reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Pysia super komplecik :tak:
i pytanie standard ode mnie: skąd i za ile?:-D
tesco- cherokee, całość 64 zł :) także cena też fajna :). Moja sisotra ma przetestowane ciuszki z tesco i podobno sa nie do zdarcia :)
Zabeczka :), to co ty zrobisz jak już dzieciaczka ubierzesz w takie kochane ciuszki, chyba padniesz ze szczęscia :)

Pysiu super komplecik :-) a ciuszki z Cherokee sa rzeczywiscie dobre gatunkowo :tak: tylko czasami maja wysokie ceny, ale zawsze jest cos ciekawego w promocji, wiec warto szukac.

Mi chyba dzis hormony szaleja, bo jak zobaczylam Pysiowe ubranka to mi sie plakac zachcialo, ze szczescia....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Pysiu sliczne ciuszki:tak::tak::happy2:

we mnie tez hormony szaleją wczoraj nie z tego ni owego rozbeczałam się jak bóbr przy myciu naczyń i do tej pory nie mam pojęcia o co mi wtedy chodziło:sorry2:

trzymam za słowo:-D
a to mój wieczorny brzuszek (hehehe jak Rasputia z Norbita - majtki mam, moge podnieść brzuszysko i pokazać:-p) i dzisiejsze słoniątko które słodko grucha:tak:
słodziusie!!

Dzisiaj przyszły mi moje zamówienia z allegro. Zamówiłam kilka ciuszków od kilku osób. Większość używanych i nowy śpiworek. Wszystko ok dopóki nie odpakowałam ostatniej koperty. W aukcji było napisane "stan idealny" a tu kolor totalnie sprany. No się tak wściekłam, chwyciłam za tel i dzwonie do tego babsztyla. Odbiera. Jak zaczynam przedstawiać sytuacje to tak nagle udaje że telefon jej przerywa i że mnie nie słyszy i sie rozłącza. Oczywiście ponownych telefonów nie odbierała. Napisałam maila, ale nie liczę na odzew. Generalnie mam to w dupie, bo nie kosztowało to wiele, ale sam fakt że ludzie są nieuczciwi, a jak przychodzi do konfrontacji to takie cwaniaki nic nie potrafią powiedzieć. Do Allegro już wysłałam maila i czekam na odpowiedź.
co za głupi babsztyl!!!:wściekła/y:

reklama
spodnie świetne! ja się zastanawiam na sztruksami
JESIEN/ZIMA CIAZOWE SPODNIE SZTRUKSOWE 36-44roz.36 (787809928) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
no i bluzeczką tylko nie wiem jaki kolor najbardziej podoba mi sie róż ale w tym to jak szafa 3drzwiowa bedę wyglądać Cudna bluzeczka odcięta pod biustem (790721892) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

mi isę fiolet, ten pierwszy niebieski, albo czerwony najbardziej podoba, bo ten rózowy to taki troche dziwny :)

Do góry