reklama
Ale wydaje mi sie że powinnysmy choć troszke opierać się nagonce na konsumenta . Zachodzimy w ciąże , zaczynamy interesować się tematem , i już napadają nas reklamy . I wszystko jest dobre dla każdej z nas ... Nie ma wyjatków . Czasem wystarczy zaglądnąć do szafy , żeby zoabczyć że wszystkie cuda możemy miec pod ręką . Np chusty do noszenia dzieci
_Pysia_
Fanka BB :)
Jak szukalam prezentu dla siostry jak urodziła, to kolezanka mi pokazała mi chusty, była nimi zachwycona. Ale ja siebie tez nie widze jako uzytkoniczki takiej. Ja wogóle jestem jakaś taka felerna. Nie jestem grupa docelową wiekszosci reklam gadżetów.
Z wózkiem tez będe miała problem, bo szukam klasycznego. Ciuszki mnie nie rozbraja, raczej patrzę, gdzie mają szwy jaki mają wzór, narazie widziałam, ze dwa, kótre chcialabym kupić . Oj biedne moje dziecko będzie.
Jak młodemu kupuję zabawki, to tez takie, kótrymi chcialabym się sama bawić , a nie te super kolorowe. I zawsze wybór zabawki zajmuje mi strzasznie dużo czasu. Pewnie tak ze wszyskim będzie.
Z wózkiem tez będe miała problem, bo szukam klasycznego. Ciuszki mnie nie rozbraja, raczej patrzę, gdzie mają szwy jaki mają wzór, narazie widziałam, ze dwa, kótre chcialabym kupić . Oj biedne moje dziecko będzie.
Jak młodemu kupuję zabawki, to tez takie, kótrymi chcialabym się sama bawić , a nie te super kolorowe. I zawsze wybór zabawki zajmuje mi strzasznie dużo czasu. Pewnie tak ze wszyskim będzie.
Eh dziewczyny ja tam w przesądy nie wierzę w pierwszej ciąży juz jak tylko się dowiedziałam odrazu kupiłam słodki różowy kubeczek z uszkami chociaż wiedziałam ze nieprędko będzie potrzebny no i nie wiedziaam jaka bedzie płeć wszyscy mówili że na pewno chłopak bo ładnie wyglądam a tu dziewuszka. A teraz mam mnóstwo ubranek po mojej Majce ale tez duzo takich spodenek i ciuszków które na chłopca będą pasować, a później powoli rozejrze się za czymś nowym kilka kompleów bo dzieciaki szybko wyrastają, więc nie ma sensu duzo w jedny m romiarze kupować.
Ilonaa
Mein Schatz :)
Ja chcę sobie kupić taki kojec
ŁÓŻECZKO KOJEC SIMPLE BABY DESING +TORBAM G-9 (705083126) - Aukcje internetowe Allegro to nawet po powrocie ze szpitala "jedną nogą" go rozłożę hehehe
ŁÓŻECZKO KOJEC SIMPLE BABY DESING +TORBAM G-9 (705083126) - Aukcje internetowe Allegro to nawet po powrocie ze szpitala "jedną nogą" go rozłożę hehehe
Dusia08
Marzec '08
Ja mam juz rozlorzone tylko bende musiala przeniesc od malego z sypialni do dzidzi do pokoju :-)
W pierwszej ciazy rozlozylismy jakies dwa miesiace przed porodem.
W pierwszej ciazy rozlozylismy jakies dwa miesiace przed porodem.
Dusia08
Marzec '08
Ja chcę sobie kupić taki kojec
Ale bendziesz wymieniac materac na inny niz jest w tym lozeczku??? Ja niewiem ale moim zdaniem te materace co sa w lozeczkach turystycznych to nie sa dobre dla malutkich dzieci. Sa strasznie cienkie a pod spodem deska wiec nie mysle ze sa za wygodne
reklama
Ilonaa
Mein Schatz :)
*MS*GRACO KOJEC CONTOUR ELECTRA WYS W24H+PREZENT (697278864) - Aukcje internetowe Allegro
ten jest chyba nawet lepszy, bo widzę, że mają dwa poziomy regulacji materacyka
ten jest chyba nawet lepszy, bo widzę, że mają dwa poziomy regulacji materacyka
Podziel się: