Super wozeczek. I fajnie ze mozna fotelik przypiac na stelaz, mi to sie naprawde przydalo jak synek byl maly. Jak gdzies do sklepu skoczyc czy cos to nie trzeba calego wozka do samochodu wkladac. A kolor tez fajny!
Na tym też mi zależało, ponieważ często gdzieś jeżdzimy, i taki fotelik to dla nas wygoda. Kolorek miał być zielony, ale jak go zobaczyłam na żywo to się przeraziłam. Był taki odblaskowy zielony. Taka żarówa A czerwony i fioletowy nie wchodził w grę
świetny wózek Paulla! kolorek też
a gdzie kupiłaś i za ile??
Kupiłam w hurtowni w Komornikach, dużo rzeczy mam zamiar tam kupić bo jest o wiele taniej. Sam wózek ze spacerówką kosztował 1220 zł, fotelik do samochodu 200zł. Do tego jeszcze moskitiera i folie przeciwdeszczowe. Razem wyszło 1500zł. Nie mogłam wyjść z samym wózkiem, więc kupiłam jeszcze akrylowy kocyk i taki biały welurkowy komplecik (śpioch, kaftanik, czapeczka):-)
Kejt i Pati śliczne ciuszki, hmmmmm ja mam ochotę też na jakąś sukienusię dla Amelki oczywiście, wózki też mi się podobają, dostarczacie mi inspiracji...my z Maćkiem chyba też już podjęliśmy decyzję co do wózka ihihih Maciek mówi że to musi być sportowa fura jak dla taty hihih czyli Xlander
Też chciałam kupić x-landera ale nasz samochodzik nie mieści spacerówki, a tam nie ma metody "klik-klik" i można ją tylko ustawić w jednym kierunku jazdy:-( Ale wózeczki są cudowne i gdybym nie znalazła gtx to pewnie kupiłabym x-landera.