reklama
kaasiorek84
Fanka BB :)
Polecam wam C&A tam mają tanie ciuszki dla dzieci i tańsze spodnie dla kobiet w ciąży niż H&M
a co dla maluszka to mam już kilka bodziaków, i fajny kombinezonik misia z uszkami i łapkami, wylicytowałam go na allegro, niewiem czy będę miała okazję ubrać, ale nie mogłam się powstrzymać. Mój D powiedział że już kompletnie zwariowałam
Mnie opcja kurtki wręcz PRZERAŻA !!! Zawsze chodziłam w niezniszczalnej dopasowanej ramonesce skórzanej albo skórzanym płaszczu ... nie wiem co teraz zrobię ... myślałam o wełnianym poncho ... ale musialabym znaleźć cos naprawde stylowego ...a z drugiej strony wydatkować sie na jeden sezon ? Czeka mnie remont mieszkania ... może pobiegam ubrana grubo na cebulke albo bedę sie grzała w domku całą zime ?
Myślałam o czymś takim :
http://www.allegro.pl/item718216861_ponczo_z_polaru_czarne_r_uniwersalny.html
Myślałam o czymś takim :
http://www.allegro.pl/item718216861_ponczo_z_polaru_czarne_r_uniwersalny.html
Ostatnia edycja:
_Pysia_
Fanka BB :)
Mnie opcja kurtki wręcz PRZERAŻA !!! Zawsze chodziłam w niezniszczalnej dopasowanej ramonesce skórzanej albo skórzanym płaszczu ... nie wiem co teraz zrobię ... myślałam o wełnianym poncho ... ale musialabym znaleźć cos naprawde stylowego ...a z drugiej strony wydatkować sie na jeden sezon ? Czeka mnie remont mieszkania ... może pobiegam ubrana grubo na cebulke albo bedę sie grzała w domku całą zime ?
Myślałam o czymś takim :
PONCZO Z POLARU, CZARNE (R. UNIWERSALNY) (718216861) - Aukcje internetowe Allegro
Znachorka widzę, że my podbne klimaty. Ja też lubię moją niezniszczalną ramoneskę . W tym ponczo to raczej zamarzniesz
Dusia08
Marzec '08
Na innym watku dziewczyny podawaly link do tych spioszkuw i sa tam inne kolory niz tylko rozowy i niebieski :-)
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Ja też mam problem z kurtką... Zalezy jaka zima będzie.
Mam w sumie ciepłe futerko, ale takie nie za długie, bo zakrywa mi pośladki i koniec. Więc obawiam się, że będę częściej siedzieć w domu niż wychodzić!
Chyba, że zima będzie lekka, to mam taki późnojesienny płaszczyk :>
Ale nic nie bede kupować, bo to nie ma sensu! Na jeden i to nie cały sezon!
Mam w sumie ciepłe futerko, ale takie nie za długie, bo zakrywa mi pośladki i koniec. Więc obawiam się, że będę częściej siedzieć w domu niż wychodzić!
Chyba, że zima będzie lekka, to mam taki późnojesienny płaszczyk :>
Ale nic nie bede kupować, bo to nie ma sensu! Na jeden i to nie cały sezon!
Podziel się: