reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
powiem wam ze za mnie to tesciowa robi zakupy :p sama nie wiem kiedy kupila juz rozek, reczniczej kocyk i inne takie rzeczy. Ona jest bardzo podekscytowana, a wiem ze najbardziej chcialaby dziewuszke, bo u niej w rodzinie same chlopy sa no i ona sama ma dwoch synkow. Z kuzynostwa ma tylko jedna kuzynke. :| kurcze czyzby plec mojej dzidzi byla przesądzona ? :p ;)

ja też, skąd tu kurtkę wyczarować sensowną????

Ja się jeszcze nigdy nei dorobiłam sensownej kurtki. Zawsze jesienną i jeansową nosiłam. Potem miałam jakiś płaśzczyk nawet zimowy, ale go nei cierpiałam, także długo w nim nie pochodizłam. Ale w tym roku to już chyba tak lajtowo nie przejdzie i coś ciepłego trzeba bedzie kupić, bo chyba 3 meisiecy nie będę w domu siedzieć :-D.

A ja mam w pazdzierniku wesele i juz tez chodze sie rozgladam co sobie kupic choc jeszcze nie wiem ile mi brzunio urosnie!

Tez się wybieram 20 któregoś i nawet jeszcze nei myślę o sukience, bo nigdy nic nei wiadomo. Może już bedę wielkości wiloryba i co wtedy:-). Zacznę mysleć dopiero w październiku, a kupie najpóźniej jak się da.

reklama
Do góry