reklama
zabeczka
Fanka BB :)
Mi chyba dzis hormony szaleja, bo jak zobaczylam Pysiowe ubranka to mi sie plakac zachcialo, ze szczescia....
Pysiu sliczne ciuszki
Pysiu sliczne ciuszki
_Pysia_
tesco- cherokee, całość 64 zł także cena też fajna . Moja sisotra ma przetestowane ciuszki z tesco i podobno sa nie do zdarciaPysia super komplecik
i pytanie standard ode mnie: skąd i za ile?
Zabeczka , to co ty zrobisz jak już dzieciaczka ubierzesz w takie kochane ciuszki, chyba padniesz ze szczęscia
zabeczka
No przecie mowie ze hormony:-), niech sie one po pordzie uspokoja
alexandriaa
Pysiu super ciuszki...!
Ja to się zastanawiam czy nie kupić tych spodni HIT!!! JEANSY CIĄŻOWE, SUPER JAKOŚĆ R.S (786551316) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy na zdjęciach wyglądają bardzo fajnie
Ja to się zastanawiam czy nie kupić tych spodni HIT!!! JEANSY CIĄŻOWE, SUPER JAKOŚĆ R.S (786551316) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy na zdjęciach wyglądają bardzo fajnie
Julisia
Pysiu super ciuszki...!
spodnie świetne! ja się zastanawiam na sztruksami
JESIEN/ZIMA CIAZOWE SPODNIE SZTRUKSOWE 36-44roz.36 (787809928) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
no i bluzeczką tylko nie wiem jaki kolor najbardziej podoba mi sie róż ale w tym to jak szafa 3drzwiowa bedę wyglądać Cudna bluzeczka odcięta pod biustem (790721892) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Julisia
Mi chyba dzis hormony szaleja, bo jak zobaczylam Pysiowe ubranka to mi sie plakac zachcialo, ze szczescia....
Pysiu sliczne ciuszki
we mnie tez hormony szaleją wczoraj nie z tego ni owego rozbeczałam się jak bóbr przy myciu naczyń i do tej pory nie mam pojęcia o co mi wtedy chodziło
słodziusie!!trzymam za słowo
a to mój wieczorny brzuszek (hehehe jak Rasputia z Norbita - majtki mam, moge podnieść brzuszysko i pokazać) i dzisiejsze słoniątko które słodko grucha
co za głupi babsztyl!!!Dzisiaj przyszły mi moje zamówienia z allegro. Zamówiłam kilka ciuszków od kilku osób. Większość używanych i nowy śpiworek. Wszystko ok dopóki nie odpakowałam ostatniej koperty. W aukcji było napisane "stan idealny" a tu kolor totalnie sprany. No się tak wściekłam, chwyciłam za tel i dzwonie do tego babsztyla. Odbiera. Jak zaczynam przedstawiać sytuacje to tak nagle udaje że telefon jej przerywa i że mnie nie słyszy i sie rozłącza. Oczywiście ponownych telefonów nie odbierała. Napisałam maila, ale nie liczę na odzew. Generalnie mam to w dupie, bo nie kosztowało to wiele, ale sam fakt że ludzie są nieuczciwi, a jak przychodzi do konfrontacji to takie cwaniaki nic nie potrafią powiedzieć. Do Allegro już wysłałam maila i czekam na odpowiedź.
reklama
_Pysia_
spodnie świetne! ja się zastanawiam na sztruksami
JESIEN/ZIMA CIAZOWE SPODNIE SZTRUKSOWE 36-44roz.36 (787809928) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
no i bluzeczką tylko nie wiem jaki kolor najbardziej podoba mi sie róż ale w tym to jak szafa 3drzwiowa bedę wyglądać Cudna bluzeczka odcięta pod biustem (790721892) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
mi isę fiolet, ten pierwszy niebieski, albo czerwony najbardziej podoba, bo ten rózowy to taki troche dziwny
Podziel się: