążowe. Ale pomyślimy jeszcze
Chciałabym się dziewczyny pochwalić moimi dotychczasowymi zakupami. Jest tego naprawdę mało ale spokojnieee powoli Was dogonie, dopiero wpadam w ten rytm :-) dodaje fotki. Większość używana z lumpeksów
Chciałabym się dziewczyny pochwalić moimi dotychczasowymi zakupami. Jest tego naprawdę mało ale spokojnieee powoli Was dogonie, dopiero wpadam w ten rytm :-) dodaje fotki. Większość używana z lumpeksów
Załączniki
-
auto 036.jpg13,6 KB · Wyświetleń: 39
-
auto 037.jpg27,9 KB · Wyświetleń: 37
-
auto 038.jpg27,7 KB · Wyświetleń: 31
-
auto 039.jpg50,7 KB · Wyświetleń: 35
-
auto 040.jpg20,2 KB · Wyświetleń: 37
-
auto 041.jpg23,8 KB · Wyświetleń: 36
-
auto 043.jpg30 KB · Wyświetleń: 38
-
auto 042.jpg16,3 KB · Wyświetleń: 35
-
auto 044.jpg28,3 KB · Wyświetleń: 36
-
auto 045.jpg22,8 KB · Wyświetleń: 33
alexandriaa
zabeczka
Sliczne ciuszki, ja dzis naprawe zaryczana bede chodzic, tak sie wzruszam jak te cuda ogladam
ja mam tak samo... jak tylko widzę te małe spioszki .....Sliczne ciuszki, ja dzis naprawe zaryczana bede chodzic, tak sie wzruszam jak te cuda ogladam
Dusia08
Marzec '08
Sliczne ciuszki dziewczyny! Najbardziej to mi sie te rozowe sukieneczki podobaja :-)
A co do owlosienia podczas ciazy to mam kolezanke kturej te wloski zostaly po ciazy
A co do owlosienia podczas ciazy to mam kolezanke kturej te wloski zostaly po ciazy
Jakie śliczne te ciuszki macie!!!! aż ni żal że do powrotu do domu nie moge nic kupować (Ojeja jakie cudne foto, ja se takiego nie walnę bo musiałabym fotoszopa użyć. Mam ciemne kłaczki i to by nie wyglądało zbyt fajnie. A Ty masz cudny brzusiek, kresunię też a słoń ma fajną.. eee trąbę ;P
A ja mam kłaczki praktycznie na całym brzusiu i to od zawsze. To mój ogromny kompleks odkąd pamiętam. Z resztą na rękach też golę... Nie wiem czy wszystkie brunetki tak mają?! Całe szczęście, że takie bardziej widoczne te włoski są tylko w miejscu kreski. Ogólnie to są widoczniejsze po operacji tej z zeszłego roku, a może to też przez ciążę.... :-zawstydzona/y:
Superowy komplecik
A oto co ja dziś upolowałam, zabawka biedronka z pozytywką. Można zawiesić nad łóżeczkiem A na drugim zdjęciu jesień w moim parku
Zobacz załącznik 176730 Zobacz załącznik 176731
A co do włosków to jestem pechowa szczęściara.... bo nóg nie golę wcalę na rękach to samo nic nie mam... ale za to i na głowie piórka....
reklama
Podziel się: