Dzisiaj przyszły mi moje zamówienia z allegro. Zamówiłam kilka ciuszków od kilku osób. Większość używanych i nowy śpiworek. Wszystko ok dopóki nie odpakowałam ostatniej koperty. W aukcji było napisane "stan idealny" a tu kolor totalnie sprany. No się tak wściekłam, chwyciłam za tel i dzwonie do tego babsztyla. Odbiera. Jak zaczynam przedstawiać sytuacje to tak nagle udaje że telefon jej przerywa i że mnie nie słyszy i sie rozłącza. Oczywiście ponownych telefonów nie odbierała. Napisałam maila, ale nie liczę na odzew. Generalnie mam to w dupie, bo nie kosztowało to wiele, ale sam fakt że ludzie są nieuczciwi, a jak przychodzi do konfrontacji to takie cwaniaki nic nie potrafią powiedzieć. Do Allegro już wysłałam maila i czekam na odpowiedź.
reklama
A to dziadówa.... brak słów...Dzisiaj przyszły mi moje zamówienia z allegro. Zamówiłam kilka ciuszków od kilku osób. Większość używanych i nowy śpiworek. Wszystko ok dopóki nie odpakowałam ostatniej koperty. W aukcji było napisane "stan idealny" a tu kolor totalnie sprany. No się tak wściekłam, chwyciłam za tel i dzwonie do tego babsztyla. Odbiera. Jak zaczynam przedstawiać sytuacje to tak nagle udaje że telefon jej przerywa i że mnie nie słyszy i sie rozłącza. Oczywiście ponownych telefonów nie odbierała. Napisałam maila, ale nie liczę na odzew. Generalnie mam to w dupie, bo nie kosztowało to wiele, ale sam fakt że ludzie są nieuczciwi, a jak przychodzi do konfrontacji to takie cwaniaki nic nie potrafią powiedzieć. Do Allegro już wysłałam maila i czekam na odpowiedź.
jutro wrzucę wszystkie zdjątka
trzymam za słowo
a to mój wieczorny brzuszek (hehehe jak Rasputia z Norbita - majtki mam, moge podnieść brzuszysko i pokazać) i dzisiejsze słoniątko które słodko grucha
0ooo a to zdjęcie przed przytulankiem czy po? :-)trzymam za słowo
a to mój wieczorny brzuszek (hehehe jak Rasputia z Norbita - majtki mam, moge podnieść brzuszysko i pokazać) i dzisiejsze słoniątko które słodko grucha
AniaForever
Polinezja i Jamajka
No jak ma majtki to chyba przed Ale ja głupia jestem0ooo a to zdjęcie przed przytulankiem czy po? :-)
może PO - założyła żeby jej andżeli nie przewiało :-)No jak ma majtki to chyba przed Ale ja głupia jestem
reklama
Jaaaa teeeeż chcę taką kreskeeeeeee..... dlaczego ja nie mam.......:-(
Kejt oddam Ci swoją chcesz?? bo ja za swoją nie przepadam
a fota sprzed przytulanka, po to może mi uda schudły?? też żem głupia
Podziel się: