reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Znachorka mam takie same odczucia. Mnie raczej odstrasza cena za coś co dla mnie wydaje się fanaberią.
Ale jak Wam się przez to będzie się lepiej spało, nie manie to oceniać ;-). Życzę, żeby spełniło wasze oczekiwania.

reklama
Ale wydaje mi sie że powinnysmy choć troszke opierać się nagonce na konsumenta . Zachodzimy w ciąże , zaczynamy interesować się tematem , i już napadają nas reklamy . I wszystko jest dobre dla każdej z nas ... Nie ma wyjatków . Czasem wystarczy zaglądnąć do szafy , żeby zoabczyć że wszystkie cuda możemy miec pod ręką . Np chusty do noszenia dzieci :)

Jak szukalam prezentu dla siostry jak urodziła, to kolezanka mi pokazała mi chusty, była nimi zachwycona. Ale ja siebie tez nie widze jako uzytkoniczki takiej. Ja wogóle jestem jakaś taka felerna. Nie jestem grupa docelową wiekszosci reklam gadżetów.
Z wózkiem tez będe miała problem, bo szukam klasycznego. Ciuszki mnie nie rozbraja, raczej patrzę, gdzie mają szwy jaki mają wzór, narazie widziałam, ze dwa, kótre chcialabym kupić :-D. Oj biedne moje dziecko będzie.
Jak młodemu kupuję zabawki, to tez takie, kótrymi chcialabym się sama bawić :-D, a nie te super kolorowe. I zawsze wybór zabawki zajmuje mi strzasznie dużo czasu. Pewnie tak ze wszyskim będzie.

Ja też taką poduchę mam codziennie z kołdry jak śpię :-p Ale faktycznie może jest fajna, nie wiem nie próbowałam:-p

Eh dziewczyny ja tam w przesądy nie wierzę w pierwszej ciąży juz jak tylko się dowiedziałam odrazu kupiłam słodki różowy kubeczek z uszkami chociaż wiedziałam ze nieprędko będzie potrzebny no i nie wiedziaam jaka bedzie płeć wszyscy mówili że na pewno chłopak bo ładnie wyglądam a tu dziewuszka. A teraz mam mnóstwo ubranek po mojej Majce ale tez duzo takich spodenek i ciuszków które na chłopca będą pasować, a później powoli rozejrze się za czymś nowym kilka kompleów bo dzieciaki szybko wyrastają, więc nie ma sensu duzo w jedny m romiarze kupować.:tak:

Witam wszystkich ;) A czy rozkladacie łóżeczka przed porodem?? czy dopiero po wyjsciu czy moze ktos sie tym zajmie jak bedziecie w szpitalu???

reklama
Do góry