reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

No ja też na rękach miałam takie paskudne. Wyglądałam jak kinkong :p Chłopacy w szkole się ze mnie śmiali mendy jedne! Więc zaczęłam golić i też małe odrastają. Ale te na brzuchu, są brzydkie. Gdybym miała pewność, że zachowają się jak te na rękach to bym sobie zgoliła... A może woskiem sobie zrobię?
Oj jak Ty do mnie ładnie mówisz "siuniabku" hihihi :) Na nogach też mam ciemne i grube, ale golę maszynką pier..ę :p Tylko ten brzuch... Laser jest drogi. Ale jeśli by po wosku były takie małe jak na rękach to może woskiem se zrobię. Poproszę przyjaciółkę :) Tylko dopiero po ciąży oczywiście :) A Twój misio (o przytulance mówię żeby nie było, że znam twojego męża hahah) jaki słodki i te rumieńce na pulasach to mnie rozbroiły heheh :)

bo dzieci w szkole to ogólnie wredne są:tak:
kurczę chciałabym zobaczyć jak Ci przyjaciółka robi woskiem brzuch... a raczej usłyszeć:szok:
no ja myślę że Ty nie znasz mojego męża a bynajmniej nie mówisz do niego misiu:no::-p:-D a rumieńce na misiu są przesłodkie, wygląda jakby się zawstydził właśnie co:tak::-D

Alexandria słodkie ciuszki, Paulla te sukieneczki normalnie powalają na kolana:tak:

reklama
A ja mam kłaczki praktycznie na całym brzusiu i to od zawsze. To mój ogromny kompleks odkąd pamiętam. Z resztą na rękach też golę... Nie wiem czy wszystkie brunetki tak mają?! Całe szczęście, że takie bardziej widoczne te włoski są tylko w miejscu kreski. Ogólnie to są widoczniejsze po operacji tej z zeszłego roku, a może to też przez ciążę.... :-:)zawstydzona/y:

ja też mam i czasem jakiś chwast koło pępka wyrośnie...jadę równo maszynką :-D z woskiem nie szalej teraz - podpytam siostry co i jak i dam Wam znac jak to mozna "unieszkodliwic" :)

Ceść dziecynki ... ;) A ja kupiłam dzisiaj w Biedronce 2 pary body dla mojej córci . Od razu 62 bo pomyślałam że takie śliczne kolorki nie mogą po miesiącu iść w odstawke , kupiłam jasno różowe i jasno zielone . Naprawde polecam , bawełna pierwsza klasa nie jakiś tak plastik :p Trochu drogie bo za jedną pare 9.90 , ale nie żałuję , jutro chyba pojade jeszcze po zielone welurowe spioszki z krówką , mam nadzieje że jeszcze będą ;)
Ja też byłam dzisiaj w biedronce i kupiłam welurowy komplecik zielona bluzeczka z krokodylkiem i żółte spodenki
Poza tym w komisie wygrzebałam cieplutką bluzę z kapturkiem za jedyne 13zł wygląda jak nowa i do tego bardzo dobrej jakości z angli

na nogach i łapach to mam hery w normie. Ale za nastolatki, lat około 14 przeszkadzały mi włoski które rosły pod pępkiem i se je maszynką siekłam no i do teraz muszę to robić. Nie są to jakieś gęste kłaczki, mam ich około 10. Taka mała ale silna grupa. Ostatnio to je pencetą wyrywałam (najpierw zamroziłam lodem) żeby je troszkę osłabić. Ale to nie zmienia faktu że i tak non stop rosną. Może zorientuje się po porodzie ile kosztowałby laser. Może nie za dużo bo to taka malutka powierzchnia

reklama
Do góry