reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Ciuszki mnie jeszcze nie kręca, ani zabawki. Chociaz, jak kupowałam kuzynce dla jej dzieciaczka takiebody 0-3 to miałam ochotę kupic 2, ale się powstrzymałam ;)
Dzisiaj promocja była w saturnie, to kupiłam robota kuchennego, miałam tylko mikser, ale zupki na czymś trzeba przecierać, wiec mozna uznac, ze to pierwsze zakupy dla mamleństwa :) (chociaz i tak pewnie się skończy, ze zupki bedzie robic moja mama:-D:-D:-D)

reklama
śmieszne sa te "wyprawki". wyprawka to chyba chodzi o ubranka do szpitala kiedy dzidzia sie urodzi, a jak patrzylam na rozmiar to ta wyprawka jest na 8 miesiecy lub 6 miesiecy. Nie wiem jaki masz ty rechot1sb, sprawdz lepiej kochana zebys wielgasa do szpitala nie wziela!

hej:) ja otrzymuję wiele sprzecznych informacji, ciotki straszą, że nie wolno zapeszać:)zakupy dla maluszka powinno się robić w zaawansowanej ciąży, doświadczone koleżanki radzą powoli kompletować akcesoria:)etc...ja narazie wykorzystałam prezent od przyjaciółki i wykorzystałam kupon na zakupy w smyku - kupiłam śliczne smoczki:))))

Wczoraj się dowiedzieliśmy, że będziemy mieli synka...
Dziś będąc na mieście wstąpiłam do sklepu z odzieżą dziecięcą....oczywiście nie mogłam się powstrzymać! Dodaję fotkę ;)

Załączniki

• DSC00066.jpg
    DSC00066.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 66
Najeli, ale śliczne ubranka :-). Też już się nie mogę doczekać zakupów. Fajnie, że znacie już płeć.

Mebelki pewnie też kupimy w IKEA. Lubię tam kupować, bo rzeczy są przemyślane i można robić ładnie dobierać meble do własnych potrzeb.

Ostatnia edycja:
Najeli przepiękny komplecik !

A mnie nadal nie ciągnie do zakupów...:confused:

To pewnie dlatego że w domu mam bączka, dla którego ciągle muszę coś kupować...:-p

reklama
Do góry