reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Ciuszki mnie jeszcze nie kręca, ani zabawki. Chociaz, jak kupowałam kuzynce dla jej dzieciaczka takiebody 0-3 to miałam ochotę kupic 2, ale się powstrzymałam ;)
Dzisiaj promocja była w saturnie, to kupiłam robota kuchennego, miałam tylko mikser, ale zupki na czymś trzeba przecierać, wiec mozna uznac, ze to pierwsze zakupy dla mamleństwa :) (chociaz i tak pewnie się skończy, ze zupki bedzie robic moja mama:-D:-D:-D)

reklama
śmieszne sa te "wyprawki". wyprawka to chyba chodzi o ubranka do szpitala kiedy dzidzia sie urodzi, a jak patrzylam na rozmiar to ta wyprawka jest na 8 miesiecy lub 6 miesiecy. Nie wiem jaki masz ty rechot1sb, sprawdz lepiej kochana zebys wielgasa do szpitala nie wziela!

hej:) ja otrzymuję wiele sprzecznych informacji, ciotki straszą, że nie wolno zapeszać:)zakupy dla maluszka powinno się robić w zaawansowanej ciąży, doświadczone koleżanki radzą powoli kompletować akcesoria:)etc...ja narazie wykorzystałam prezent od przyjaciółki i wykorzystałam kupon na zakupy w smyku - kupiłam śliczne smoczki:))))

Wczoraj się dowiedzieliśmy, że będziemy mieli synka...
Dziś będąc na mieście wstąpiłam do sklepu z odzieżą dziecięcą....oczywiście nie mogłam się powstrzymać! Dodaję fotkę ;)

Załączniki

• DSC00066.jpg
    DSC00066.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 62
Najeli, ale śliczne ubranka :-). Też już się nie mogę doczekać zakupów. Fajnie, że znacie już płeć.

Mebelki pewnie też kupimy w IKEA. Lubię tam kupować, bo rzeczy są przemyślane i można robić ładnie dobierać meble do własnych potrzeb.

Ostatnia edycja:
Najeli przepiękny komplecik !

A mnie nadal nie ciągnie do zakupów...:confused:

To pewnie dlatego że w domu mam bączka, dla którego ciągle muszę coś kupować...:-p

reklama
Do góry