reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

ja dałam w hm160 i sa super. Już nie noszę, skoro tyle dałam, mimo ze wbijam sięjeszcze w jakieś niskie biodrówki :-)

reklama
mnie też najbardziej przeraża kurtka:baffled:
musi być porządna i ciepła, i miło byłoby gdyby wyglądało sie w niej chociaz "przyzwoicie" a nie grubo jak bałwan:-)

a co dla maluszka to mam już kilka bodziaków, i fajny kombinezonik misia z uszkami i łapkami, wylicytowałam go na allegro, niewiem czy będę miała okazję ubrać, ale nie mogłam się powstrzymać. Mój D powiedział że już kompletnie zwariowałam

Mnie opcja kurtki wręcz PRZERAŻA !!! Zawsze chodziłam w niezniszczalnej dopasowanej ramonesce skórzanej albo skórzanym płaszczu ... nie wiem co teraz zrobię ... myślałam o wełnianym poncho ... ale musialabym znaleźć cos naprawde stylowego ...a z drugiej strony wydatkować sie na jeden sezon ? Czeka mnie remont mieszkania ... może pobiegam ubrana grubo na cebulke albo bedę sie grzała w domku całą zime ?

Myślałam o czymś takim :
http://www.allegro.pl/item718216861_ponczo_z_polaru_czarne_r_uniwersalny.html

Ostatnia edycja:
Mnie opcja kurtki wręcz PRZERAŻA !!! Zawsze chodziłam w niezniszczalnej dopasowanej ramonesce skórzanej albo skórzanym płaszczu ... nie wiem co teraz zrobię ... myślałam o wełnianym poncho ... ale musialabym znaleźć cos naprawde stylowego ...a z drugiej strony wydatkować sie na jeden sezon ? Czeka mnie remont mieszkania ... może pobiegam ubrana grubo na cebulke albo bedę sie grzała w domku całą zime ?

Myślałam o czymś takim :
PONCZO Z POLARU, CZARNE (R. UNIWERSALNY) (718216861) - Aukcje internetowe Allegro

Znachorka widzę, że my podbne klimaty. Ja też lubię moją niezniszczalną ramoneskę :). W tym ponczo to raczej zamarzniesz ;)

_Pysia_ - Ale pod spód grrrrrruuuby swetr wełniany sweter . Przynajmniej z butami nie mam problemu :D Chociarz szukam sobie od jakiegos czasu czegoś specjalnego ... ;)

reklama
Ja też mam problem z kurtką... Zalezy jaka zima będzie.
Mam w sumie ciepłe futerko, ale takie nie za długie, bo zakrywa mi pośladki i koniec. Więc obawiam się, że będę częściej siedzieć w domu niż wychodzić!
Chyba, że zima będzie lekka, to mam taki późnojesienny płaszczyk :>
Ale nic nie bede kupować, bo to nie ma sensu! Na jeden i to nie cały sezon!

Do góry