Ja już ponad miesiąc wiem że czekamy na Milenkę, a dopiero wczoraj kupiłam jej pierwszą rzecz - śpiworek. Kolejną kupię 22 października Też w Biedronce - kombinezon Bardzo mi się podoba na fotkach, więc jeśli będzie w realu taki ładny to będzie kolejna rzecz dla Milusi.
reklama
Ilonaa
Mein Schatz :)
Anisen
kochamy Cię mocno
doszedł tan pajacyk, wyglada dokładnie jak na tym zdjęciu :
* GEORGE * BAWEŁNIANY KOMPLECIK Z KACZKĄ * 0-3m (754625818) - Aukcje internetowe Allegro
teraz mam ból bo tak mi sie podoba ze nie oddała bym go za żadne skarby
a co sądzicie o tym kombinezoniku?
KidsMode~NOWY CUDNY KOMBINEZON *angel ok.62 blue (755172385) - Aukcje internetowe Allegro
mam na niego ochtę, ale nie wiem czy tko duzo, czy mało. nie szukałam jeszcze kombinezonów w sklepach w Krakowie. u mnie w NT są prawie 2 razy droższe
* GEORGE * BAWEŁNIANY KOMPLECIK Z KACZKĄ * 0-3m (754625818) - Aukcje internetowe Allegro
KidsMode~NOWY CUDNY KOMBINEZON *angel ok.62 blue (755172385) - Aukcje internetowe Allegro
mam na niego ochtę, ale nie wiem czy tko duzo, czy mało. nie szukałam jeszcze kombinezonów w sklepach w Krakowie. u mnie w NT są prawie 2 razy droższe
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Super ten komplecik z kaczuszką!!! Kombinezonik też fajnydoszedł tan pajacyk, wyglada dokładnie jak na tym zdjęciu :
Ilonaa
Pati a dużo dałaś za wyprawkę ? :-)
Myślałam, żeby sobie może jakąś kupić albo pajacyki jakieś same na Allegro... bo już chyba wszystko dostałam od siostry...
Anisen zajebisty ten pajacyk :-) a ten kombinezon zimowy jak na moje oko bardzo opłaca się kupić, bo jest ładny i cenowo też fajny, bo jak widziałam u siebie niektóre to ceny miały.... ;-)
Myślałam, żeby sobie może jakąś kupić albo pajacyki jakieś same na Allegro... bo już chyba wszystko dostałam od siostry...
Anisen zajebisty ten pajacyk :-) a ten kombinezon zimowy jak na moje oko bardzo opłaca się kupić, bo jest ładny i cenowo też fajny, bo jak widziałam u siebie niektóre to ceny miały.... ;-)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Wylicytowałam 45 szt. za 150zł i nie które są jeszcze z metkami pochwalę się i porobie zdjęcia już całym moim zapasomPati a dużo dałaś za wyprawkę ? :-)
Ilonaa
Wylicytowałam 45 szt. za 150zł i nie które są jeszcze z metkami pochwalę się i porobie zdjęcia już całym moim zapasom
oo to super okazja w takim razie grzecznie czekam:-)
reklama
Podziel się: