Znachorka a jak żeś to wyczarowała?Haaa a ja sie pochwale ! te wszystkie ciuszki na zdjęciu kosztowały mnie tylko 20 zł + kilka z nich jest jeszcze po mnie
reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
Znachorko- czyli wyprawka juz jest
To teraz chyba kciuki trzeba zacisnąc zeby byla dziewuszka bo widze ze tam i różowe ubranka są
To teraz chyba kciuki trzeba zacisnąc zeby byla dziewuszka bo widze ze tam i różowe ubranka są
Nalegałam żeby nie kupowac rózowych ... ale moja mamusia z cioteczką są wszechwiedzące . Zresztą ciocia stwierdziła że "w nocy wszystkie koty są czarne" i ewentualnie jak bedzie Kazik a nie Kinga to różowe ciuszki będą robic za piżamki
kejt82: lumpexy lumpexy i jeszcze raz lumpexy, mam talent do wyszukiwania najmniej zniszczonych i firmowych ubrań wśród uzywanych na wagę Polecam sklepy z odzieżą uzywaną polo . Trzeba tam sp
ędzić chwile i wiedzieć czy naprzykład jeśli ciuszek ma plamkę to z czego może być i czy się spierze .
kejt82: lumpexy lumpexy i jeszcze raz lumpexy, mam talent do wyszukiwania najmniej zniszczonych i firmowych ubrań wśród uzywanych na wagę Polecam sklepy z odzieżą uzywaną polo . Trzeba tam sp
Ostatnia edycja:
No niestety ja też jeżeli chodzi o lumpeksy nigdy nic fajnego nie widze natomiast moja mama zawsze super malutkiej ciuszki potrafi wyszukac za grosze.Ech - moja bratowa też ma taki talent...
Ja niestety jestem zakupową kaleką - nawet w super sklepach...:-(
Pewnie poproszę ją o pomoc... jak już będę gromadzić wyprawkę
Mnie sztuki szukania i znajdywania właściwych rzeczy w lumpach nauczyły mama z ciocią . zaczynałam od wyszukiwania ubranek dla malutkich dzieci które pasowały na moją lalke . Potem Pojedyncze ubrania dla mnie . Zawsze dostawałam info czy daną rzecz warto kupić czy nie i z jakiego powodu . Teraz moge oficjalnie podziękować mamie i ciotce , bo gdy już utrzymuje się sama wiem jak ubrać siebie dziecko i M żeby nie stracić calej wypłaty A zarazem wyglądać czystko schludnie i ... MODNIE !!!
Przecierz moda głównie opiera się na powrotach stylu ? Jakie jest więc lepsze miejsce by ich szukać niż lumpeksy ? Pozatym w wielu lumpach można znaleść tony MARKOWYCH ciuchów , MEXX , ATMOSPHERE , NEXT , LONSDALE, EVERLAST, BIGSTAR , cK , D&G , ZARA , NIKE , ADIDAS ... to tylko nie które ciuszki z mojej szafy za kupione na ...wagę Więc dziewczyny , która ma teraz więcej wolnego i mniej obowiązków zachęcam do biegania po szmateksach . Polecam POLO , LUMPEX i inne sklepy z uzywanką dzialające jako sieć sklepów . Małe sklepiki ze szmatami czesto zaopatrują się w towar ostatniego sortu , czyli tak zwane " najtańsze wory" . Tam rzeczywiście cięzko jest coś znaleźć ... ewentulnie moda ala Moherowy berecik ... Pytajcie o dni dostawy , wtedy jest największa szansa że cos porządnego wygrzebiecie pierwsze. W POLO sa to np wtorki , ale wtedy tez towar jest najdroższy za kilo . bo aż 45 zł . Za to w poniedziałki już tylko 15 ,a le same resztki .
Kupowanie ciuszków na wage może byc świetną frajda
Przecierz moda głównie opiera się na powrotach stylu ? Jakie jest więc lepsze miejsce by ich szukać niż lumpeksy ? Pozatym w wielu lumpach można znaleść tony MARKOWYCH ciuchów , MEXX , ATMOSPHERE , NEXT , LONSDALE, EVERLAST, BIGSTAR , cK , D&G , ZARA , NIKE , ADIDAS ... to tylko nie które ciuszki z mojej szafy za kupione na ...wagę Więc dziewczyny , która ma teraz więcej wolnego i mniej obowiązków zachęcam do biegania po szmateksach . Polecam POLO , LUMPEX i inne sklepy z uzywanką dzialające jako sieć sklepów . Małe sklepiki ze szmatami czesto zaopatrują się w towar ostatniego sortu , czyli tak zwane " najtańsze wory" . Tam rzeczywiście cięzko jest coś znaleźć ... ewentulnie moda ala Moherowy berecik ... Pytajcie o dni dostawy , wtedy jest największa szansa że cos porządnego wygrzebiecie pierwsze. W POLO sa to np wtorki , ale wtedy tez towar jest najdroższy za kilo . bo aż 45 zł . Za to w poniedziałki już tylko 15 ,a le same resztki .
Kupowanie ciuszków na wage może byc świetną frajda
Skorzystałam dziś z Twojej rady... I udałam się do lumpeks w poszukiwaniu jakiś spodenek w które bym się mieściła i które nadawały by się jeszcze na lato i urlop we wrześniu.
I znalazłam fajne dzinsowe ciążowe krótkie spodenki - będą akurat na mój tłusty brzucho
I znalazłam fajne dzinsowe ciążowe krótkie spodenki - będą akurat na mój tłusty brzucho
Czarodziejka
Kejt- fajne porciaki
reklama
double_aga
a ja z zakupami poczekam tylko do momentu, aż dowiem się, jakiej płci dzieciątko mieszka u mnie w brzuchu ) i ani dnia dłużej
w poprzedniej ciąży odkładałam moment zakupów w nieskończoność, bo mam czas, bo nie będę zapeszać... i od 8 mca kazali mi leżeć i tylko się wściekałam, że mąż kupuje nie takie jak trzeba, że wolałabym sama ) dlatego jak tylko coś się dowiem... ruszam na łowy
w poprzedniej ciąży odkładałam moment zakupów w nieskończoność, bo mam czas, bo nie będę zapeszać... i od 8 mca kazali mi leżeć i tylko się wściekałam, że mąż kupuje nie takie jak trzeba, że wolałabym sama ) dlatego jak tylko coś się dowiem... ruszam na łowy
Podziel się: