Majsii
Fanka BB :)
A ja nadal szukam pościeli dla Dzidzi u mnie w sklepach taki badziew, że szkoda gadać a w sklepach internetowych albo nie umiem szukać albo już nie wiem co :-( A Wy kupiłyście już pościele?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja sie zastanawiam miedzy 2 aukcjami :A ja nadal szukam pościeli dla Dzidzi u mnie w sklepach taki badziew, że szkoda gadać a w sklepach internetowych albo nie umiem szukać albo już nie wiem co :-( A Wy kupiłyście już pościele?
śliczne!!!!!! no ja takich właśnie szukam ale poza allegro bo tam mam problem z kontem i nie mogę kupować :-( I ni cholery w tak normalnej cenie takich ładnych no nie umiem poszukaćja sie zastanawiam miedzy 2 aukcjami :
MY-SWEET-BABY 7-cz.120x90 baldachim material+serca (772962908) - Aukcje internetowe Allegro
oraz
DARLAND POSCIEL 8el-120x90 HAFTOWANE APLIKACJE (759918087) - Aukcje internetowe Allegro
takie mi sie podobaja. z tej pierwszej kremowe serduszka albo brzoskwiniowe. Zadne paseczki. z tego drugiego obsatwiam niebieski kolorek. kupie jedną z nich bo juz oszalałam na punkcie takich pościeli
Majsi - ta pościel można w sklepie u producenta kupić - ja chcę z misiem i osiołkiem ))
o taka (od razu adrs do stronki ):
3el-miś i osiołek w zieleni H3
No właśnie ktoś kiedyś skorzystał z mojego konta nie popłacił a ja juz z tą osobą nie mam kontaktu (mój były ;]) i teraz mam same problemy już z 4 pisma pisałam i nie będę się wypowiadaćja znalazłam takie śliczne w normalnym sklepie ale cena 300zl za komplet 5 elementowy mnie zabiła.
nie mozesz sie zalogowac na konto? ja mam konto aktywne i stale cos kupuje na allegro, maz też korzysta z mojego konta.
O jejuuuuuuuu u mnie w sklepie takie 3 elementu kosztują ok 300 zł a na tej stronce wybrałamMajsi - ta pościel można w sklepie u producenta kupić - ja chcę z misiem i osiołkiem ))
o taka (od razu adrs do stronki ):
3el-miś i osiołek w zieleni H3
to załóz konto na kogoś z rodziny, albo kup przez kogos znajomego .Co za problem.śliczne!!!!!! no ja takich właśnie szukam ale poza allegro bo tam mam problem z kontem i nie mogę kupować :-( I ni cholery w tak normalnej cenie takich ładnych no nie umiem poszukać
Anisenkuuuuuu śliczne znalazłaś te pościele, pogniewałabyś się jak bym sobie też coś takiego zamówiła???? podoba mi się ten wzór z serduszkami i widzę że facet ma dużo tych kompletów na sprzedaż????;-)ja sie zastanawiam miedzy 2 aukcjami :
MY-SWEET-BABY 7-cz.120x90 baldachim material+serca (772962908) - Aukcje internetowe Allegro
oraz
DARLAND POSCIEL 8el-120x90 HAFTOWANE APLIKACJE (759918087) - Aukcje internetowe Allegro
takie mi sie podobaja. z tej pierwszej kremowe serduszka albo brzoskwiniowe. Zadne paseczki. z tego drugiego obsatwiam niebieski kolorek. kupie jedną z nich bo juz oszalałam na punkcie takich pościeli