reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Dziewczyny a co z pieluchami, myślałyście już o tym? Ja mam taki plan żeby w domu używać tetrowych a pampersy tylko na spacery lub dłuższe wypady. Słyszałam, że dzieci, które noszą tetrówki szybciej sikają do nocnika. Co sądzicie?
Ja bym się nawet nie przymierzała - wiem że my się tak wychowałyśmy... ale przy tej górze roboty która jest przy maluchu dokładać sobie pranie i prasowanie pieluch - a wczesniej tzreba je też pewnie z "grubszych spraw" wypłukać... Nie nie... ja wolę wygodę jednorazówek...
Tygrynka obczaj sobie Roana ROAN. cena podobna, stylistyka podobna, wieksza godnola, spacerówka wydaje się fajniejsza :)

PS;Słonik super. Mój też coś się do nazywania mnie słonikiem przymierza.,
Ja może się nie powinnam wypowiadać bo też mam upatrzonego x-landera... ale Roan jest śliczny - bardzo mi się podoba stylistyka.

A co do słoników.... Ja jestem brzuszkiem :)) Hehe ciągle słyszę: mój brzuszku :)

reklama
Aaa i byłam dziś w Kappahl i Cubus i w którymś z nich jest wyprzedaż bodziaków - Weź 3 płać za 2 - a sztuka kosztuje 10 zł z grosikiem. Więc za 21 można mieć 3 sztuki...

bo wózek jest chodliwy i ciężko dostępny. Nawet kasę na niego wpłaciłam, że jak dojadą to miałam zarezerwowany. Za każdym razem jak tam przyjeżdżałam to nie mieli tego modelu. a jeździłam raz w tygodniu. A zależało mi na tej cenie, bo nawet na Allegro są droższe niż tam gdzie kupiłam

mój na Allegro kosztuje tyle co w sklepie więc nie ma sensu:-(
Xlandery podobały mi się na początku, ale na żywo jakoś mi nie podpasowały..

Aaa i byłam dziś w Kappahl i Cubus i w którymś z nich jest wyprzedaż bodziaków - Weź 3 płać za 2 - a sztuka kosztuje 10 zł z grosikiem. Więc za 21 można mieć 3 sztuki...

a to pewnie KappAhl, bo często u nich kupuję bieliznę w systemie 3 za 2:tak: muszę się w końcu tam przejść, na razie choruję na niebieski dresik z Puchatkiem z H&M, jest taaaaki milusihttp://www.allegro.pl/item762115246_h_m_puchatek_dres_polar_86.html znalazłam aukcję, ale w sklepie jest za 79,90 czyli tańszy:eek:

dla dziewczynki był taki słodziaśny z Hello Kitty taaak:tak: i taka słodka różowa sukieneczka z wełenki czy coś, no miodzio nooo... no trudno ja mam chłopaka więc będę poszukiwać słodkich ciuszków, w h&m bardzo podobają mi się takie "męskie" sweterki lub koszule w kratkę.. mały elegancik będzie:tak: a skarpetki z supermena synek dostał wcozraj od taty, na jakimś wcześniejszym poście wkleiłam fotkę ze wszystkimi zakupami:tak:

Hej!
Mam nadzieję, że mi przyjdą dziś ciuszki, bo się już nie mogę doczekać. My się napaliliśmy na taki wózek. Ma obłędne zawieszenie - nie paski skórzane, czy jakieś sprężynki, tylko normalne amortyzatory. Fakt, że się dziecka w tym nie pobuja, ale za to można jeździć po wertepach. Gondola duża, kolory jednolite. Dobrze się składa. Naprawdę godny do polecenia, i jeśli ktoś się zastanawia nad xlanderem, to niech jeszcze obejrzy ten. To nowa firma, wchodzi na rynek, więc cena w stosunku do jakości przyzwoita.
ENZO_ESPIRO_BABY DESIGN_NOWOŚĆ (789783868) - Aukcje internetowe Allegro
Ale w ogóle to ja wózek kupię kwiecień/maj - jak mi śnieg przed domem zniknie.
An

Hej!
Mam nadzieję, że mi przyjdą dziś ciuszki, bo się już nie mogę doczekać. My się napaliliśmy na taki wózek. Ma obłędne zawieszenie - nie paski skórzane, czy jakieś sprężynki, tylko normalne amortyzatory. Fakt, że się dziecka w tym nie pobuja, ale za to można jeździć po wertepach. Gondola duża, kolory jednolite. Dobrze się składa. Naprawdę godny do polecenia, i jeśli ktoś się zastanawia nad xlanderem, to niech jeszcze obejrzy ten. To nowa firma, wchodzi na rynek, więc cena w stosunku do jakości przyzwoita.
An

a ja mam ten sam wózeczek tylko model gtx, bo zależało mi na zwrotnych kołach:tak:

Hej!
An
Super wózeczek taki w moim guście:-)

reklama
Do góry