reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Dziewczyny a co z pieluchami, myślałyście już o tym? Ja mam taki plan żeby w domu używać tetrowych a pampersy tylko na spacery lub dłuższe wypady. Słyszałam, że dzieci, które noszą tetrówki szybciej sikają do nocnika. Co sądzicie?
Ja bym się nawet nie przymierzała - wiem że my się tak wychowałyśmy... ale przy tej górze roboty która jest przy maluchu dokładać sobie pranie i prasowanie pieluch - a wczesniej tzreba je też pewnie z "grubszych spraw" wypłukać... Nie nie... ja wolę wygodę jednorazówek...
Tygrynka obczaj sobie Roana ROAN. cena podobna, stylistyka podobna, wieksza godnola, spacerówka wydaje się fajniejsza :)

PS;Słonik super. Mój też coś się do nazywania mnie słonikiem przymierza.,
Ja może się nie powinnam wypowiadać bo też mam upatrzonego x-landera... ale Roan jest śliczny - bardzo mi się podoba stylistyka.

A co do słoników.... Ja jestem brzuszkiem :)) Hehe ciągle słyszę: mój brzuszku :)

reklama
Aaa i byłam dziś w Kappahl i Cubus i w którymś z nich jest wyprzedaż bodziaków - Weź 3 płać za 2 - a sztuka kosztuje 10 zł z grosikiem. Więc za 21 można mieć 3 sztuki...

bo wózek jest chodliwy i ciężko dostępny. Nawet kasę na niego wpłaciłam, że jak dojadą to miałam zarezerwowany. Za każdym razem jak tam przyjeżdżałam to nie mieli tego modelu. a jeździłam raz w tygodniu. A zależało mi na tej cenie, bo nawet na Allegro są droższe niż tam gdzie kupiłam

mój na Allegro kosztuje tyle co w sklepie więc nie ma sensu:-(
Xlandery podobały mi się na początku, ale na żywo jakoś mi nie podpasowały..

Aaa i byłam dziś w Kappahl i Cubus i w którymś z nich jest wyprzedaż bodziaków - Weź 3 płać za 2 - a sztuka kosztuje 10 zł z grosikiem. Więc za 21 można mieć 3 sztuki...

a to pewnie KappAhl, bo często u nich kupuję bieliznę w systemie 3 za 2:tak: muszę się w końcu tam przejść, na razie choruję na niebieski dresik z Puchatkiem z H&M, jest taaaaki milusihttp://www.allegro.pl/item762115246_h_m_puchatek_dres_polar_86.html znalazłam aukcję, ale w sklepie jest za 79,90 czyli tańszy:eek:

dla dziewczynki był taki słodziaśny z Hello Kitty taaak:tak: i taka słodka różowa sukieneczka z wełenki czy coś, no miodzio nooo... no trudno ja mam chłopaka więc będę poszukiwać słodkich ciuszków, w h&m bardzo podobają mi się takie "męskie" sweterki lub koszule w kratkę.. mały elegancik będzie:tak: a skarpetki z supermena synek dostał wcozraj od taty, na jakimś wcześniejszym poście wkleiłam fotkę ze wszystkimi zakupami:tak:

Hej!
Mam nadzieję, że mi przyjdą dziś ciuszki, bo się już nie mogę doczekać. My się napaliliśmy na taki wózek. Ma obłędne zawieszenie - nie paski skórzane, czy jakieś sprężynki, tylko normalne amortyzatory. Fakt, że się dziecka w tym nie pobuja, ale za to można jeździć po wertepach. Gondola duża, kolory jednolite. Dobrze się składa. Naprawdę godny do polecenia, i jeśli ktoś się zastanawia nad xlanderem, to niech jeszcze obejrzy ten. To nowa firma, wchodzi na rynek, więc cena w stosunku do jakości przyzwoita.
ENZO_ESPIRO_BABY DESIGN_NOWOŚĆ (789783868) - Aukcje internetowe Allegro
Ale w ogóle to ja wózek kupię kwiecień/maj - jak mi śnieg przed domem zniknie.
An

Hej!
Mam nadzieję, że mi przyjdą dziś ciuszki, bo się już nie mogę doczekać. My się napaliliśmy na taki wózek. Ma obłędne zawieszenie - nie paski skórzane, czy jakieś sprężynki, tylko normalne amortyzatory. Fakt, że się dziecka w tym nie pobuja, ale za to można jeździć po wertepach. Gondola duża, kolory jednolite. Dobrze się składa. Naprawdę godny do polecenia, i jeśli ktoś się zastanawia nad xlanderem, to niech jeszcze obejrzy ten. To nowa firma, wchodzi na rynek, więc cena w stosunku do jakości przyzwoita.
An

a ja mam ten sam wózeczek tylko model gtx, bo zależało mi na zwrotnych kołach:tak:

Hej!
An
Super wózeczek taki w moim guście:-)

reklama
Do góry