reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Znachorko- czyli wyprawka juz jest:tak:
To teraz chyba kciuki trzeba zacisnąc zeby byla dziewuszka bo widze ze tam i różowe ubranka są:-D

Nalegałam żeby nie kupowac rózowych ... ale moja mamusia z cioteczką są wszechwiedzące . Zresztą ciocia stwierdziła że "w nocy wszystkie koty są czarne" i ewentualnie jak bedzie Kazik a nie Kinga to różowe ciuszki będą robic za piżamki :)
kejt82: lumpexy lumpexy i jeszcze raz lumpexy, :) mam talent do wyszukiwania najmniej zniszczonych i firmowych ubrań wśród uzywanych na wagę :) Polecam sklepy z odzieżą uzywaną polo . Trzeba tam sp
moz-screenshot.jpg
ędzić chwile i wiedzieć czy naprzykład jeśli ciuszek ma plamkę to z czego może być i czy się spierze . :)

Ostatnia edycja:
Ech - moja bratowa też ma taki talent...
Ja niestety jestem zakupową kaleką - nawet w super sklepach...:-(
Pewnie poproszę ją o pomoc... jak już będę gromadzić wyprawkę :)

Ech - moja bratowa też ma taki talent...
Ja niestety jestem zakupową kaleką - nawet w super sklepach...:-(
Pewnie poproszę ją o pomoc... jak już będę gromadzić wyprawkę :)
No niestety ja też jeżeli chodzi o lumpeksy nigdy nic fajnego nie widze natomiast moja mama zawsze super malutkiej ciuszki potrafi wyszukac za grosze.

Mnie sztuki szukania i znajdywania właściwych rzeczy w lumpach nauczyły mama z ciocią . zaczynałam od wyszukiwania ubranek dla malutkich dzieci które pasowały na moją lalke . Potem Pojedyncze ubrania dla mnie . Zawsze dostawałam info czy daną rzecz warto kupić czy nie i z jakiego powodu . Teraz moge oficjalnie podziękować mamie i ciotce , bo gdy już utrzymuje się sama wiem jak ubrać siebie dziecko i M żeby nie stracić calej wypłaty :) A zarazem wyglądać czystko schludnie i ... MODNIE !!!
Przecierz moda głównie opiera się na powrotach stylu ? Jakie jest więc lepsze miejsce by ich szukać niż lumpeksy ? Pozatym w wielu lumpach można znaleść tony MARKOWYCH ciuchów , MEXX , ATMOSPHERE , NEXT , LONSDALE, EVERLAST, BIGSTAR , cK , D&G , ZARA , NIKE , ADIDAS ... to tylko nie które ciuszki z mojej szafy za kupione na ...wagę :) Więc dziewczyny , która ma teraz więcej wolnego i mniej obowiązków zachęcam do biegania po szmateksach . Polecam POLO , LUMPEX i inne sklepy z uzywanką dzialające jako sieć sklepów . Małe sklepiki ze szmatami czesto zaopatrują się w towar ostatniego sortu , czyli tak zwane " najtańsze wory" . Tam rzeczywiście cięzko jest coś znaleźć ... ewentulnie moda ala Moherowy berecik ... Pytajcie o dni dostawy , wtedy jest największa szansa że cos porządnego wygrzebiecie pierwsze. W POLO sa to np wtorki , ale wtedy tez towar jest najdroższy za kilo . bo aż 45 zł . Za to w poniedziałki już tylko 15 ,a le same resztki .
Kupowanie ciuszków na wage może byc świetną frajda :)

Skorzystałam dziś z Twojej rady... :) I udałam się do lumpeks w poszukiwaniu jakiś spodenek w które bym się mieściła i które nadawały by się jeszcze na lato i urlop we wrześniu.

I znalazłam fajne dzinsowe ciążowe krótkie spodenki - będą akurat na mój tłusty brzucho :D

No widzisz ! Cieszę się :)
I w dodatku jestes nie powtarzalna , bo takich nie sprzedają w każdym sklepie ciążowym :)

reklama
a ja z zakupami poczekam tylko do momentu, aż dowiem się, jakiej płci dzieciątko mieszka u mnie w brzuchu :)) i ani dnia dłużej :)

w poprzedniej ciąży odkładałam moment zakupów w nieskończoność, bo mam czas, bo nie będę zapeszać... i od 8 mca kazali mi leżeć i tylko się wściekałam, że mąż kupuje nie takie jak trzeba, że wolałabym sama :)) dlatego jak tylko coś się dowiem... :D ruszam na łowy :D

Do góry