reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

Ja już ponad miesiąc wiem że czekamy na Milenkę, a dopiero wczoraj kupiłam jej pierwszą rzecz - śpiworek. Kolejną kupię 22 października :-p Też w Biedronce - kombinezon :-D Bardzo mi się podoba na fotkach, więc jeśli będzie w realu taki ładny to będzie kolejna rzecz dla Milusi.

reklama
Pysia widzę, że urzekły nas te same paputki :-p tylko ja mam świnkę i pandę:-p

A o to mój najnowszy zakup: kocyk :-p:-p a taką lampkę nocną za niedługo zamawiamy :happy:

Załączniki

• Kocyk-polarowy-kubus-baby80x110.jpg
    Kocyk-polarowy-kubus-baby80x110.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 34
  • max_20081027-125204-_62703_wtp_3d_bedside_lamp.jpg
    max_20081027-125204-_62703_wtp_3d_bedside_lamp.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 26
doszedł tan pajacyk, wyglada dokładnie jak na tym zdjęciu :
* GEORGE * BAWEŁNIANY KOMPLECIK Z KACZKĄ * 0-3m (754625818) - Aukcje internetowe Allegro

teraz mam ból bo tak mi sie podoba ze nie oddała bym go za żadne skarby ;)

a co sądzicie o tym kombinezoniku?
KidsMode~NOWY CUDNY KOMBINEZON *angel ok.62 blue (755172385) - Aukcje internetowe Allegro

mam na niego ochtę, ale nie wiem czy tko duzo, czy mało. nie szukałam jeszcze kombinezonów w sklepach w Krakowie. u mnie w NT są prawie 2 razy droższe

doszedł tan pajacyk, wyglada dokładnie jak na tym zdjęciu :
* GEORGE * BAWEŁNIANY KOMPLECIK Z KACZKĄ * 0-3m (754625818) - Aukcje internetowe Allegro

teraz mam ból bo tak mi sie podoba ze nie oddała bym go za żadne skarby ;)

a co sądzicie o tym kombinezoniku?
KidsMode~NOWY CUDNY KOMBINEZON *angel ok.62 blue (755172385) - Aukcje internetowe Allegro

mam na niego ochtę, ale nie wiem czy tko duzo, czy mało. nie szukałam jeszcze kombinezonów w sklepach w Krakowie. u mnie w NT są prawie 2 razy droższe
Super ten komplecik z kaczuszką!!! Kombinezonik też fajny:tak:

Pati a dużo dałaś za wyprawkę ? :-)

Myślałam, żeby sobie może jakąś kupić albo pajacyki jakieś same na Allegro... bo już chyba wszystko dostałam od siostry... :-p

Anisen
zajebisty ten pajacyk :-) a ten kombinezon zimowy jak na moje oko bardzo opłaca się kupić, bo jest ładny i cenowo też fajny, bo jak widziałam u siebie niektóre to ceny miały.... ;-)

Pati a dużo dałaś za wyprawkę ? :-)

Myślałam, żeby sobie może jakąś kupić albo pajacyki jakieś same na Allegro... bo już chyba wszystko dostałam od siostry... :-p

Anisen zajebisty ten pajacyk :-) a ten kombinezon zimowy jak na moje oko bardzo opłaca się kupić, bo jest ładny i cenowo też fajny, bo jak widziałam u siebie niektóre to ceny miały.... ;-)
Wylicytowałam 45 szt. za 150zł:-p i nie które są jeszcze z metkami pochwalę się i porobie zdjęcia już całym moim zapasom :-D

reklama
Anisen świetny ten kombinezon i wydaję mi się że cena bardzo atrakcyjna. W mothercare widziałam ostatnio za 150-180zł masakra. NA pewno nie kupię takiego drogiego. Bo na moje oko to niczym się nie różnią.

Do góry