reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Super wozeczek. I fajnie ze mozna fotelik przypiac na stelaz, mi to sie naprawde przydalo jak synek byl maly. Jak gdzies do sklepu skoczyc czy cos to nie trzeba calego wozka do samochodu wkladac. A kolor tez fajny!

Na tym też mi zależało, ponieważ często gdzieś jeżdzimy, i taki fotelik to dla nas wygoda. Kolorek miał być zielony, ale jak go zobaczyłam na żywo to się przeraziłam. Był taki odblaskowy zielony. Taka żarówa:szok: A czerwony i fioletowy nie wchodził w grę:no:

świetny wózek Paulla! kolorek też:tak:
a gdzie kupiłaś i za ile??

Kupiłam w hurtowni w Komornikach, dużo rzeczy mam zamiar tam kupić bo jest o wiele taniej. Sam wózek ze spacerówką kosztował 1220 zł, fotelik do samochodu 200zł. Do tego jeszcze moskitiera i folie przeciwdeszczowe. Razem wyszło 1500zł. Nie mogłam wyjść z samym wózkiem, więc kupiłam jeszcze akrylowy kocyk i taki biały welurkowy komplecik (śpioch, kaftanik, czapeczka):-)

Kejt i Pati śliczne ciuszki, hmmmmm ja mam ochotę też na jakąś sukienusię:tak::tak: dla Amelki oczywiście, wózki też mi się podobają, dostarczacie mi inspiracji...my z Maćkiem chyba też już podjęliśmy decyzję co do wózka ihihih Maciek mówi że to musi być sportowa fura jak dla taty hihih czyli Xlander:-D:-D

Też chciałam kupić x-landera ale nasz samochodzik nie mieści spacerówki, a tam nie ma metody "klik-klik" i można ją tylko ustawić w jednym kierunku jazdy:-( Ale wózeczki są cudowne i gdybym nie znalazła gtx to pewnie kupiłabym x-landera.

reklama
kurde nie pamietam ale na pewno nowa wersja:-), bo ogladalismy nowy folder z tymi wozkami i na allegro przegladalismy, ale kupimy po slubie wiec nic konkretnego jeszce nie zamowilismy, tylko szukac bedziemy takiego;-)

Kejt slodziutka sukieneczka :-) ja wlasnie dzisiaj przejrzalam ciuchy po mojej Corci i najbardziej mi serce peka na widok tych slodkich malych sukieneczek i rozowych bodziaczkow, ktorych nei wykorzystam :-(

Patrycja super, super, i jeszcze raz super ten kombinezonik :tak::-)

Shingle, Paulla bardzo mi sie podobaja Wasze wozki, a kolory oba swietne :-)

Paullla Podaj proszę dokładny adres tej hurtowni w Komornikach, albo mniej wiecej gdzie się mieści PLIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Proszę bardzo:-)
Maret
ul. Słoneczna 11

musisz jechać cały czas ulicą Głogowską w stronę Komornik. Jak dojedziesz do Komornik to na tej głównej drodze po lewej stronie jest hotel "Green Hotel" a po prawej są sady owocowe, musisz skręcić na krzyżówce w prawo w te sady. Jak pojedziesz tą główną drogą to z prawej strony są w głębi domy i na jednym takim żółtym jest napisane "WÓZKI DZIECIĘCE"

tu jest strona internetowa http://maret.pl/

real.jpg
A tu znów będą mieli promocje w realu tylko ja głupia nie przeczytałam od kiedy do kiedy :eek: ale może wy dostajecie papierowe ulotki to będziecie miały tam napisane :-p

reklama
Do góry