reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

A ja nadal szukam pościeli dla Dzidzi :wściekła/y: u mnie w sklepach taki badziew, że szkoda gadać a w sklepach internetowych albo nie umiem szukać albo już nie wiem co :-( A Wy kupiłyście już pościele?

reklama
A ja nadal szukam pościeli dla Dzidzi :wściekła/y: u mnie w sklepach taki badziew, że szkoda gadać a w sklepach internetowych albo nie umiem szukać albo już nie wiem co :-( A Wy kupiłyście już pościele?
ja sie zastanawiam miedzy 2 aukcjami :
MY-SWEET-BABY 7-cz.120x90 baldachim material+serca (772962908) - Aukcje internetowe Allegro
oraz
DARLAND POSCIEL 8el-120x90 HAFTOWANE APLIKACJE (759918087) - Aukcje internetowe Allegro

takie mi sie podobaja. z tej pierwszej kremowe serduszka albo brzoskwiniowe. Zadne paseczki. z tego drugiego obsatwiam niebieski kolorek. kupie jedną z nich bo juz oszalałam na punkcie takich pościeli

MY-SWEET-BABY 7-cz.120x90 baldachim material+serca (772962908) - Aukcje internetowe Allegro
oraz
DARLAND POSCIEL 8el-120x90 HAFTOWANE APLIKACJE (759918087) - Aukcje internetowe Allegro

takie mi sie podobaja. z tej pierwszej kremowe serduszka albo brzoskwiniowe. Zadne paseczki. z tego drugiego obsatwiam niebieski kolorek. kupie jedną z nich bo juz oszalałam na punkcie takich pościeli
śliczne!!!!!! no ja takich właśnie szukam ale poza allegro bo tam mam problem z kontem i nie mogę kupować :-( I ni cholery w tak normalnej cenie takich ładnych no nie umiem poszukać :wściekła/y:

Majsii popytaj w rodzinie i wśród bliskich znajomych, czy mogłabyś kupić pościel przez ich konto.
ps. mam problem, bo będę miała córeczkę a te wszystkie róże są jakieś takie badziewne... Najbardziej podobają mi się niebieskie ew. zielone:)

ja znalazłam takie śliczne w normalnym sklepie ale cena 300zl za komplet 5 elementowy mnie zabiła.

nie mozesz sie zalogowac na konto? ja mam konto aktywne i stale cos kupuje na allegro, maz też korzysta z mojego konta.
No właśnie ktoś kiedyś skorzystał z mojego konta nie popłacił a ja juz z tą osobą nie mam kontaktu (mój były ;]) i teraz mam same problemy już z 4 pisma pisałam i nie będę się wypowiadać :-p
Majsi - ta pościel można w sklepie u producenta kupić - ja chcę z misiem i osiołkiem :)))

o taka (od razu adrs do stronki :D):

3el-miś i osiołek w zieleni H3
O jejuuuuuuuu u mnie w sklepie takie 3 elementu kosztują ok 300 zł :eek: a na tej stronce wybrałam
6el-miś i osiołek w zieleni szyfon H3
przybornik-miś i osiołek w zieleni H3
rożek-miś i osiołek w zieleni H3
prześcieradło-120x60
falbana-zielona
I wyszło taniej niż za samą pościel u mnie w sklepie :-D
Normalnie Was kocham za tą stronkę Kobietki :-D

reklama
oraz

Anisenkuuuuuu śliczne znalazłaś te pościele, pogniewałabyś się jak bym sobie też coś takiego zamówiła???? podoba mi się ten wzór z serduszkami i widzę że facet ma dużo tych kompletów na sprzedaż????;-)

Do góry