reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
a dobre dobre, wybiore się w przyszłym tygodniu, dzięki:tak:

zastanawiam się czy nie poczekać do grudnia/stycznia na jakieś promocje, bo chyba będą prawda??

nie liczyłabym na jakieś promocje. Wózek to nie samochód, więc wątpię aby było coś w stylu "wyprzedaż rocznika"
:-)
ja swój już kupiłam, bo facet powiedział że od nowego roku ceny tego modelu pójdą w górę

A ja chyba zdecyduję się na SKRZATA albo BABY MERC. Polskie wózki na pompowanych kołach + fotelik samochodowy i to za rozsądną cenę (jakieś 500-700 zł).

Chciałam dodać, że w czwartek w LIDLU będą w ofercie body pakowane po 2 szt. za 13,99 i ręczniczki z kapturkiem :-) i kocyki :-)

A ja chyba zdecyduję się na SKRZATA albo BABY MERC. Polskie wózki na pompowanych kołach + fotelik samochodowy i to za rozsądną cenę (jakieś 500-700 zł).

Chciałam dodać, że w czwartek w LIDLU będą w ofercie body pakowane po 2 szt. za 13,99 i ręczniczki z kapturkiem :-) i kocyki :-)

a ja obiecałam mężowi, że w tym miesiącu nic, a nic nie kupię.:eek: Będzie ciężko:wściekła/y:ja tu same ciekawe propozycje a Lidl po ręką:happy:

nie liczyłabym na jakieś promocje. Wózek to nie samochód, więc wątpię aby było coś w stylu "wyprzedaż rocznika"
:-)
ja swój już kupiłam, bo facet powiedział że od nowego roku ceny tego modelu pójdą w górę

Ja zdecydowana jestem na inny wózek, niż te o których tu piszecie i powiem wam,że jest coś takiego jak wyprzedaż wózków. Producent mojego ( chodzi o x landera) w lutym wypuszcza na rynek nowe modele i w związku z tym zaczynają się wyprzedaże poprzedniego rocznika. To nawet widać na allegro. Możecie popytać w sklepie o nowe kolekcje waszych wybranych wózków. Jeśli mają w planach zmianę kolekcji, to na pewną stara będzie tańsza. W przypadku mojego wózka różnica w wyglądzie jest niewielka,zazwyczaj nowe kolory. A cenowo się opłaca.
Ja nie ufam sprzedawcy, który twierdzi że dany wózek jeszcze zdrożeje. Uważam,że chce na siłę wepchnąć nam to co ma. Bo niby czemu wózek ma zdrożeć?

Ja na razie kupiłam 5PAK body z krótkim rękawkiem z TCHIBO bo była akurat na nie promocja :sorry: i 3PAK też :sorry: ale to już na większego dzidziusia. I 2 PAK pidżamek z TCHIBO i mężuś też się porwał na zakupy :laugh2: i z tego co mi wiadomo kupił skarpetki i kocyk :-) i taką grającą zabawkę pozytywkę :laugh2::-)

Ja zdecydowana jestem na inny wózek, niż te o których tu piszecie i powiem wam,że jest coś takiego jak wyprzedaż wózków. Producent mojego ( chodzi o x landera) w lutym wypuszcza na rynek nowe modele i w związku z tym zaczynają się wyprzedaże poprzedniego rocznika. To nawet widać na allegro. Możecie popytać w sklepie o nowe kolekcje waszych wybranych wózków. Jeśli mają w planach zmianę kolekcji, to na pewną stara będzie tańsza. W przypadku mojego wózka różnica w wyglądzie jest niewielka,zazwyczaj nowe kolory. A cenowo się opłaca.
Ja nie ufam sprzedawcy, który twierdzi że dany wózek jeszcze zdrożeje. Uważam,że chce na siłę wepchnąć nam to co ma. Bo niby czemu wózek ma zdrożeć?

bo wózek jest chodliwy i ciężko dostępny. Nawet kasę na niego wpłaciłam, że jak dojadą to miałam zarezerwowany. Za każdym razem jak tam przyjeżdżałam to nie mieli tego modelu. a jeździłam raz w tygodniu. A zależało mi na tej cenie, bo nawet na Allegro są droższe niż tam gdzie kupiłam

a jakie wózki Ci się podobają? No ok może w sklepach robią wyprzedaże ale w hurtowniach to raczej nie bardzo:no:

reklama
Do góry